Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 17 серпня 2024, 18:10
1055
5

Без переможців і переможених. Полісся та Інгулець у Житомирі зіграли внічию

Команди забили одна одній по одному голу

| Оновлено 17 серпня 2024, 18:10
1055
5
Без переможців і переможених. Полісся та Інгулець у Житомирі зіграли внічию
ФК Полісся Житомир

Житомирське «Полісся» відкрило новий сезон провальним виступом у кваліфікації Ліги конференцій, де поступилося за сумою двох зустрічей словенській «Олімпії» з Любляни (0:2 на виїзді та 1:2 у домашній грі). Після того команда Імада Ашура в матчі 2-го туру УПЛ стала автором сенсації, обігравши в гостьовому поєдинку донецький «Шахтар» (1:0). Перемогою над «гірниками» гравці «Полісся» високо підняли планку вимог до себе й очікувань напередодні домашньої гри з «Інгульцем».

Гості з Петрового в новій кампанії УПЛ після повернення з Першої ліги стартували скромно. Вони програли 1:2 у гостях «Зорі», щоправда, вирішальний гол пропустили в компенсований час, а потім поділили очки з «Колосом» (0:0). Обидва поєдинки були для підопічних Василя Кобіна виїзними. І проти «Полісся» їм довелося грати в гостях, що їхні шанси на успіх високими не робило.

Гра відразу ж пішла під диктовку «вовків», але вони вперлися в стіну з гравців «Інгульця» і майже відразу ж знітилися. М'ячем вони володіли, атакували, але терпіли невдачу за невдачею у своїх спробах. Гості під стартовим натиском господарів вистояли і з середини першого тайму стали методично промацувати захист «Полісся». Старався Волохатий, добре з глибини діяв Козак. Загалом, ближче до фіналу першого тайму гра ґрунтовно перемістилася максимально близько до воріт Кудрика. І на 41-й хвилині петрівці закономірно забили. Вілівальд на ближній стійці успішно замкнув подачу з кутового. 0:1.

Повівши в рахунку, футболісти «Інгульця» продовжили домінувати, і за це поплатилися. У компенсований час першої 45-хвилинки Брістріч і Назаренко організували стрімку контратаку, в якій вінгер «Полісся» поставив результативну крапку. 1:1.

Другий тайм розпочався з двох забійних моментів у Крушинського, який у перерві замінив Лєднєва. Однак гостей двічі в одній атаці врятувала реакція Паламарчука. На 53-й хвилині голкіпер знову виграв дуель у Крушинського, а Назаренко на довершення пустив м'яч верхом із дотиком до поперечини. Як то кажуть, гол назрівав.

Утім, так лише говорилося, але в реальності все виявилося по-іншому. Гравці «Полісся» володіли ініціативою, більше атакували, але робили це недостатньо потужно, щоб проломити опір гостей із Петрового. Ті діяли спокійно і надійно. Загалом, на полі стосунки з'ясовували по-справжньому дві рівні команди. І закономірно, що їхня зустріч у підсумку завершилася внічию. 1:1.

Українська Прем’єр-ліга. 3-й тур

Полісся – Інгулець – 1:1

Назаренко, 45+2 – Вілівальд, 41

Віалле, 74 – Лісняк, 39

Полісся: Кудрик – Чоботенко, Віалле, Смоляков, Майсурадзе (Михайліченко, 46), Бабенко, Мустафаєв (Луїфер, 79), Лєднєв (Крушинський, 46), Гуцуляк, Назаренко (Макуана, 72), Брістріч (Пайшао, 61).

Інгулець: Паламарчук – Вілівальд, Шершень, Дубілей (Сидоренко, 83), Мельничук, Лісняк (Петько, 63), П’ятов, Білоцерковець (Резепов, 88), Богунов (Пушкарьов, 63), Волохатий (Сад, 83), Козак.

Арбітр: Олександр Кальонов (Львів)

Стадіон: Центральний міський (Житомир)

ПОЛІССЯ – ІНГУЛЕЦЬ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Наші оцінки:

Заміни у Полісся: Михайліченко - 5,5, Крушинський - 6,0, Пайшао - 5,5, Макуана - 5,5, Луїфер - б/в.

Заміни у Інгульця: Петько – 6,0, Пушкарьов – 5,5, Сад – б/о, Сидоренко – б/о

Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Карпати – Динамо. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
Футбол | 17 серпня 2024, 08:02 83
Карпати – Динамо. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Львів'яни – новачки сезону, але другі в таблиці, а тому, вельми амбітні

Відома сума, яку отримає Динамо від Лехії за оренду Царенка
Футбол | 17 серпня 2024, 12:59 5
Відома сума, яку отримає Динамо від Лехії за оренду Царенка

Півзахисник нещодавно змінив Київ на Гданськ

Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Argon_76
Ось вам і третя сила. Після матчу з Шахтарем всі журналісти блогери були переконані у перемозі третьої сили над Інгульцем. Я вам скажу- нема ніякої третьої сили (всі перемоги над лідерами- випадковість). І купівля футболістів одного клубу в упл в іншого, це переливання з пустого в порожнє. 
virtu0z
Ремарк вперше в житті вгадав прогноз і рахунок матчу! 
Forwardd111
Забере напевне преміальні до кінця сезону магнат АТБ ) а то розщедрився після перемоги і над кротами😆
Falko
Серйозну банду побудував Вася Кобін! Навіть Шахтар не зміг пробити цей залізобетонний мур, а Вася запросто. Срна, ось тобі відразу кандидат Пушика підсидіти.
Citrullus lanatus
Если Ингулец обыгрывал Динамо в Киеве,,  то какое то Полесье надо было тоже садить.