Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга Європи
| Оновлено 09 серпня 2024, 02:52
221
1

Юрій ВЕРНИДУБ: «Ми програли тільки перший матч. В Пльзені нас чекає бій»

Головний тренер ФК «Кривбас» прокоментував матч проти чеської «Вікторії» Пльзень

| Оновлено 09 серпня 2024, 02:52
221
1
Юрій ВЕРНИДУБ: «Ми програли тільки перший матч. В Пльзені нас чекає бій»
ФК Кривбас. Юрій Вернидуб

Головний тренер ФК «Кривбас» Юрій Вернидуб прокоментував матч третього кваліфікаційного раунду Ліги Європи 202425 проти чеської «Вікторії» Пльзень (1:2).

– Той результат, який ми сьогодні здобули, нас не задовольняє. По грі: виглядали непогано, протистояли хорошому супернику, який регулярно грає в єврокубках. В першому таймі грали непогано: забили хороший гол. До перерви й моментів біля наших воріт я не памʼятаю, а от у другому перші 15 хвилин нас підвели. Непоганий мʼяч забив 16–річний гравець «Вікторії», але, хочу сказати, що до цього, на мій погляд, там був фол на Твердохлібі. Рефері не побачив цього, отже там його не було.

Другий гол – ми його зовсім не чекали. Підслизнувся наш центральний захисник – вони провели швидку атаку і забили знову. Після цього «Кривбас» знову почав грати у футбол. І були класні моменти – поперечина, вихід віч-на-віч. Але ми цим не скористались. Маємо 1:2. Але ми програли тільки перший матч. В Пльзені нас чекає бій. Знаю свою команду, своїх хлопців – крові ми ще попʼємо, здаватись просто так точно не будемо. Шанси, на мій погляд, все рівно 50 на 50, а там час покаже.

– Чому «Кривбас» зіграв два зовсім різних тайми?

– Перш за все, у нас молода команда. Багато хто з хлопців проводив дебютний матч в єврокубках. Тому десь переживання, менталітет зіграли свою роль. Дійсно, перші 15 хвилин другого тайму – було багато неточних передач. Потім заспокоїлись та гра пішла. В цілому не бачу в цьому якихось серйозних проблем. Команда вже відчула, що таке єврокубки, що треба виходити та грати трохи по–іншому.

Так, суперник сильний, але треба себе також вести по-бійцівські. Після того, як тебе штовхнули і ти впав, треба завжди вставати і бігти далі. В нас цього сьогодні не було. А ось «Вікторія» грала так, що відчувалось: вона багато поєдинків провела в єврокубках. Але нічого, ми будемо вчитись на своїх помилках і робити відповідні висновки. Думаю, до Пльзені приїдемо трошки інші.

– Чому не грав Хомченовський? Адже він – досвідчений боєць та провів багато матчів на найвищому рівні.

– Він є капітаном команди, тут нема питань. Але ми вирішили, що гратиме цей склад. І, думаю, ми не помилились. Ті хлопці, які вийшли, непогано себе проявили. А Дмитро має шанс зіграти у матчі-відповіді. Особливо сьогодні хочу відзначити Драмбаєва. Сподобалось те, як він вийшов на заміну. Номінально він лівий захисник, але зіграв правого нападника – і виглядав дуже класно. Вони молоді хлопці, які зростають, і я ними задоволений. А щодо Хомченовського, то він ще отримає свій шанс. У нас стільки ігор буде в серпні – награються всі.

Події матчу

69’
ГОЛ ! М'яч забив Daniel Vasulin (Вікторія Пльзень).
48’
ГОЛ ! М'яч забив Jiri Panos (Вікторія Пльзень).
20’
ГОЛ ! М'яч забив Прінс Аду (Кривбас).
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Де дивитись онлайн матч Ліги Європи Кривбас – Вікторія
Футбол | 08 серпня 2024, 06:43 0
Де дивитись онлайн матч Ліги Європи Кривбас – Вікторія

8 серпня о 21:00 відбудеться перший матч 3-го раунду кваліфікації Ліги Європи

ВІДЕО. Юрченко не влучив у порожні. Фіаско Металіста 1925 у Першій лізі
Футбол | 09 серпня 2024, 02:20 0
ВІДЕО. Юрченко не влучив у порожні. Фіаско Металіста 1925 у Першій лізі

8 серпня відбулися матчі 1-го туру другого за силою дивізіону України

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Pop
Ви спочатку у футбол навчиться грати, забебали своїм очикуємо на бій,яки на х .. бій,це футбол,так своїм хлопцям і скажи,бо вони бовдури виходять на зелений газон та очікують на якійсь бій.