Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга конференцій
| Оновлено 01 серпня 2024, 23:21
5002
117

Нездоланний бар'єр. Полісся й у другому матчі програло Олімпії

Житомирський клуб завершив виступи на євроарені

| Оновлено 01 серпня 2024, 23:21
5002
117
Нездоланний бар'єр. Полісся й у другому матчі програло Олімпії
ФК Полісся

Єврокубкові пригоди українських клубів поступово набирають оберти, і цього тижня одразу на наступний день після гри київського «Динамо» в кваліфікації Ліги чемпіонів УЄФА ми перемикали свою увагу на шлях житомирського «Полісся» до групового раунду третього за рангом клубного турніру Старого Світу – Ліги конференцій. Завадити команді Імада Ашура досягти своєї мети взялась словенська «Олімпія» з міста Любляна.

І це в неї дуже добре виходило. У першій грі єврокубковий досвід суперників дався взнаки – вони виграли з рахунком 2:0 на власному полі, тож матч-відповідь на нейтральному стадіоні в польському місті Глівіце видавався для команди Віктора Санчеса значно легшим, аніж це могло б бути за іншого сценарію.

Хоча «вовки» спробували сплутати всі карти, забивши надзвичайно швидкий гол на самому початку протистояння, коли й один повний оберт не встигла зробити секундна стрілка на годиннику арбітра. Назаренко прострілив із лівого флангу під удар Кушніренку, і той у дотик розстріляв ближній кут. Усе! Понеслась! Принаймні, тоді нам хотілось у це вірити.

Однак «Полісся» вже за десять хвилин проґавило закидання від Жорже Сілви через правий фланг атаки на хід Флоручу, і той спокійно потім із-під Сарапія вразив ближній кут наших воріт. Знову постало питання дистанції в два голи поміж командами, тож фактично нічого не змінилось від швидкого голу житомирян. Хіба що, вони все ж таки більше повірили у власні сили та створили ще кілька цікавих моментів до перерви, але на гол не претендували.

У другому таймі ж навпаки, біля воріт Кудрика взагалі не було суперників, а натомість «Полісся» побігло рятувати становище. Де в чому незграбно, тут без суперечок, але все одно ця тактика завалити чужий штрафний майданчик подачами з флангів, та ще й на Будківського з часом, виглядала цілком доречно. І таки міг відбутись другий гол, коли навіс від Михайліченка завершився ударом головою від Гуцуляка в лівий каркас воріт.

Знову ж таки, ми кажемо про реалізацію гольових моментів. У житомирян у другому таймі була ще не одна така небезпечна подача, коли, здавалося б, м’ячу було нікуди подітись, окрім як у ворота. Але ні. Команда Ашура більше голів не забивала, ротація відбувалась, час спливав, відчуття близького порятунку так і не з’являлось.

А на додачу ще й Дурдов поміж ніг пробив Кудрику з подачі того самого Жорже Сілви, тож виступи «вовків» у дебютному сезоні єврокубків остаточно завершено.

2- й відбірковий раунд Ліги конференцій. Матч-відповідь.

«Полісся» – «Олімпія» – 1:2. Перший матч – 0:2.

Голи: Кушніренко (1) – Флоруч (11), Дурдов (90+3)

Попередження: Флоруч (62) – Михайліченко (86)

«Полісся»: Кудрик, Михайліченко, Сарапій, Чоботенко, Лукас Тейлор (Смоляков, 56), Крушинський (Пайшао, 56), Кушніренко (Мустафаєв, 90+1), Таллес (Козак, 68), Назаренко, Гуцуляк, Бристрич (Будківський, 68)

«Олімпія»: Відовшек, Суалехе, Мухамедбегович, Ратнік, Жорж Сілва, Агба (Таліссон, 90+4), Доффо, Баултам (Неманья Мотіка, 64), Педро Лукас (Пінту, 64), Флоруч (Брест, 70), Коїч (Дурдов, 64)

Арбітр: Мілош Міланович (Сербія)

Міський стадіон (Глівіце, Польща)

ПОЛІССЯ – ОЛІМПІЯ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Події матчу

