Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
|
1086
0

Мареска виступив із заявою перед грою Челсі з Ман Сіті

Енцо – про готовність підопічних і перспективи команди

Мареска виступив із заявою перед грою Челсі з Ман Сіті
Getty Images/Global Images Ukraine. Енцо Мареска

Головний тренер лондонського «Челсі» Енцо Мареска розповів про плани напередодні матчу 1-го туру чемпіонату Англії з «Манчестер Сіті», який відбудеться в неділю, 18 серпня.

«Це чудова можливість проявити себе в матчі з [чинними] чемпіонами. Ба більше, цей клуб останні вісім чи дев'ять років працює з одним і тим самим тренером (Жузеп Гвардіола очолює «Манчестер Сіті» з 2016 року. – прим.), і це величезна перевага. Ми постараємося грати на повну силу, щоб вигравати матчі, радувати себе і вболівальників.

Особисто я вважаю, що велика різниця між нами та іншими командами, які домінують в англійському футболі, – це всього лише питання часу в плані того, що інші клуби працюють з одним і тим самим тренером [довго], а ми - лише один місяць. Згодом ми напевно скоротимо розрив, і я сподіваюся, що це станеться дуже скоро.

Іноді це звучить як виправдання, тому що кожен тренер говорить про час. Я знаю, що у футболі все складно, але в нашому випадку, завдяки процесу та ідеї, я на 100 відсотків упевнений, що ця команда стає кращою від гри до гри. Згодом ми зможемо скоротити відставання від інших команд», – заявив Мареска.

Раніше Енцо Мареска висловився про потенційних новачків і конкурента Михайла Мудрика.

Оцініть матеріал
(11)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.