Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 24 серпня 2024, 23:39
328
0

ТЕЛЬКО: «Академія Дніпра-1 продовжує працювати, діти тренуються»

Екс-керівник Дніпра-1 Іван Телько розповів про зняття клубу з УПЛ

| Оновлено 24 серпня 2024, 23:39
328
0
ТЕЛЬКО: «Академія Дніпра-1 продовжує працювати, діти тренуються»
СК Дніпро-1

Спортивний директор Олександрії Іван Телько ексклюзивно для Sport.ua прокоментував зняття з чемпіонату клубу Дніпро-1, в якому він раніше працював:

«В академії Дніпра залишились філіали, які працюють, там все добре, діти продовжують займатися футболом. Центральна академія також працює, але не можу достовірно сказати за її долю, бо не володію інформацією, кому належать будівля та футбольні поля.

Поки що діти займаються, і це найголовніше. Сподіваюсь, що так буде й далі, бо академія Дніпра завжди славилася своїми вихованцями, там хлопці з великим потенціалом. Й буде дуже шкода, якщо не вдасться вирішити питання, щоб академія продовжувала життя.

Кривбас може взяти під своє крило цю академію? Не знаю, якщо чесно. Певні чутки чув, але зараз більше сфокусований на Олександрії та її академії.

Я, як і всі, дізнавався про всі останні новини з засобів масової інформації. Дізнався про фініш, коли і всі дізнались. Мені дуже шкода, що так вийшло з клубом, до якого маю безпосереднє відношення. У структурі ФК Дніпро, а потім СК Дніпро-1 провів по суті все своє футбольне дитинство та юність, починаючи з 6 років. На жаль, ніяк не міг запобігти занепаду клубу».

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.