Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
|
1697
4

Екс-воротар Реала: «У Куртуа шість матчів та нуль пропущених. Найкращий»

Каньїсарес упевнений, що Тібо – найкращий воротар світу

Екс-воротар Реала: «У Куртуа шість матчів та нуль пропущених. Найкращий»
Getty Images/Global Images Ukraine. Тібо Куртуа

Відомий у минулому воротар Реала, Валенсії та збірної Іспанії Сантьяго Каньїсарес сумнівається, що хтось зможе посунути Тібо Куртуа з позиції першого номера мадридської команди.

«Куртуа – найкращий воротар, якого я бачив, правда. Тібо з моменту свого повернення після травми провів шість матчів і не пропустив жодного голу. Включаючи фінал Ліги чемпіонів та матч за Суперкубок УЄФА. Учора в матчі з Аталантою він зробив деякі сейви, які б не зуміли зробити 80% воротарів».

«Я не впевнений, що зараз є воротарі такого рівня. Подобається його гра ногами. Іноді є відчуття, що він футзаліст», – сказав Каньїсарес.

Андрій Лунін учорашній матч провів у запасі. Поки що немає розуміння, чи залишиться український кіпер у мадридській команді.

Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Виктор Войцеховский
Тут какое-то собрание обиженных. Реально Куртуа вчера сыграл очень круто. Особенно, когда из угла достал после удара головой.
lenares85
Куртуа не поставили на непотрыбний матч бо боялись щоб не травмувався перед фіналом бо знали що роботи і стрибати треба буде багато бо грали не напрягаючись
didora
Звичайно воротар повинен витягувати всі класичні м'ячі, які йдуть у ствір воріт. Не завжди неймовірні. Але якщо захист грає шикарно на всі 100%, то і воротніку не має чого робити. Бо не буде неймовірних ударів. Тоді і воротар б'є "рекорди". Типу 6 матчів на нуль. А чому ж у Ла лізі Реал грає 3:3 із середняком??? (У воротах  Лунін). Та тому що йому (Реалу) ця гра й нахер не потрібна. Реал і так чемпіон. Так поставили б на цю гру Куртуа. Він уже оклигав на той момент. А так Лунін пропустив 3 штуки значить поганий. Треба ж дивитися які голи пропускає воротнік, а тоді робити висновки.
Vanil10
Гарно лизнув)))