Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 17 серпня 2024, 12:14
206
0

ЛНЗ – Рух.  Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Третя поспіль домашня гра черкащан

| Оновлено 17 серпня 2024, 12:14
206
0
ЛНЗ – Рух.  Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
УПЛ

У неділю, 18 серпня, ЛНЗ у Черкасах в рамках третього туру УПЛ прийматиме «Рух». Попередні матчі суперників в чемпіонаті завершувалися лише перемогами господарів.

ЛНЗ

Черкаський клуб з початку чемпіонату виступає наразі на своєму полі. У минулому турі підопічні Андреса Карраско поступилися «Олександрії» з рахунком 0:2. Цікаво, що черкаський клуб на своєму полі в чемпіонатах набрав менше очок (21), ніж в гостях (23).

Усі найяскравіші моменти матчу доступні в режимі Live в Telegram Sport.ua

У перших двох турах в складі ЛНЗ виходило на поле 15 гравців, з яких 9 – легіонери. Один з них – Ассінор – залишається автором єдиного голу черкащан в поточному чемпіонаті. Діюча безнічийна клубна рекордна серія ЛНЗ триває в УПЛ 9 ігор: шість перемог та три поразки. Дискваліфікованих гравців у черкащан немає.

«Рух»

Рухівці відкрили свій сезон в УПЛ на мажорній ноті, розгромивши в гостях «Оболонь» з рахунком 4:0. Для «Руха» це була найбільша велика перемога за час виступів в елітному дивізіоні. Загалом «Рух» утримує клубну безпрограшну гостьову серію в УПЛ, яка триває 4 гри: перемога та три нічиї і до повторення клубного рекорду ще один матч. Рухівці за Віталія Пономарьова можуть загалом 20-й раз зіграти внічию або зазнати 10-ї поразки в УПЛ чи здобути 10-ту гостьову перемогу.

Залишив «Рух» один з ветеранів «жовто-чорних» 26-річний бразилець Таллес, який на правах оренди приєднався до японського клубу «Кашіма Антлерс». Під питанням участь у матчі Юрія Климчука, Марка Сапуги, Фредді Плюмана та Богдана Слюбика, які ще повністю не відновилися від травм.

Історія зустрічей

«Рух» та ЛНЗ розпочали історію своїх зустрічей у минулому сезоні, в якому обмінялися домашніми перемогами. Востаннє черкащани приймали рухівців 17 вересня минулого року і перемогли з рахунком 2:1. У складі підопічних тоді ще Олега Дулуба голи забивали Денис Норенков та Максим Прядун, а в гостей – Ілля Квасниця, який в неділю може забити свій 10-й гол в чемпіонатах.

Феміда

Арбітром матчу призначено Дениса Шурмана (Київська область), який в УПЛ провів 61 матч. Раніше ЛНЗ за Шурмана провів одну гру в чемпіонаті і зіграло внічию. «Рух» за цього арбітра провів 4 гри в УПЛ і ще не перемагав: дві нічиї та дві поразки.

Прогноз на матч

ЛНЗ в домашніх матчах в УПЛ набрав менше очок, ніж в гостьових. Черкащани прагнутимуть уникнути другої поспіль поразки. «Рух» утримує безпрограшну гостьову серію, яка триває чотири гри. Прогнозуємо бойову нічию на стадіоні «Черкаси-Арена».

Орієнтовні склади:

ЛНЗ: Кучеренко, Путря, Саліху, Дайко, Г. Пасіч, Бар, Яшарі, Тілль, Олійник, Ейнел, Ассінор.

«Рух»: Ледвій, Сич, Холод, Дідик, Роман, Підгурський, Притула, Лях, Федор, Руніч, Краснопір.

18 серпня, неділя

ЛНЗ – «Рух»
Черкаси. Стадіон «Черкаси-Арена». 15.30
ТБ-трансляція на каналі UPL.TV
ЛНЗ – РУХ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Арбітр: Денис Шурман (Київська область)
Прогноз Sport.ua — 1:1

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.