Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 06 жовтня 2024, 21:17
5038
111

Очолили турнірну таблицю. Динамо у Києві переграло Кривбас

Поганий другий тайм не завадив команді Шовковського набрати три очки

| Оновлено 06 жовтня 2024, 21:17
5038
111
Очолили турнірну таблицю. Динамо у Києві переграло Кривбас
ФК Кривбас

В четвер «Динамо» грало в Лізі Європи, а тепер повернулося до виступів у національному чемпіонаті матчем проти «Кривбаса».

Олександр Шовковський суттєво перекроїв склад. На лівому фланзі грав Вівчаренко, опорну зону склали Рубчинський та Михайленко, під форвардом, яким став Герреро, грав Буяльський.

Гру «Динамо» розпочало, швидко забравши м'яч під свій контроль. І це дало свої плоди. Вже на п'ятій хвилині після флангової подачі Герреро скинув назад під удар Рубчинському. Перший удар Валентина заблокував Бандейра, зате ніхто не перешкодив динамівцю пробити вдруге. Вийшло точно, внаслідок чого рахунок було відкрито а Рубчинський відзначився в другому матчі чемпіонату поспіль.

Гра киянам вдавалася легко, здавалося, що наступні голи – це питання часу. Герреро ще шукає способи взаємодії з партнерами, але клас в панамця явно є, що дозволяє сподіватися на покращення якості атакуючої ланки киян в майбутньому. Удар Герреро здалека обвідним ударом в праву дев'ятку міг стати окрасою туру, але цьому завадив Кліщук, який здійснив суперсейв.

Проте вже незадовго кияни подвоїли свою перевагу. Після трьох кутових поспіль Кузик далеко виставив руку і в неї влучив м'яч. Арбітр послухав підказку відеоасистента, подивився повтор і призначив пенальті – так, фол чисто формальний і не впливав епізод, але за правилами це був одинадцятиметровий. Буяльський чітко пробив під праву штангу, Кліщук дістав, але не відбив – 2:0.

Якщо раніше пахло голом, то тепер запахло розгромом. Комбінації в «Динамо» проходили легкі й невимушені, проте не вистачало останнього пасу чи удару. Проте, знову ж таки, ці комбінації плели в тому числі новачки Рубчинський, Брагару та Герреро разом з досвідченішими партнерами, тому відчувався потенціал, хай м'яч і не потрапляв у сітку.

А от «Кривбас» виглядав непереконливим, проте несподівано забив. Нескладну подачу з лівого флангу зі штрафного Михавко зрізав у свої ворота, скоротивши розрив до мінімуму.

Після перерви «Кривбас» отримав шанс зрівняти рахунок, оскільки з господарями ніби щось сталося. Легкість і швидкість зникли і ми побачили «Динамо» зразка Ліги Європи – з гирями на ногах, без іскри в очах.

Якби Даніель Соса був спритнішим, він цілком міг би принести своїй команді нічию, але не склалося. Взагалі, другий тайм запам'ятався хіба замінами, жовтими картками і міні-сутичками, хоч і не було відвертих грубощів. Проте рахунок не змінився, та й передумов для цього не було. свіжі гравці ніяк не принесли свіжості на поле.

Все ж вигоду від такого стану речей отримало «Динамо», як здобуло три очки і вийшло на чисте перше місце в таблиці, де і перебуватиме під час паузи на матчі національних збірних. А «Кривбас» ще має довго розбиратися, що робити, щоб повернути минулорічну форму.

Фото УПЛ

Наші оцінки:

Заміни Динамо: Кабаєв – 5,0, Шапаренко – 5,0, Андрієвський, Волошин, Брагару – без оцінок.

Заміни Кривбаса: Аморозо – 5,5, По – 5,0, Іліч – 5,5, Каменський – без оцінки

Українська Прем'єр-ліга. 9 тур

«Динамо» – «Кривбас» – 2:1

Голи: Рубчинський, 5, Буяльський, 25, пен – Михавко, 45+2, аг

Попередження: Ярмоленко, 53, Андрієвський, 85 – По, 47, Бізімана, 63, Іліч, 90+4

«Динамо»: Бущан – Тимчик, Михавко, Попов, Вівчаренко – Михайленко, Рубчинський (Андрієвський, 79) – Ярмоленко (Кабаєв, 62), Буяльський (Шапаренко, 62), Брагару (Волошин, 79) – Герреро (Ванат, 87)

«Кривбас»: Кліщук – Бандейра, Романчук, Драмбаєв, Кузик – Вакулко, Бізімана (Іліч, 68) – Задерака, Луньов (Аморозо, 31), Микитишин (По, 46, Каменський, 78)) – Соса

Арбітр: Микола Балакін (Київська область)

Стадіон: «Динамо» ім. В. Лобановського (Київ)

ДИНАМО - КРИВБАС. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Події матчу

45’
ГОЛ ! Автогол забив Тарас Михавко (Динамо Київ).
25’
ГОЛ ! З пенальті забив Віталій Буяльський (Динамо Київ).
5’
ГОЛ ! М'яч забив Валентин Рубчинський (Динамо Київ).
Оцініть матеріал
(53)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Україна – Франція – 7:1. Вперше бронзові медалі ЧС! Відео голів та огляд
Футзал | 06 жовтня 2024, 18:23 17
Україна – Франція – 7:1. Вперше бронзові медалі ЧС! Відео голів та огляд

Дивіться відеоогляд матчу за третє місце чемпіонату світу 2024 року з футзалу

Відома оцінка Луніна за перший «сухар» в сезоні. Скільки в Мбаппе і Віні?
Футбол | 06 жовтня 2024, 00:42 2
Відома оцінка Луніна за перший «сухар» в сезоні. Скільки в Мбаппе і Віні?

