Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
1872
0

ПОНОМАРЬОВ: «Наші зіткнулися з цими проблемами в єврокубках. І що вийшло?»

Головний тренер Руха прокоментував поразку ЛНЗ Черкаси у 2-му турі УПЛ

ПОНОМАРЬОВ: «Наші зіткнулися з цими проблемами в єврокубках. І що вийшло?»
ФК Рух Львів. Віталій Пономарьов

18 серпня відбувся матч 3-го туру УПЛ 2024/25 між командами ЛНЗ Черкаси та Рухом Львів. Гра завершилася перемогою господарів із рахунком 3:1.

Після завершення зустрічі головний тренер львівського колективу Віталій Пономарьов прокоментував поразку своїх підопічних:

«У нас не все виходило на полі, хоч нам і вдалося забити гол в другому таймі та відкрити рахунок у матчі. Загалом гра була рівною. Ми мали ще кілька моментів, але водночас допускали багато помилок у захисті – цього не можна робити. Нам є над чим працювати. Всі голи, які пропустила команда – наслідок грубих помилок.

Ми знали, що оборона ЛНЗ гратиме високо, тому намагались скористатись цим. Нам вдавалось створювати моменти і хоч Краснопір потрапляв в офсайд у тих епізодах, але команда розуміла, що ми можемо використати такі нагоди й намагались далі так грати. Квасниця, Карабін та Федор це індивідуально дуже сильні футболісти, тож «Рух» використовував і їхні сильні сторони. Після прострілу від Квасниці Притула міг забивати гол і рахунок тоді ставав би 2:0 й гра пішла би за зовсім іншим сценарієм.

Ключову роль в такому результаті відіграли не фізичні кондиції, а психологія гравців. Ми пропустили гол і ЛНЗ почав грати з позиції сили. Наша молодь ще не настільки психологічно стійка, щоб не зважати на такі моменти.

Ігор Краснопір добре адаптувався у команді. Він виконує всі вимоги тренерського штабу й у нього чудова комунікація з іншими гравцями. Команда також дуже добре його прийняла. Це суттєве підсилення для «Руху».

Я б не хотів говорити, що на результат вплинула відсутність травмованих та хворих гравців. Звісно, що це зіграло свою роль, але це не ключовий фактор поразки у Черкасах. Ми не відходитимемо від своєї стратегії і за «Рух» гратимуть наші вихованці.

Зараз клуб не планує підписувати нових гравців, зокрема легіонерів. Молодим футболістам потрібен час і їм важко стабільно грати протягом всього сезону. Та ми й надалі гратимемо згідно наших ігрових принципів.

В нас завдання – перемагати у кожному матчі. Якщо говорити про єврокубки, то на сьогоднішній день ми не готові до них. Для цього потрібно мати два рівноцінних склади, щоб проводити якісну ротацію, а в нас переважно молоді гравці. Українські клуби зараз зіштовхнулись з цими проблемами у єврокубках і ми бачили, що з цього вийшло«, – сказав Пономарьов.

Відео голів та огляд матчу

Події матчу

90’
ГОЛ ! М'яч забив Мухаррем Яшарі (ЛНЗ Черкаси).
82’
ГОЛ ! М'яч забив Геннадій Пасіч (ЛНЗ Черкаси).
73’
ГОЛ ! М'яч забив Олівьє Тілль (ЛНЗ Черкаси).
52’
ГОЛ ! М'яч забив Ілля Квасниця (Рух Львів).
Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Чжілей зробив категоричний прогноз на суперреванш Усика та Ф'юрі
Бокс | 18 серпня 2024, 10:56 1
Чжілей зробив категоричний прогноз на суперреванш Усика та Ф'юрі

Китайський боксер вважає, що українець знову переможе

Заслуговує грати. Мареска висловився щодо Мудрика після поразки від Сіті
Футбол | 18 серпня 2024, 22:26 3
Заслуговує грати. Мареска висловився щодо Мудрика після поразки від Сіті

Тренер «Челсі» не дав українцю ані хвилини на полі

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.