90’ +3
ГОЛ ! М'яч забив Ivan Durdov (Олімпія Любляна).
11’
ГОЛ ! М'яч забив Raul Florucz (Олімпія Любляна).
1’
ГОЛ ! М'яч забив Богдан Кушніренко (Полісся).
Оцініть матеріал
(46)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Результати Q2 Ліги чемпіонів. Визначено всі пари 3-го раунду кваліфікації
Футбол | 01 серпня 2024, 00:23 0
Результати Q2 Ліги чемпіонів. Визначено всі пари 3-го раунду кваліфікації

У Q3 Ліги чемпіонів київське Динамо зіграє з шотландським Рейнджерс

Хірн критично відреагував на фінансові запити Усика щодо 3-го бою з Джошуа
Бокс | 01 серпня 2024, 08:30 0
Хірн критично відреагував на фінансові запити Усика щодо 3-го бою з Джошуа

Команда українця хоче отримати за бій 200 мільйонів євро

Коментарі 117
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Пум
Убогие, даже ничью не удержали.
Андрей Попов
Из года в год три команды в еврокубках - лишь балласт. Дно, каким странам мы только не сливали: Словения, Финляндия, Грузия и т.д
TolsTIyELF
Сначала хотел написать что то в духе становления клуба, но теперь нет настроения защищать этих уродов. Вроде был нормальный клуб, но после владелец сделал из него челси. Тренер - лох, команда лохи, спортдир лох. 
Андрій Заліщук
хоч би Кривбас так не обісрався, добре, що Динамо повстає з попелу
avk2307
Ще в першому таймі написав, що Кудрик не гравець для таких ігор. Мінусували...
Обидва голи по суті повинні були нормальним воротарем відбиті були.
Одного разу він відбив і то не з першої спроби не сильний удар зафіксував.
Питання до тренера: Навіщо ти його поставив?
Pasport123
А коментатори взагалі бояться погане слово сказати, начебто їх все влаштовує. Все так ласкаво, смакують перший гол, не повезло, нещастя. Та скажить прямо-слабий тренер, ніякий воротар, немає толкової гри, такого суперника треба було проходити. Очко жме?
Stanislav Matusevych
У мене пропозиція до Буткевича та компанії. Якщо вам взагалі пофіг, кого ставити тренером, візіміть краще мене. І на зарплаті зекономите, і результати не зміняться. А мені якраз гроші потрібні)
Marcus
Подивився повтори голів, зо за чудо стоїть за Полісся? Це просто жах, я думаю можна було взяти когось би з вулиці, то він краще б відстояв. Це навіть не помилки, а констатація повної нездарності
DK1961
Кроме двух клубов - играть некому. Таковы пока реалии, увы...
suforza1921
Давай, куплена клубна ботовня, пиши яка крута команда полісся, які молодці, як боролися, як старалися, які перспективи на сезон. Програти без варіантів такому дну, як ця Олімпія, це треба примудритися. Або бути ще більшим днищем...
u6464u
нічого не змінюється із року в рік, результати очікувані, це мабуть про щось таки говорить.
Лига
Это п..дец какой-то , три команды осталось, минусовые то понятно пидоры подставили ну пошли они на х_й, а эти атбшники набрали пол состава минусовых и также выступили как минусовые в том сезоне с спартаками трнавами опозорились, да ещё и тренера от туда взяли ноунейма минусового 
Андрей⚒️
Рагули. Зато понтов столько было…
zhyr
Акція від АТБ: забиваєте один, отримуєте два )))
Сергей Чёрный
Походу кроме Динамо Киев и Шахтёра команд в чемпионате которые могут что-то показать в еврокубках нет , такое ощущение складывается что уровень игроков этих клубов область в лучшем случае.
Ruslan77777
А кричали Ворскла, Ворскла, любою командою заміни і піде діло... А виявляється весь чемпіонат такий, навіть з поправкою на війну.
Oleha1987
Та то пісець, а с ким вони грати хочуть, щоб вигравати? Такі команди ми маємо обігрувати розгромно, а тут обісрались
Pasport123
Це жах. Будкевічу по...й кого ставить тренером? Для чого їм єврокубки? І взагалі, з 2018 року все нижче і нижче. Із року в рік одне і теж. Досвід,далі буде краще і т.д. Кому програвати-Олімпії?. Ганьба.