Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

НХЛ
| Оновлено 21 серпня 2024, 13:10
360
0

НХЛ. Монреаль виміняв проблемного форварда, Едмонтон втратив двох гравців

Канадієнс вирішили дати шанс Лайне

| Оновлено 21 серпня 2024, 13:10
360
0
НХЛ. Монреаль виміняв проблемного форварда, Едмонтон втратив двох гравців
Getty Images/Global Images Ukraine. Патрік Лайне

Незважаючи на літній спокій у НХЛ, клуби вже починають готуватися до тренувальних таборів, які стартують у вересні, і роблять останні обміни для посилення складу.

– Монреаль виміняв у Коламбуса форварда Патріка Лайне. Блу Джекетс отримали захисника Джордана Харріса і вибір на драфті.

Лайне вважається проблемним активом. 26-річний фін у перших трьох сезонах у НХЛ за Вінніпег закинув 36, 44 та 30 шайб відповідно, проте далі почалися проблеми. Частину минулого сезону гравець пропустив, оскільки перебував у програмі НХЛ для допомоги хокеїстам, які мають залежності чи психологічні проблеми.

Контракт Лайне на 7,8 млн спливає за два роки, а Коламбус хотів позбутися гравця, який не знайшов себе у складі аутсайдера.

– Сент-Луїс отримав двох гравців Едмонтона: захисника Філіпа Броберга та форварда Ділана Холловея. Вони були обмежено вільними агентами та отримали контракти від Блюзменів, а Ойлерз вирішили їх не повторювати та втратили обох хокеїстів. Обидва минулого сезону дійшли з командою до фіналу Кубка Стенлі.

– Філадельфія вирішила розірвати контракт з форвардом Раяном Джохансеном. Гравця виміняли у Колорадо у березні, але за Льотчиків не грав через травму. Джохансен у НХЛ набрав 578 очок у 905 матчах у складах Коламбуса, Нешвілла та Колорадо.

– Колорадо сподівається, що капітан команди Габріель Ландеског повернеться на лід у першій частині сезону. Форвард через важку травму пропустив два минулі сезони, але ще розраховує продовжити кар'єру. У клубі чекають на повернення Ландескога, який у складі Лавин встиг набрати 571 пункт у 738 матчах.

– Сіетл підписав контракт на 7 років та 50 млн з форвардом Метті Беньєрсом. Гравець, якого на драфті-2021 обрали під другим номером, у НХЛ набрав 103 очки у 167 матчах.

НХЛ
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.