Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 21 серпня 2024, 09:37
1239
1

Екснападник Динамо дав оцінку шансам команди у ЛЧ проти Зальцбурга

Олег Протасов – про поєдинки з австрійським клубом

| Оновлено 21 серпня 2024, 09:37
1239
1
Екснападник Динамо дав оцінку шансам команди у ЛЧ проти Зальцбурга
ФК Динамо Київ

Колишний нападник «Динамо» Київ Олег Протасов висловив думку щодо шансів команди Олександра Шовковского у протистоянні з «РБ Зальцбург» у плей-оф раунді Ліги чемпіонів.

«Зальцбург – дуже непроста, небезпечна команда. Нехай у її складі і немає гучних імен. Агресивний колектив у Пепейна Лейндерса підібрався. З тих ігор РБ, що я бачив, ще б відзначив, що вони добре пресингують.

Щодо Динамо, то зараз кияни в накаті, скажімо так. Форма ще далека від оптимальної, я певен, але вже дуже непогана, зважаючи на те, що сезон лише розпочався. Команда Шовковського біжить, добре грає в атаці, у кожній грі створює моменти.

Тому, зважаючи на все вищесказане, шанси у першій грі та і протистоянні загалом, я б розцінив, як 50 на 50, якщо говорити об’єктивно. Чи суб’єктивно з моєї точки зору.

– Як вважаєте, чи варто нам очікувати на сюрпризи у стартовому складі Динамо? Або ж вийдуть ті самі 11 гравців, що й у Глазго проти Рейнджерс: типу, переможний склад не змінюють.

– Все залежить від того, якою буде тактика на гру. Травм у Динамо, на щастя, не додалося, окрім Максима Дячука (зазнав пошкодження у матчі-відповіді проти Партизана. – прим.), тож… Кому довірить Шовковський вийти зі старту, знає лише він. А стосовно того, що переможний склад не змінюють, то це все забобони.

Наприклад я, коли працював тренером, ніколи так не думав перед матчами, що треба випустити тих самих гравців, які перемогли у попередній грі. Як на мене, такий підхід вже є застарілим, а Олександр – тренер молодий і прогресивний», – розповыв Протасов.

Перша гра плей-оф раунду кваліфікації Ліги чемпіонів «Динамо» – «РБ Зальцбург» відбудеться у середу, 21 серпня, початок – о 22:00 за Києвом.

Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Sp-0007043
Це справді суб'єктивний погляд. Бо Зальцбуг явно сильніший за Динамо. І шанси у Динамо його пройти 1 з 3х. Якби вийшли на рікову форму та могли грати всі 90 хвилин то були б ближчі до рівних. А так Динамо більшість гри бере переривчики і катають мяч поки хтось не обрізається.  А в цій грі щоб мати реальні щанси треба буде пресингувати, швидко контратакувати і переправляти м'яч для вирішального удару швидко бігати а цього немає. Вся надія на помилку суперника та що щось залетить з середньої дистанції що теж потріно але тільки цього замало. Як забють гол першими то перестають грати на другий мяч і грають на утримання і в кінці кінців їх карають за антифутбол.  Ну а якщо пропустять першими то пиши пропало. Успіхів Динамо!