Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга конференцій
| Оновлено 23 серпня 2024, 06:42
1797
0

Мануель ПЕЛЛЕГРІНІ: «В Кривбаса не було багато ударів по воротах»

Головний тренер «Бетіса» розповів про перемогу над криворізьким клубом

| Оновлено 23 серпня 2024, 06:42
1797
0
Мануель ПЕЛЛЕГРІНІ: «В Кривбаса не було багато ударів по воротах»
marca.com. Мануель Пеллегріні

Головний тренер іспанського «Бетіса» Мануель Пеллегріні прокоментував виграний перший матч раунду Q4 Ліги конференцій проти криворізького «Кривбаса» (2:0).

«Позитивні висновки, ми здобули перемогу з перевагою в два м’ячі, не пропустили, щоб мати більше впевненості в тому, що ми робимо. Можливо, у нас було ще кілька нагод, але сезон починається. Для мене дуже цінним є бажання добитися хорошого результату вдома, щоб вийти в наступний раунд Ліги конференцій.

Чудова гра Дієго Льоренте? Так, Дієго зіграв дуже хорошу гру, він виграв багато повітряних м’ячів, де вони були важливими, він виграв більшість кросів з Натаном. Коли ми не пропускаємо, це тому, що працює вся команда. Чим ближче вони наближаються до наших воріт, тим більше відповідальності вони несуть. Я радий і за Дієго, і за Натана, який щойно прибув. Це була позитивна гра в усіх аспектах у цілому.

Ми повинні уникати сюрпризів у матчі-відповіді, граючи в хорошу гру, а не на утримання рахунку, який ми здобули сьогодні в гостях. Звичайно, це допомагає – мати перевагу в два голи, але якщо ви граєте, думаючи про це, ви втрачаєте характеристики гри. Вдома ми повинні грати з першої хвилини, незважаючи на перевагу, яку ми маємо, і намагатися виграти, що також забезпечує надійність того, що ми робимо вдома.

Це був правильний матч, у суперника було небагато ударів по наших воротах, Руї Сілва не зробив жодного важливого сейву, але саме тому, що захист був хорошим, ми скоротили розриви, уникнули ударів і виграли. Важливо, щоб Натан ввімкгув іншу гру, ніж Рікардо Родрігес, хоча він додає, має всю передсезонку, і він показав це в сьогоднішній грі.

Родрі грав з нами протягом чотирьох років, більше чи менше ігор протягом сезону, але завжди з важливою участю. Він молодий гравець, ми багато говорили з ним про те, що йому потрібно покращити, трохи зменшив прогес, але він завжди був гравцем, який добре тримає баланс на фланзі, добре грає один на один і виконує удари з упевненістю в тому, що може забити. Він розвиває цей аспект, який ще може дати нам набагато більше», – сказав Пеллегріні.

Оцініть матеріал
(12)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Оптимістична трагедія Динамо
Футбол | 22 серпня 2024, 11:55 76
Оптимістична трагедія Динамо

Валерій Василенко – про поразку «біло-синіх» у Любліні

Українки встановили національний рекорд на US Open
Теніс | 22 серпня 2024, 19:51 2
Українки встановили національний рекорд на US Open

Уперше в історії одразу три українки потрапили до посіву

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.