Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 17 серпня 2024, 23:13
1549
10

Без переможців і переможених. Полісся та Інгулець у Житомирі зіграли внічию

Команди забили одна одній по одному голу

| Оновлено 17 серпня 2024, 23:13
1549
10
Без переможців і переможених. Полісся та Інгулець у Житомирі зіграли внічию
ФК Полісся Житомир

Житомирське «Полісся» відкрило новий сезон провальним виступом у кваліфікації Ліги конференцій, де поступилося за сумою двох зустрічей словенській «Олімпії» з Любляни (0:2 на виїзді та 1:2 у домашній грі). Після того команда Імада Ашура в матчі 2-го туру УПЛ стала автором сенсації, обігравши в гостьовому поєдинку донецький «Шахтар» (1:0). Перемогою над «гірниками» гравці «Полісся» високо підняли планку вимог до себе й очікувань напередодні домашньої гри з «Інгульцем».

Гості з Петрового в новій кампанії УПЛ після повернення з Першої ліги стартували скромно. Вони програли 1:2 у гостях «Зорі», щоправда, вирішальний гол пропустили в компенсований час, а потім поділили очки з «Колосом» (0:0). Обидва поєдинки були для підопічних Василя Кобіна виїзними. І проти «Полісся» їм довелося грати в гостях, що їхні шанси на успіх високими не робило.

Гра відразу ж пішла під диктовку «вовків», але вони вперлися в стіну з гравців «Інгульця» і майже відразу ж знітилися. М'ячем вони володіли, атакували, але терпіли невдачу за невдачею у своїх спробах. Гості під стартовим натиском господарів вистояли і з середини першого тайму стали методично промацувати захист «Полісся». Старався Волохатий, добре з глибини діяв Козак. Загалом, ближче до фіналу першого тайму гра ґрунтовно перемістилася максимально близько до воріт Кудрика. І на 41-й хвилині петрівці закономірно забили. Вілівальд на ближній стійці успішно замкнув подачу з кутового. 0:1.

Повівши в рахунку, футболісти «Інгульця» продовжили домінувати, і за це поплатилися. У компенсований час першої 45-хвилинки Брістріч і Назаренко організували стрімку контратаку, в якій вінгер «Полісся» поставив результативну крапку. 1:1.

Другий тайм розпочався з двох забійних моментів у Крушинського, який у перерві замінив Лєднєва. Однак гостей двічі в одній атаці врятувала реакція Паламарчука. На 53-й хвилині голкіпер знову виграв дуель у Крушинського, а Назаренко на довершення пустив м'яч верхом із дотиком до поперечини. Як то кажуть, гол назрівав.

Утім, так лише говорилося, але в реальності все виявилося по-іншому. Гравці «Полісся» володіли ініціативою, більше атакували, але робили це недостатньо потужно, щоб проломити опір гостей із Петрового. Ті діяли спокійно і надійно. Загалом, на полі стосунки з'ясовували по-справжньому дві рівні команди. І закономірно, що їхня зустріч у підсумку завершилася внічию. 1:1.

Українська Прем’єр-ліга. 3-й тур

Полісся – Інгулець – 1:1

Назаренко, 45+2 – Вілівальд, 41

Віалле, 74 – Лісняк, 39

Полісся: Кудрик – Чоботенко, Віалле, Смоляков, Майсурадзе (Михайліченко, 46), Бабенко, Мустафаєв (Луїфер, 79), Лєднєв (Крушинський, 46), Гуцуляк, Назаренко (Макуана, 72), Брістріч (Пайшао, 61).

Інгулець: Паламарчук – Вілівальд, Шершень, Дубілей (Сидоренко, 83), Мельничук, Лісняк (Петько, 63), П’ятов, Білоцерковець (Резепов, 88), Богунов (Пушкарьов, 63), Волохатий (Сад, 83), Козак.

Арбітр: Олександр Кальонов (Львів)

Стадіон: Центральний міський (Житомир)

ПОЛІССЯ – ІНГУЛЕЦЬ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Наші оцінки:

Заміни у Полісся: Михайліченко - 5,5, Крушинський - 6,0, Пайшао - 5,5, Макуана - 5,5, Луїфер - б/в.

Заміни у Інгульця: Петько – 6,0, Пушкарьов – 5,5, Сад – б/о, Сидоренко – б/о

Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Чоловік Світоліної слідом за Еліною вилетів з великого турніру в Цинциннаті
Теніс | 17 серпня 2024, 04:12 1
Чоловік Світоліної слідом за Еліною вилетів з великого турніру в Цинциннаті

Гаель Монфіс не зміг впоратися з Хольгером Руне після перемоги над Карлосом Алькарасом

MEGOGO створює безкоштовний спортивний телеканал
Футбол | 17 серпня 2024, 14:13 7
MEGOGO створює безкоштовний спортивний телеканал

Канал показуватиме футбол, бокс, єдиноборства, хокей, мотоспорт

Коментарі 10
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Forwardd111
Забере напевне преміальні до кінця сезону магнат АТБ ) а то розщедрився після перемоги і над кротами😆
Argon_76
Ось вам і третя сила. Після матчу з Шахтарем всі журналісти блогери були переконані у перемозі третьої сили над Інгульцем. Я вам скажу- нема ніякої третьої сили (всі перемоги над лідерами- випадковість). І купівля футболістів одного клубу в упл в іншого, це переливання з пустого в порожнє. 
virtu0z
Ремарк вперше в житті вгадав прогноз і рахунок матчу! 
Jugger54
Нужен нормальный тренер, я не вижу никакого потенциала, игроки нормальные, вот почему нельзя было взять Григорчука, человек был свободен, доказал давно, что умеет поставить игру при небольших бюджетах
Burevestnik
Інгулець - це не якийсь там Шахтьор - може і напихати, але в гостях іноді соромиться 
Ігор Сірий
Назаренко дуже швидкий!
Falko
Серйозну банду побудував Вася Кобін! Навіть Шахтар не зміг пробити цей залізобетонний мур, а Вася запросто. Срна, ось тобі відразу кандидат Пушика підсидіти.
Citrullus lanatus
Если Ингулец обыгрывал Динамо в Киеве,,  то какое то Полесье надо было тоже садить.