Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Проходить далі РБ Зальцбург
27.08.2024 22:00 – FT 2-й матч. Результат першого матчу 2:0 1 : 1
Ліга чемпіонів
| Оновлено 28 серпня 2024, 01:36
4681
164

Привіт, Ліга Європи. Динамо зуміло лише зіграти внічию із Зальцбургом

Божевільна самовіддача, на жаль, не допомогла киянам потрапити до групи Ліги чемпіонів.

| Оновлено 28 серпня 2024, 01:36
4681
164
Привіт, Ліга Європи. Динамо зуміло лише зіграти внічию із Зальцбургом
Getty Images/Global Images Ukraine

Київське «Динамо» провело матч-відповідь проти «Зальцбурга» в рамках плей-оф кваліфікації Ліги чемпіонів. Перша дуель, яка завершилася перемогою австрійців із рахунком 2:0, скажімо відверто, залишала мало шансів динамівцям на прохід до групового раунду головного клубного євротурніру. Але вірити у камбек на полі «биків» хотілося, адже кияни продемонстрували добротну гру у першому матчі.

Великою підмогою для команди Олександра Шовковського могло стати швидке взяття воріт «Зальцбурга». Кияни це чудово розуміли та агресивно розпочали зустріч. Активність флангів гостей доставляла чимало проблем «бикам». Як і високий пресинг «біло-синіх», завдяки якому кияни кілька разів відбирали м'яч у суперників поблизу їхнього штрафного майданчика.

Динамівці постійно нагнітали ситуацію, але ж перша загроза воротам київської команди завершилася для нас плачевно. Дагім із правого флангу змістився в центр і низом точно пробив у ближній кут. Таким чином, швидкий гол у цьому матчі відбувся, але був забитий зовсім не в ті ворота, в які хотілося українським уболівальникам.

Getty Images/Global Images Ukraine

Відкривши рахунок, «бики» відчули впевненість і спробували на куражі розвинути успіх. Тепер уже кияни, які перебували в розгубленості, зіткнулися з агресивним пресингом суперників. Поступово кияни знову взяли м'яч під контроль та почали шукати шляхи до штрафного майданчика суперників, але ледве не пропустили ще один гол після контратаки «Зальцбурга». Єо увірвався в лівий кут штрафного майданчика «Динамо» і з його ударом впорався Бущан.

Команди обмінювалися позиційними атаками, а під кінець півгодини гри кияни змогли зрівняти результат. Відмінну передачу на хід від Михавка сповна реалізував Ванат, який точно пробив у дальній кут.

Перший результативний удар у протистоянні із «Зальцбургом» надихнув «біло-синіх», які знову почали активно пресингувати суперників. Знову запрацювали фланги, де швидкісні Тимчик та Кабаєв перегравали своїх візаві. Один із забігів Кабаєва завершився його вриванням до штрафного майданчика господарів, але захисник в останній момент зняв м'яч з ноги футболіста «Динамо». Наприкінці тайму кияни великими силами атакували, але рахунок до перерви не змінився.

Другу половину зустрічі команди розпочали на зустрічних курсах, намагаючись не затримувати м'яч у центрі поля. Хороший шанс відправити м'яч у ворота втратив Ванат, який з вигідної позиції пробив вище за поперечину. Небезпечно контратакував і «Зальцбург»: «бики» розуміли, що ще один гол у ворота «Динамо» практично зніме питання про переможця двоматчевого протистояння.

Getty Images/Global Images Ukraine

Час минав, а по-справжньому гольових моментів біля воріт «Зальцбурга» не було. Хоча перспективні підходи до штрафного майданчика господарів поля періодично виникали. «Бики» більше почали грати на утримання рахунку, довго розігруючи м'яч і неспішно організовуючи свої атаки.

Кияни старанно шукали свої шанси у наступальних діях. І якимось дивом не влучив у ворота Шапаренко, який після скидки Ваната бив із центру штрафного майданчика. Наприкінці поєдинку втомлені динамівці так і не змогли завдати проблем обороні суперників.

