Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 11 серпня 2024, 18:02
584
0

ПОНОМАРЬОВ: «Не можу сказати, що «Рух» обіграв «Оболонь» на чотири голи»

Тренер «Руха» – про розгромну перемогу команди

| Оновлено 11 серпня 2024, 18:02
584
0
ПОНОМАРЬОВ: «Не можу сказати, що «Рух» обіграв «Оболонь» на чотири голи»
ФК Рух. Віталій Пономарьов

Головний тренер «Руха» Віталій Пономарьов поділився враженнями від розгромної перемоги над «Оболонню» (4:0) у другому турі УПЛ:

«Це очікувано була складна для нас гра, і рахунок, можливо, не зовсім відповідає тому, що було на полі. Сьогодні не було багато видовищного футболу, а переважала боротьба обох команд. Не можу сказати, що «Рух» переграв «Оболонь» аж на чотири голи. Грати в Києві проти цієї команди завжди важко.

«Оболонь» у першому таймі диктувала свої умови на полі. При обороні вони добре пресингували, а коли володіли м'ячем, то використовували дальні передачі для побудови атак. Не всі наші футболісти виконували установку на цей матч на початку гри, тому була певна нервозність у командних діях. Ми використовували свої моменти, а суперник – ні. У перерві про це була розмова і вдалося дещо змінити гру – частіше виходити з оборони через Притулу та Федора, якісніше контролювати м'яч.

Ігорю Краснопіру сьогодні було складно, але важливо, що він забив гол у своєму першому офіційному матчі. Це додасть йому впевненості в наступних іграх. Нам не вистачало такого нападника і його гол був дуже важливим для команди в той момент. Думаю, Ігор далі прогресуватиме та показуватиме ще кращу гру, адже в нього хороші перспективи та є потенціал для зростання.

На жаль, зараз у нас є багато травмованих футболістів. Це пошкодження, які гравці отримували в ігрових єдиноборствах на тренуваннях – жодної м'язової травми під час зборів у хлопців не було. Прикро, що ці гравці зараз не можуть нам допомогти, але це футбол, тому такі моменти є нормою. У нас є достатньо якісних футболістів, які можуть замінити травмованих гравців. Клуб повинен мати хорошу лавку для заміни недоступних гравців без втрати якості, щоб не було незамінних футболістів.

Зараз наше завдання – вигравати кожен матч. У нас ще не до кінця сформована команда, яка готова вирішувати серйозні завдання».

Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Медальна таблиця ОІ-2024. Україна вже поза топ-20, Китай випередив США
Олімпійські ігри | 11 серпня 2024, 06:05 22
Медальна таблиця ОІ-2024. Україна вже поза топ-20, Китай випередив США

У передостанній день Олімпіади срібну нагороду отримала Ірина Коляденко

Шахтар – Полісся. Стали відомі стартові склади
Футбол | 11 серпня 2024, 17:05 1
Шахтар – Полісся. Стали відомі стартові склади

Центральний матч другого туру УПЛ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.