Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
|
4212
6

«За всієї поваги». Мілевський розкритикував Шовковського за заміну лідера

Колишній нападник «Динамо» незадоволений діями тренера по відношенню до Андрія Ярмоленка

«За всієї поваги». Мілевський розкритикував Шовковського за заміну лідера
Артем Мілевський

Колишній нападник київського «Динамо» Артем Мілевський розкритикував головного тренера «біло-синіх» Олександра Шовковського за заміну вінгера Андрія Ярмоленка в матчі-відповіді раунду плей-оф кваліфікації Ліги чемпіонів 2024/25 проти австрійського «РБ Зальцбурга» (1:1, 1:3 за сумою двох зустрічей):

«Не можна знімати таких футболістів, як Ярмоленко. Міняти, за всієї поваги, на Волошина, знімати Бражка, знімати всіх. Як колись говорив один тренер, не можна прибирати таких гравців, навіть якщо вони вже ходять. Ярмоленко дуже небезпечний і навіть, якщо він буде просто ходити, то цим вже відволікатиме захисників. Він може своєю лівою «ключкою» виконати та забити.

Ось, що я маю на увазі. Я не хочу комусь чогось радити, але є моменти, які ти розумієш з віком. Не можна змінювати Ярмоленка, як би він не втомився. Його не можна змінювати, бо він може в будь-який момент виконати своєю лівою «клюшкою» і забити. Це небезпечно для захисників і для «Зальцбурга». Я дивився усю гру. Всі старалися, як могли. Немає слів – просто молодці».

Оцініть матеріал
(22)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 6
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Serhii P.
От чому тобі, Артьомка, тренером ніколи не стати. Тому що ти оцінюєш гру суб'єктивно. Ярмоленка потрібно було міняти ще раніше, він фізично підсідає після 20-30 хв, проведених на полі.
Boodya
Якщо Ярмола не тягне весь матч, то його не те що можна, його потрібно змінювати, або випускати як джокера в другому таймі.
В чому тактичий сюрприз для суперника грати з "дохлим" Ярмолою весь другий тайм?
serhiy
Ще ти , бля, 5 копійок пхаєш там де не треба !
Олег Цюцяк
Повторення одної і тої ж фрази про ліву ключку у двох абзацак підряд може бути небезпечною ознакою алкогольної енцефалопатії
turist86
Чому такий експерт не потрібен жодному клубу, на жодній посаді?
Valentyn
Ага, в першому матчі бачили його "ключку" і як він виконував)))