«Зальцбург» вийшов у груповий раунд Ліги чемпіонів, а кияни продовжать виступи в Лізі Європи.

Ліга чемпіонів. раунд плей-оф. Матч-відповідь (перший матч – 2:0)

«Зальцбург» – «Динамо» – 1:1

Голи: Дагім, 12 – Ванат, 29

Попередження: Діамбу, 70, Гурна-Дуат, 77 – Попов, 31, Михавко, 32, Тимчик, 35, Ванат, 65, Дубінчак, 78, Біловар, 90+2

«Зальцбург»: Бласвіх – ван дер Бремпт (Бланк, 90+3), Пьонтковськи, Байду, Дедич – Бідструп (Гурна-Дуат, 74), Капальдо (Діамбу, 64), Кьєргор (Доржелес, 64) – Дагім (Ратков, 73), Єо, Глух

«Динамо»: Бущан – Тимчик (Супряга, 83), Попов (Біловар, 83), Михавко, Дубінчак – Бражко (Михайленко, 75), Шапаренко – Ярмоленко (Волошин, 67), Піхальонок, Кабаєв (Брагару, 75) – Ванат

Арбітр: Халіл Мелер (Туреччина)

«Ред Булл Арена» (Зальцбург, Австрія)

ЗАЛЬЦБУРГ - ДИНАМО. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Події матчу

29’
ГОЛ ! М'яч забив Владислав Ванат (Динамо Київ).
12’
ГОЛ ! М'яч забив Adam Daghim (РБ Зальцбург).
Оцініть матеріал
(48)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Захисник Шахтаря перейде в клуб із Сербії
Футбол | 27 серпня 2024, 20:17 11
Захисник Шахтаря перейде в клуб із Сербії

«Партизан» домовився про оренду Става Лемкіна

Оголошено склад збірної України на вересневі матчі Ліги націй
Футбол | 27 серпня 2024, 09:25 157
Оголошено склад збірної України на вересневі матчі Ліги націй

