Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга Європи
| Оновлено 14 серпня 2024, 14:42
684
0

Вікторія – Кривбас. Прогноз і анонс матчу кваліфікації Ліги Європи

Боротися, шукати, знайти, не здаватися

| Оновлено 14 серпня 2024, 14:42
684
0
Вікторія – Кривбас. Прогноз і анонс матчу кваліфікації Ліги Європи

15 серпня на «Дусан Арені» у Пльзені «Кривбас» проведе поєдинок-відповідь проти «Вікторії» в рамках третього кваліфікаційного раунду Ліги Європи. Початок зустрічі – о 20.00 за київським часом.

Вікторія

Не дарма майже всі з табору нашого бронзового призера побоювалися «Вікторію». За фактом чеська команда справді виявилася дуже серйозним суперником для «Кривбаса».

У першому матчі, що відбувся у словацькому Кошице, підопічні Юрія Вернидуба мінімально поступилися – 1:2. Хоча спочатку й вели у рахунку.

Однак потім бронзовий призер минулого сезону чеської ліги активізувався, і зумів не тільки відновити рівновагу, але й забити переможний гол.

Змазана кінцівка зустрічі й погана реалізація моментів коштувала в підсумку нашій команді дуже дорого.

На куражі підопічні Коубека провели потім і матч внутрішньої першості – проти «Карвіни». У рідних стінах футболісти із Пльзеня розгромили свого опонента – 5:0.

Причому показово, що ніхто не відзначився більше одного разу. А у воротах «Карвіни» залишили свої автографи Вашулін, Слончик, Черв, Шульц та Їрка. Цікаво, що у складах обох команд у цій грі не обійшлося без вилучення.

Після цієї перемоги «Вікторія» зміцнилася серед лідерів цьогорічного чемпіонату Чехії. В активі команди – десять очок після чотирьох матчів. І друге місце, слідом за «Спартою», яка йде поки що без втрат.

Єдина нічия команди з Пльзеня – проти «Яблонця», якраз напередодні першого поєдинку проти криворіжців.

У лазареті «Вікторії» продовжують перебувати Вігелі, Сікора та Кабонго.

Мирослав Коубек, головний тренер «Вікторії»:

- Наша перемога у першому матчі повністю заслужена. Але скажу хороші слова й на адресу «Кривбаса». Це бойова команда, з якою дуже складно. Впевнений, вони ще покажуть себе. Нам треба дуже уважно зіграти у другому матчі. Чекаю, що нам допоможуть рідні стіни. Ми докладемо всіх зусиль, щоб пройти до наступного раунду.

Кривбас

Після невдалого єврокубкового дебюту у грі проти «Вікторії» команда Юрія Вернидуба зазнала фіаско й у матчі чемпіонату України.

У другому турі УПЛ криворіжці на виїзді зустрічалися із «Карпатами». І зазнали нищівної поразки – 0:3.

Після матчу наставник бронзових призерів був настільки роздратований поразкою, що «не помітив» свого візаві Лупашка, й не обмінявся з ним рукостисканнями.

А на прес-конференції Вернидуб назвав футбол суперника «стоячим» й звинуватив «Карпати» у затягуванні часу… Усе ж не найкраще тло для підготовки до найважливішої на даний момент гри сезону.

У поєдинку-відповіді з «Вікторією» криворізькій команді не помічники Якимець і Твердохліб. В обох травми.

Юрій Вернидуб, головний тренер «Кривбаса»:

- Ми програли лише перший матч. У Пльзені на нас чекає бій. Знаю свою команду, своїх хлопців – просто так здаватися точно не будемо. Шанси, на мій погляд, як і раніше, 50 на 50, а там час покаже. Вчитимемося на своїх помилках і робитимемо відповідні висновки. Думаю, до Пльзеня приїдемо трохи іншими.

Історія протистоянь

Досі «Кривбас» та «Вікторія» зустрічалися лише під час міжсезонних зборів. Гра у Кошице минулого тижня стала першим офіційним поєдинком між суперниками. Матч завершився мінімальною перемогою чеської ​​команди – 2:1.

Прогноз

Наставник «Вікторії» Мирослав Коубек має рацію: «Кривбас» - бойова команда, з нею дуже складно. Можна не сумніватися, що підопічні Юрія Вернидуба ще не сказали свого останнього слова: вони напевно дадуть бій своєму опонентові.

Але чи зможуть вони перемогти й пройти далі? А от у зв'язку з цим комфортної впевненості немає. Особливо якщо врахувати і серйозний рівень «Вікторії», і невдалу гру «Кривбаса» у Львові.

Так що найімовірнішою ставкою є «обидві заб'ють». І результативна нічия.

Орієнтовні склади:

«Вікторія»: Тврдонь, Две, Ємелька, Гранач, Копиц, Черв, Калвах, Гавел, Шульц, Слончик, Вашулін

«Кривбас»: Кліщук, Бандейра, Романчук, Стецьков, Дібанго, Луньов, Вакулко, Аморозо, Кузик, Хомченовський, Аду.

15 серпня, четвер

Вікторія – Кривбас
Пльзень. Стадіон «Дусан Арена». 20:00
ТБ-трансляція на УПЛ ТБ
Арбітр: Хорациу Фешник (Румунія)
ВІКТОРИЯ КРИВБАС. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Прогноз Sport.ua – 1:1

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.