Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 05 серпня 2024, 15:02
2554
8

Сергій РЕБРОВ: «Зараз я не бачу, щоб у збірній України був лідер на полі»

Головний тренер збірної України прокоментував виступи на Євро-2024

| Оновлено 05 серпня 2024, 15:02
2554
8
Сергій РЕБРОВ: «Зараз я не бачу, щоб у збірній України був лідер на полі»
Getty Images/Global Images Ukraine. Сергій Ребров

Головний тренер збірної України Сергій Ребров розкритикував гравців команди за поганий настрій під час матчів Євро-2024:

«Зараз в нас, на жаль, триває війна. Я читав багато про Євро, читав багато відгуків. Я читав, що деякі кажуть, що, може, ми не так налаштували команду, не так надали мотивацію.

А яка може бути мотивація? Проблема в тому, що всі гравці різні. Комусь треба надати більше мотивації, а хтось від цієї мотивації просто виходить на поле і не розуміє, що робити.

Вони десь, ти не можеш знайти цих гравців, тому що мотивація може давити на них. Зараз, вже після року роботи, я вже розумію, кому треба більше, кому треба менше мотивації. Але, знаєте, я вважаю, що... В нас була наймолодша команда на Євро. Але що таке наймолодша команда? Так, це дуже багато рухів, але це не про досвід. Проблема в досвіді.

Це перше Євро для мене. Це перше Євро для дуже багатьох гравців і на цьому Євро дуже важливий досвід не тоді, коли ти забиваєш, а коли ти пропускаєш, коли ти програєш 0:1 і як ти будеш реагувати. І це важливо щоб на полі був лідер, який налаштує. Раніше ми пропускали, дивились на лідера і розуміли, що зараз буде інша гра.

А зараз навіть якщо ти стоїш на бровці, ти намагаєшся щось надати... Ну, на жаль, зараз я не бачу, що в команді є лідер на полі, який своєю працею, своїми словами, своєю роботою... По-перше, працею. Ти повинен своїм прикладом показати, що треба робити.

Я пам'ятаю матч проти Північної Македонії. Перший тайм – взагалі не пам'ятав, щоб збірна України так грала. Але ми забили перший мʼяч і це додало гравцям впевненості. Ми закінчили гру, ми виграли цю гру.

Але тут ми грали... Я не розумію, чому перед вами казали, що ми фаворит. Румунія виграла свою відбіркову групу. Так, там група була не дуже, але там була Швейцарія, яка, як на мене, дуже міцна команда. Не розумію, чому всі казали, що ми 100% повинні вигравати».

Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 8
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
LexХХХ
..."В нас була наймолодша команда на Євро"...
Взагалі-то п'ята, починаючи з наймолодших команд збірних, гравці яких були заявлені на минуле Євро. Він навіть цього не знав, йому сказали - він повірив. Хто хоче, порахує.
Stan S.
Снова отмазки)) Нет лидера у него. Но кто то ж одевает капитанскую повязку) 
Nick.Grabowski
Ребров - кваліфікований тренер європейського рівня.
Але він чомусь вирішив залізти в українське футбольне болото. 
Замість того, щоб брати середню команду в топ-лігах та професійно вдосконалюватися кожного тижня, він взявся тренувати команду мильних бульбашок, надутих, інфантильних, переоцінених "зірок", які за реальним рівнем ледве переграють Боснію і Герцеговину та Мальту (і то завдяки пенальті).  
DK1970
Біля поля на тренерському містку теж не бачу...
antt
В нього була заява перед самим євро що він також Румунію сприймав як легкого суперника. Не говорив точно. Що це сильний суперник перша гра, лідер своєї відбіркової групи- на якого треба серйозно налаштуватися. Бо ж очевидно про це можна говорити стосовно тоді  Бельгії. 
Андрій Лупак
Ярмоленко, я так розумію, буде грати поки не заб'є ще 3, щоб обійти Шеву за кількістю голів у збірній?