Український воротар допоміг «вершковим» здолати «Вільярреал»

Коментарі 111
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
adidas777
Я не знаю, хто чекав у цьому матчі феєричної гри від ДК. Ми явно зараз дуже просіли фізично в останніх матчах.Тому сьогодні на кону був тільки результат! Його Динамо домоглося! З перемогою!  Тепер потрібно за ці півтора тижні відновиться багатьом гравцям.
sahka1981
З перемогою! Але знову 2-0 наче все норм і зі штрафного автогол на останніх хвилинах. До речі, там Попов в м'яч зіграв, де там суддя фол побачив, питання. А в кінці матчу мав ще десь хвилину для Кривбасу дати. А в другому таймі Кривбас, напевно всіх свої легів випустив, фізично перебігали, моментів особливих не було, але напругу постійно тримали. Тяжко було ДК витримувати темп, ну це очікувано, насичений графік, травми. Але ці паси назад на Бущана, не гуд, та й заміни, мало що дали, тільки освіжили. Але добре, що виграли, все-таки на відновлення мало часу було. Тепер перед матчами збірних відпочинуть, ті котрі не поїдуть в збірні, плюс сподіваємось на відновлення Бражка, Піхальонока. У Кривбаса Драмбаєв сподобався, як дзиґа бігав в атаку і пас гарний має, і ніхто практично його не накривав.
avk2307
Я бы не мешал донецким ботам Дыряво, Отаман и Quantum унижаться с четвертого места...
😸
Перший тайм був жвавим, було цікаво, другий - важкий для обох команд. Ну якщо з Динамо це ще якось можна пояснити, чому так, то з Кривбасом - ні. Кривбас мав шанс скористатися станом Динамо, але вони теж виглядали блідо. Динамо багато возилися з м'ячем у штрафній Кривбасу, якби спробували бити з далеку, як то полюбляють робити Бражко та Піхайльнок то може ще забили. А так має що має, важка перемога, але важлива для команди.
Ще раз вітаю Динамо з перемогою, хоч гра була далека від ідеалу.
avk2307
Після Єврокубків такої гри і очікував.
Але команді Браво за Перемогу.
Спад видно , треба б відпочити, але не зараз...
В другому таймі нічог не показали. Якби не 2 голи в першому, то могла бути нічія. Добре що так.
PUMA
Осторожно на ветке несколько униженых псов( Димка iq11, дырявый франк, и отсофедя (акк228,отаман). Скулят попуски 
Saar
Дуже класно, що Динамо на 1 місці, але.. не подабається, коли вони обступають штрафний майданчик Кривбаса і мж собою на 5-10 метрів віддають кучу непотрібних пасів! Потім мяч або гублять або б ють, як Шапаренко слабко і за межі поля. Гра без ударів((
D1927K
Кроти, не переживайте фк "щур" з другого кола почне боротись за золото бо ще не всі ресурси були задіяні і не всі кабінети відкриті.
Ще не всі пеналі поставлені суперникам і не всі червоні видані.
FunnyCat_____
Отлично, сложный соперник в непростом графике к которому подошли в нелучших кондициях
Так что главное 3 очка и единоличное лидерство!
DK1961
Было явно мало дней для подготовки к матчу. На жилах игру вытащили. В целом идёт кризис, связанный с ранней подготовкой к матчам квалифай ЛЧ. Слишком много сил отдали в этих матчах, вопрос только в том, когда эта яма (физическая и психологическая) будет динамовцами пройдена. Пока - даже с учётом резкого падения физики - удается все же очки набирать. Но впереди матчи с основными соперниками по чемпионству (ФК Крыса, Полесье, Александрия). Дальше все будет зависеть от искусства тренеров вывести из этой ямы и как можно скорее. Посмотрим.
Pixelman
З перемогою і заслуженим лідерством! Можливо перерва в чемпіонаті піде команді на користь, бо щось поки немає тієї легкості в створенні моментів як на початку чемпіонату.
Виктор Войцеховский
Бурбас, пиши для своих пидаров разные абзацы в методичках. Что ж они одним словами пишут. Прям неудобно за менеджмент Шлюхты даже
Виктор Войцеховский
Отличный день. Динамо и на спаде добывает 3 очка. Сборная Украины добывает бронзу ЧМ. А шлюхтари привыкают к 4 месту, со значительным отставанием от тройки призеров 
PUMA
Первое чистое место  . Победа над не простым соперником, не смотря на то что играли в четверг 
sania
Дмитрику, не потрібно придурка вдавати, всі вже давно оцінили твої розумові здібності.Пацюками я називаю виключно гравців Шахтаря. Це ніяким чином не стосується донеччан чи східняків. Але бреши далі, більше заробиш.
Remark
А тим часом між Динамо та четвертими вже 6 очок різниці 👌 
VARioR
Нічого дивного, що після єврокубкових матчів, нема яскравої гри у внутрішньому чемпіонаті. Тим не менш три бали здобуті, а що показав Кривбас? Якби не допоміг Михавко, то на якісь очки команда Вернидуба не заслуговувала.
avk2307
та гребаный стыд молчание после 5.0-5, 5 для ДК и 8.0 для Шахты. Спорт.юа вы дно пробиваете
Ну чем в два раза превосходит вот это действие от шахты то что у Динамо?
avk2307
Играют "четвертые " с ЛНЗ и Динамо с Кривбасом и єтот сайт именно, ни кто другой ставит баллы за игры диаметрально противоположные всем рейтингам. Четвертые выше первых и соперники тоже соответственно.
Откуда ВЫ это взяли? 
кто там в ЛНЗ был лучше Динамо и Кривбасса или в Шахтере лучше Динамо?
Там нет фєєрии ,просто игры