Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга конференцій
| Оновлено 23 серпня 2024, 00:39
3627
76

Без шансів і перспектив. Кривбас програв Бетісу у першому матчі

Криворіжці не змогли зупинити представника Ла Ліги

| Оновлено 23 серпня 2024, 00:39
3627
76
Без шансів і перспектив. Кривбас програв Бетісу у першому матчі
ФК Кривбас

Черговий тиждень єврокубкових кваліфікацій для України напередодні не вдалось відкрити перемогою київському «Динамо», тож доля нашого загального коефіцієнту в рейтингу УЄФА залежала від виступів криворізького «Кривбаса». Однак набагато більш райдужними були б передчуття у вболівальників, якби команда Юрія Вернидуба тиждень тому подолала бар’єр у вигляді чеської «Вікторії» Пльзень у третьому раунді відбору до Ліги Європи.

Бо замість того, аби весь минулий тиждень тримати в думках цілком непогані шанси поборотись проти шотландського «Гартса», «Кривбас» потрапив у справжню халепу у вигляді севільського «Бетіса» – одного з тіньових фаворитів Ліги конференцій, який через сьому сходинку за підсумками минулого сезону Ла Ліги був вимушений стартувати ще в кваліфікації.

Перевага команди Мануеля Пеллегріні взагалі не обговорювалась перед першою грою, тож навіть той факт, що суперники приїхали до Кошице грати далеким від основного складом, до цього на минулих вихідних зігравши внічию проти відомої нам каталонської «Жирони» (1:1), не завадив севільцям мати впевненість у підсумковому результаті. Проблема ще й у тому, що ця віра в неминучість настання скрутних ситуацій мала вплив і на «Кривбас», тож гра в нього, м’яко кажучи, не пішла.

Ще й помилка голкіпера Кліщука сталась на 13 хвилині, коли він перевів дальній постріл від Алтіміри з правого флангу точно на ногу Авілі поблизу, і суперник цим скористався. Це ще ми не говоримо про те, що притомні атаки на чужі ворота номінальні господарі почали проводити лише ближче до перерви, але їх фактично без гольових моментів легко відкинули назад і знову розпочалась та сама іспанська пісня.

Що було головною рисою цієї гри, так це те, що одна з команд чітко розуміла свою шалену перевагу за класом над суперниками, але все одно щось там намагалась вигадати цікаве, щоб потішити той малочисельний сектор фанатів, які подолали чималий шлях. А що пропонував «Кривбас» своїм уболівальникам та взагалі українцям, які дивились на цю гру? Залишимо це питання без відповіді, бо вона й без того є очевидною.

Один дальній удар від Кузика до рук воротаря за другий тайм – це все, на що спромігся криворізький колектив. За великим рахунком, більше казати нічого про гру господарів не потрібно. А «Бетіс» тим часом другим голом закрив не тільки всі питання в цій грі, а й у дуелі загалом, бо з тією легкістю, із якою дали під час контратаки пробити з правого флангу штрафного Родрі, навіть в УПЛ не кожна команда може забивати.

Матч-відповідь відбудеться рівно за тиждень на полі севільського «Бетіса».

Ліга конференцій. Плей-оф кваліфікації. Перший матч.

«Кривбас» – «Бетіс» – 0:2

Голи: Авіла (13), Родрі (62)

Попередження: Аду (43) – Еззальзулі (33)

«Кривбас»: Кліщук, Дібанго, Стецьков (Драмбаєв, 65), Романчук, Бандейра, Бізімана, Вакулко (Кожушко, 78), Соса (Пое, 46), Луньов (Микитишин, 46), Кузик, Аду (Твердохліб, 70)

«Бетіс»: Руй Сілва, Перро (Родрігес, 73), Натан, Льоренте, Бельєрін, Альтіміра (В.Карвалью, 87), Кардосо (Марк Рока, 63), Еззальзулі, Фекір (Лосада, 63), Родрі, Авіла (Діао, 63)

Арбітр: Арда Кардешлер (Туреччина)

Стадіон «Кошицька футбольна арена» (Кошице, Словаччина)

