Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
9671
11

«Найгірший матч». Відомий тренер назвав антигероя гри Динамо – Зальцбург

Олег Федорчук виділив Владислава Ваната

«Найгірший матч». Відомий тренер назвав антигероя гри Динамо – Зальцбург
Getty Images/Global Images Ukraine. Артем Довбик

У середу, 21 серпня, в Любліні (Польща) відбувся перший поєдинок стадії плей-оф кваліфікації Ліги чемпіонів між «Динамо» і «РБ Зальцбург», у якому з рахунком 2:0 перемогли австрійці.

Відомий український тренер Олег Федорчук оцінив цей матч та назвав найгіршого гравця поєдинку.

«Це була найгірша гра Ваната. Він так і не набрав форму після чемпіонату Європи, де зіграв близько десяти хвилин. У нього якийсь психологічний спад, тому що він провів дуже слабку гру: один удар, два єдиноборства, погані відкривання і відсутність нав'язування боротьби. Взагалі команда почала грати, тільки коли його замінили.

Мені здається, що треба тренеру дати йому подумати про свою гру в запасі, тому що Ванат не одну гру вже провалив. Помітно, що він психологічно дуже виснажений. До речі, сподобалося, як Назар Волошин вийшов на його позицію. Можливо, тренерський штаб практикуватиме таке й надалі», – сказав Федорчук.

Оцініть матеріал
(74)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 11
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Alehandro
Ванат діє дуже прямолінійно. Дриблінгу нема, статури, щоб вдало протистояти кремезним захисникам, нема. Швидкість є, але цього замало
Перець
Ванат потихеньку стає Супрягою
Vovan78
Нажаль у Ваната не має конкуренції на позції, тому регрес у його діях очевидний. А ще й ДК відмовилось від підписання Гереро, нібито для більшого розвитку Ваната. Тоді навіщо бігати, рвати сраку якщо всерівно на наступний матч ти будеш в основному складі бо альтернативи немає. Ось і весь Ванат!
fedd1979
А як же тоді Ярмоленко зіграв???
serg1508
А чим він відомий цей Хведорчук( звісно,крім критики всіх підряд?)  Бо щось не можу згадати,що він показав як тренер і кого з гравців вивів на пристойний рівень.
samird
Федорчук повністю правий - Ванат в жахливій формі. Виглядає так, як на самому початку в основі. В минулому сезоні він виглядав значно гостріше. Тут хтось писав, що в нього немає дріблінгу. Маячня. Це в Сікана немає дріблінгу. Ванат звичайно не Кріштіану Роналду і технічна майстерність це не головна його чеснота, але коли він в найкращих кондиціях - він здатен обігрівати там де треба. Всі йог проблеми в голові. З фанатом треба серйозно працювати індивідуально. Це потенційно найбільш перспективний форвард цього покоління. 
Але є ще одна велика проблема - його немає ким міняти. Супряга - це несерйозно. Пономаренко ще зовсім сирий. Волошин не нападник - це від безвихіддю.
serhiy
Найкращий бомбардир сезону 23/24.
Vitalii_Mykolaiv
Не погоджуюсь. Ванат залежний гравець від підтримки півзахисту. Вчора "Динамо" програло центр поля.
Strontium
Это охотник за скальпами в УПЛ.)))
Nick.Grabowski
Можливо, потрібно Федорчука робити помічником Шовковського?
Такий відомий тренер та досвідчений експерт і без діла сидить. 
Може Федорчук виведе приватний клуб Суркіса (того, який патріот, а не того, який за московську фсб-церкву) на новий рівень?