Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 21 серпня 2024, 11:45
9815
63

ШОВКОВСЬКИЙ: «РБ Зальцбург постійно перемагає у чемпіонаті та грає у ЛЧ»

Керманич «Динамо» дав прес-конференцію перед матчем кваліфікації ЛЧ

| Оновлено 21 серпня 2024, 11:45
9815
63
ШОВКОВСЬКИЙ: «РБ Зальцбург постійно перемагає у чемпіонаті та грає у ЛЧ»
ФК Динамо. Олександр Шовковський

Головний тренер «Динамо» Олександр Шовковський відповів на запитання на прес-конференції перед першим матчем 4-го раунду кваліфікації Ліги чемпіонів проти австрійського «РБ Зальцбург» (який відбудеться в польському Любліні у середу, 21 серпня).

– Розкажіть про роль уболівальників у завтрашньому матчі, враховуючи, що вже третій поспіль раунд кваліфікації ви розпочинаєте домашнім поєдинком.

– Безумовно, коли ти граєш не на своєму рідному стадіоні, НСК «Олімпійський» у Києві, який може вмістити 70 тисяч уболівальників, усе по-іншому. Але ми дякуємо Любліну за те, що місто відгукнулося та дало нам можливість проводити тут свої домашні матчі, а також за те, що воно підтримує нас та робить усе можливе, щоб ми відчували себе тут, наче вдома. Це дорогого коштує в плані емоцій та почуттів.

На матчі з «Партизаном» було менше людей, на гру з «Рейнджерс» прийшло більше, і ми сподіваємося, завтра на трибунах збереться ще більше наших прихильників, щоб підтримати нас у протистоянні з «РБ Зальцбург». Ми дуже їм вдячні, для нас це важливо. Ми граємо у футбол для уболівальників, щоб дарувати радість людям, і зі свого боку робитимемо усе можливе, щоб порадувати наших людей яскравою грою і, безумовно, результатом.

– На попередньому етапі «Твенте» у другому матчі забив «РБ Зальцбургу» два м’ячі після кутових. «Динамо» має таких гравців, як Денис Попов, які добре грають на другому поверсі. Чи це шанс для «Динамо», на вашу думку?

– Це один із шансів, які можуть бути, але гра складається із багатьох факторів, у тому числі з організації дій і в обороні, і в атаці, а також у перехідних фазах. Команда готується, ми вивчали суперника і готові завтра вийти на футбольне поле.

– Синоптики передбачають завтра під час матчу дощ, чи враховуєте ви погодні умови при підготовці до поєдинку при виборі складу тощо?

– Ми готуємося до гри, розуміючи, якому супернику будемо протистояти, зважаючи на їх сильні сторони та намагаючись знайти слабкі. А погодні умови – це фактор, який від нас не залежить. Потрібно міцно стояти на ногах, а в іншому покладатимемося на футбольного бога.

– Перед грою суперник відзначав швидких футболістів атаки «Динамо», а також швидкі переходи з оборони в атаку. А які сильні сторони суперника виділили б ви?

– Команда суперника молода, амбітна, грає у швидкісний футбол, намагається диктувати свої умови на футбольному полі. Безумовно, потрібно від усієї їх ланки атаки очікувати загострення та бути обережними при організації своєї гри в обороні. Щодо виокремлення когось з футболістів, я цього ніколи не робив і зараз не буду. Скажу лише, що, крім останнього сезону, «РБ Зальцбург» постійно вигравав чемпіонат та брав участь у Лізі чемпіонів. Це говорить про достатньо високий, хороший рівень команди.

Оцініть матеріал
(83)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Україна – Франція – 7:1. Вперше бронзові медалі ЧС! Відео голів та огляд
Футзал | 06 жовтня 2024, 18:23 18
Україна – Франція – 7:1. Вперше бронзові медалі ЧС! Відео голів та огляд

Дивіться відеоогляд матчу за третє місце чемпіонату світу 2024 року з футзалу

Анчелотті визначився із заміною Карвахалю і зробив заяву
Футбол | 06 жовтня 2024, 10:31 0
Анчелотті визначився із заміною Карвахалю і зробив заяву

Італієць розраховує на внутрішній резерв

Коментарі 63
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
PUMA
Опять эта мерзкая бульба шлюха воняет, на ДК ему пох но свои 5 копеек бот дырявый вставить не забывает
FunnyCat_____
ребят, ну вы когда на улице видите е***утого который говном обмазывается  и с кустом разговаривает, вы что бежите ему доказывать что он не прав?
так и тут
FunnyCat_____
Якщо арбітр буде такий самий як в матчах ш**хтар - Полісся, та ш**хтар - ЛБ, то Динамо може  до фіналу ЛЧ дійти, не те що пройти Зальцбург .
Не дивно що головний спонсор ФК ш**хтар - СКАМ, символічно, так би мовити!
Pavel_i_CO
Тільки Київ!! Тільки перемога!! Завтра надважливий матч, в якому, обов'язково треба заробити перевагу перед матчем відповіддю. Дуже неприємна статистика у Зальцбурга в домашніх матчах 
Remark
Треба реалізовувати свої моменти, бо створюємо до…я, а забиваємо … мало!
Ну і центр захисту у ДК - це сльози. Тут також треба попрацювати.
Pavel_i_CO
Дуже цікавий набір коментарів з "різних" акаунтів, в період з четвертої до п'ятої ранку)
Boodya
Смішно виходить, спочатку вони вболівають за суперника Динамо в єврокубках, а потім ниють через те, що ми низько падаємо в рейтингу.
Мій коментар не за "каркання" (в таку муть я не вірю), а за стружку в голові деяких коментаторів на цьому сайті
MIRRA
Сашо підсвідомо розуміє, щи час готуватися до ЛЄ...
_Quantum19_
Якщо усі суперники гратимуть проти Динамо так, як грав Глазго Рейнджерс у домашньому для себе матчі, то Динамо - потенційно вічний переможець ЛЧ).
protasov_lyopu_dadaj
про героя васю ломаченко новость напишите
Chieftain
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
_Quantum19_
Як цікаво виходить... "Ліцензія", котрий лається під час матчу, що той чоботар, дає ґрунтовну прес-конференцію перед грою свого клубу. Але... До цього один з власників ФК "Динамо" (Київ), а саме Григорій Суркіс, проголосував проти законопроєкту щодо заборони "болотної церкви" на території України. Чи варто чекати виправдань від "Ліцензії" щодо цього абсурдного рішення його керівництва? 
Кияни..., коли почнете виправдовуватись?
apepa
суркис уже купил судью?? Или на второй матч эту операцию перенес??
Ukraine
Надія вмирає останньою.
Побачимо чи команда зможе вийти в ЛЧ та доказати мені свою проф-придатність щоб вболівати за неї цілий сезон.
Особисто я, в це не вірю, так як роки, сезони - результатів говорять про інше.
Тому мій прогноз - ЛЄ, а там побачимо справжню сили ДК.
Chieftain
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Bulba_sumkin
НСК «Олимпийский» это не ваш стадион) Удачи РБЗ