Сергій Ребров вніс до основного списку 26 футболістів

Коментарі 164
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Умник
Я кайфонул от футбола.
Fitness.sports
В корзину баллы взяли, и конечно молодцы.  Спасибо за три интересные дуэли в квалификации лиги чемпионов. А болельщики шахтаря Пусть заткнуться У них ещё всё впереди. Из них критики никакие Пусть наводят порядок лучше в своём хлеву после Александрии.
FunnyCat_____
Ну что сказать, немного обидно конечно, но видимо таков наш уровень на данный момент -  Лига Европы!
для ЛЧ все же нужен был ЦЗ с опытом игры в этом турнире, ну или хотя бы тот кто стабильно бы завоевал место в составе ДК с ходу!
нужен был конкурент Ванату!!
Хотя и на летнее трансферное окно глупо сетовать -  оно и так лучшее за последние несколько лет.
Просто сколько вложил. -  столько и получил!
будем играть в ЛЧ и стараться выходить в Еврооосень! а за игру не стыдно!
Перець
Прогрес гри є , головне в лізі Європи фарту
elPadrino
классная игра,Динамо явно не хватило опыта
Віктор Коробка
Гарна гра, але... хлопці, без ударів у ствір голів не буде. З реалізацією моментів треба щось робити. Але надія на вдалу гру у ЛЕ є. 
Gargantua81
приятно поразил Михавко. Лучший игрок матча у Динамо.
Разочаровали Бражко и Шапаренко. В который раз сыграли слабо.
За командную игру 5 баллов, но надо поднимать индивидуальный класс. На классе люди из полумоментов делают голы.
Виктор Войцеховский
Неплохая игра. Не хватает опыта. Тяжело без легов играть на топ уровне. 
FunnyCat_____
шахтер к этой ЛЧ должен относится как вор к угнанной машине перед полицейским блок постом
покатался -  пора и честь знать
 не будет больше АЧкоВ в КаПиЛАчку и шаровых призовых, когда тратя 1-3 миллиона на продажных судеек и функционеров в УПЛ потом получаешь в ЛЧ 30+
 а будет квалификации  с Фейенордом, ПСВ , Порту и тем же Зальцбургом!
DK1961
Куча ржавых гадюк, которые сейчас радостно выползли и гадят на эту ветку получат в сто крат больше отрицательных эмоций от игр своего ФК Крыса в ЛЧ. Именно ВЫ получите 8 позорных поражений и антирекорд в этих играх. Убийца Брагина там не сможет никого скупить и получить шаровые техпоразки соперников, монзулихи с прикормленными судейками там не будет - покажете себя во всей красе!
FunnyCat_____
я не понимаю, почему команда которую пялит Олександрия обсуждает неудачу ДК в ЛЧ?
там Филипов всю бревнообразную защиту позорища в дураках держал 
прикиньте чтобы с ней сделали бы Кьеергааард и Глух?
FunnyCat_____
о ростовская кошка с америнкаским ВПН вылезла
сейчас вмажется дешевой водкой и будет рассказывать что успехи Андрея Шевченко заложило не Динамо Киев а команда ЖЭКа в которой он играл в детстве!( он реально такое писал!)
Андрій Заліщук
ну чесно сказати зінрали краще очікувань, все таки ріст команди видно при СаШо
Scan
В наших реалиях, очень даже неплохо смотрелись..
avk2307
Игра понравилась.
Надо было забивать и Кабаеву и Шапаренко....
Но надеемся в ЛЕ будет результат. В играх с Зальцбургом не забивали так как с Рейнджерсом или Партизаном и поэтому не прошли. Обидно, шансы были
avk2307
Всім Тихої ночі.
Результат звичайно міг бути і кращим, але все ж таки є задоволення від гри.
Я думаю краще буде в ЛЄ показати себе українській команді   на заздрість кабінетним чемпіонам  та їх ботам.
Микола Захарченко
Прикро констатувати , але цей двобій Динамо програло ще в першому матчі . Знову ж таки дуже багато помилок . Кабаєв - швидкісний , креативний гравець , але наскільки неправильні рішення людина приймає на полі. Це стосується і Ваната , хоча в цьому матчі він і забив .  Попов - гравець з відмінними фізичними данними та бійцівськими якостями, але низьким футбольним інтелектом , ввиду чого часто втрачає позицію і обрізає команду . Ярмолі також краще дати дорогу молоді . Нажаль дуже низька реалізація гольових моментів , а про стандартні положення , особливо кутові не хочеться і згадувати ( що команда робить на тренуваннях не зрозуміло ) . Дійсно це Динамо ще " сире " для ЛЧ , хай здобувають досвід у ЛЄ , але цей Зальцбург ми могли пройти , нічого в цій команді зараз суперового не має , але програли тому що не вистачило концентрації та вміння використовувати свої моменти . Але видно , що команда прогресує і майбутнє в Динамо є .
ВЕЛИКИЙ И МАГУЧИЙ ШАХТЁР
МАЯ КРОТО БОТО БАНДА  ПАКАЖЕМ ЭТЕМ ДЕРЯВЫМ КАК ЛИГУ ШАПМЕНЬОНАВ БУДЕМ БРАТЬ  КУБАК ЕДЕТ ДАМОЙ  А ПАКА НА АДЕКАЛОН НАЛЕГАЕМ 
acfred
Дива не сталось, все очікувано і прлгнозовано... але дез легіонерів зібрати команду під ЛЧ складно... може для ЛЄ цього вистачить?
FunnyCat_____
« однополчане»
Походу поехавший арбуз Иванов таки освоил ВПН!
Однополчане - вместе толчок под Воркутой охраняли, в 75