Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина. Премьер лига
|
9718
11

«Худший матч». Известный тренер назвал антигероя игры Динамо – Зальцбург

Олег Федорчук выделил Владислава Ваната

«Худший матч». Известный тренер назвал антигероя игры Динамо – Зальцбург

В среду, 21 августа, в Люблине (Польша) состоялся первый поединок стадии плей-офф квалификации Лиги чемпионов между «Динамо» и «РБ Зальцбург», в котором со счетом 2:0 победили австрийцы.

Известный украинский тренер Олег Федорчук оценил этот матч и назвал худшего игрока поединка.

«Это была худшая игра Ваната. Он так и не набрал форму после чемпионата Европы, где сыграл около десяти минут. У него какой-то психологический спад, потому что он провел очень слабую игру: один удар, два единоборства, плохие открывания и отсутствие навязывания борьбы. Вообще команда начала играть, только когда его заменили.

Мне кажется, что надо тренеру дать ему подумать о своей игре в запасе, потому что Ванат не одну игру уже провалил. Заметно, что он психологически очень истощен. Кстати, понравилось, как Назар Волошин вышел на его позицию. Возможно, тренерский штаб будет практиковать такое и в дальнейшем», – сказал Федорчук.

Оцените материал
(34)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 11
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Alehandro
Ванат діє дуже прямолінійно. Дриблінгу нема, статури, щоб вдало протистояти кремезним захисникам, нема. Швидкість є, але цього замало
Перець
Ванат потихеньку стає Супрягою
Vovan78
Нажаль у Ваната не має конкуренції на позції, тому регрес у його діях очевидний. А ще й ДК відмовилось від підписання Гереро, нібито для більшого розвитку Ваната. Тоді навіщо бігати, рвати сраку якщо всерівно на наступний матч ти будеш в основному складі бо альтернативи немає. Ось і весь Ванат!
fedd1979
А як же тоді Ярмоленко зіграв???
serg1508
А чим він відомий цей Хведорчук( звісно,крім критики всіх підряд?)  Бо щось не можу згадати,що він показав як тренер і кого з гравців вивів на пристойний рівень.
samird
Федорчук повністю правий - Ванат в жахливій формі. Виглядає так, як на самому початку в основі. В минулому сезоні він виглядав значно гостріше. Тут хтось писав, що в нього немає дріблінгу. Маячня. Це в Сікана немає дріблінгу. Ванат звичайно не Кріштіану Роналду і технічна майстерність це не головна його чеснота, але коли він в найкращих кондиціях - він здатен обігрівати там де треба. Всі йог проблеми в голові. З фанатом треба серйозно працювати індивідуально. Це потенційно найбільш перспективний форвард цього покоління. 
Але є ще одна велика проблема - його немає ким міняти. Супряга - це несерйозно. Пономаренко ще зовсім сирий. Волошин не нападник - це від безвихіддю.
serhiy
Найкращий бомбардир сезону 23/24.
Vitalii_Mykolaiv
Не погоджуюсь. Ванат залежний гравець від підтримки півзахисту. Вчора "Динамо" програло центр поля.
Strontium
Это охотник за скальпами в УПЛ.)))
Nick.Grabowski
Можливо, потрібно Федорчука робити помічником Шовковського?
Такий відомий тренер та досвідчений експерт і без діла сидить. 
Може Федорчук виведе приватний клуб Суркіса (того, який патріот, а не того, який за московську фсб-церкву) на новий рівень?