КРИВБАС – БЕТІС. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Події матчу

62’
ГОЛ ! М'яч забив Родрі (Бетіс).
13’
ГОЛ ! М'яч забив Луіс Авіла (Бетіс).
Оцініть матеріал
(26)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 76
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Jugger54
Ну ничего, наконец-то 4 команды со след.года и с самых первых раундов, пора сражаться с достойными соперниками Сан-Марино, Андорры, Фарерами. Вот там покажут мужики как надо, но загадывать не будем, а то у кого-то ножки и там будут трястись
Андрей⚒️
Ещё слова идиота Гагарина:
Может, количество наших представителей в еврокубках сейчас чуть-чуть не соответствует реальному положению дел? Кто-то зарабатывает баллы, которые потом делятся на пять. Может быть, лучше мы будем зарабатывать баллы, которые будут делиться на три? Вы понимаете, о чем я?Максимальное количество команд в еврокубках сейчас не должно быть самоцелью. Попасть в еврокубки только для того, чтобы кричать, что мы побывали в Европе?» – сказал Гагарин.
Андрей⚒️
17.05.2024
Слова вице президента кривбаса Гагарина:
«Если просто верить в фактор Вернидуба в еврокубках-то до добра это не доведёт»
Также он 21.08.2024
«У Бетиса есть игроки, а у нас Вернидуб»
Идиот…
Тим Сергей
закономерно.
Макс Максов
Ну прогнозовано, нажаль... 
Сергей Чёрный
Таковы сегодняшние реалии в украинском футболе, без толковых легионеров уровень клубов  значительно снизился и показал что детский футбол сугубо бизнес , нет толковых игроков .
zzg77
Дуже багато помилок!
Лига
Второй сезон остаётся два клуба после квалиф это жесть , ну такие реалии еб_ные минусовые пи_доры понятно что подставили своим банкрутством  ну пошли они на х_й их уже нет, пусть еб_ное уаф с андрюшей бобмбит письмами ,просьбами ,что бы в этом сезоне делилось на 4 команды в стране война ,какой ещё нужен для продажного уефа форс мажор  это уефа два года подряд петухам рашиским 4,333  добавляет в конце сезона в коф, могут в конце и этого добавить, так они п__доры вообще не играют
Vbolivalnyk-Peter
Давайте будемо дивитися правді в очі: Навіть наші горе-експерти, заявляючи, що Кривбас має якісь (по замовчуванню примарні) шанси на контратаках тчт щось подібне, насправді просто намагалися зробити собі трохи більше авторитету (хоча по факту їм це навряд чи вдалося, як були некомпетентними, так і в черговий раз це і підтвердилося (як то кажуть не "влізло")), хоча і прекрасно розуміли, що шанси бодай на нічию в одній з двох ігор стрімко наближаються до "0 %"...  
Навіть якщо Кривбас здобув 3 місце в УПЛ в чесній боротьбі без залучення адмінресурсу (поза межами Футбольного поля в т.ч.) (В чому в мене особистих великі сумніви), їх рівень проти команди, яка незадовго до останніх турів змагалася за зону ЛЧ в Примері - це землі і небо, нажаль не на нашу користь...
Выталкиватель парашутистов
Почему такие пораженчиские настроения? Впереди ответный матч, а Вернидуб у нас гений тактики и стратегии, так что не волнуйтесь, порвем Бетис как Тузик ушанку....
Fitness.sports
Ещё минус команда в еврокубках. Ответную можно не играть игру.
Игорь
Ну тут ещё до матча было очевидно,что с Бетисом тягаться не вариант 
antt
Програти Плзеню двічі, так на що тоді сподіватися від клуба із Севільї, щей з такою назвою як Реал.
SenkivLGBT
Ничего... Юра им руку не пожмет в ответке. 
kadaad
Кто-то сомневался, что Кривбасс проиграет?
Richard Lewis
То що? В якому груповому етапі, якого єврокубку там вчора зібрався грати Вакулко? 
etorfine
Класна гра від вернидуба, молодець, росте тренер, ще трошки..
luceorius
 Поки тут переважна більшість дописувачів шпетить на всю губу лобуряк-футболістів їхня землячка Ярослава Магучих виграла черговий етап Діамантової ліги.  
Remark
Ну нічо. Ще є матч відповідь. Там і дамо … перцю!