Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Молодіжні турніри
| Оновлено 30 липня 2024, 20:59
5660
41

Плей-оф на замку. Україна програла Аргентині та залишає ОІ-2024

Команда Руслана Ротаня завершила боротьбу в квартеті, пропустивши вперед себе Марокко та Аргентину

| Оновлено 30 липня 2024, 20:59
5660
41
Плей-оф на замку. Україна програла Аргентині та залишає ОІ-2024
Getty Images/Global Images Ukraine

Аргентина почала матч активно. Її футболісти домінували за рахунок швидкості та високого ігрового класу. Останній був у них вищим, ніж у футболістів збірної України, проте хлопці Руслана Ротаня не нарікали, а намагалися грати спокійно і брати своє за рахунок порядку. Поступово це дозволило «синьо-жовтим» відсунути гру подалі від воріт Фесюна.

На 17-й хвилині українці створили перший момент біля воріт південноамериканців. Батагов пробив сходу в когось із суперників після того, як Криськів викотив йому м'яч зі штрафного. Тут же здалеку приціл перевірив Крупський – неточно. Далі були ще дві атаки, які ледь не увінчалися розумними асистами від Брагару: перший раз пас не вийшов точним на Сікана, а вдруге – Хланю забракло зросту.

Поступово гра перейшла в позиційне русло, з якого стрімко вирвалася в круговерть подій на останніх хвилинах першого тайму. Сигнал дав Сімеоне, який з лінії штрафного пробив точно – Фесюн зреагував. Тут же загрожував Альварес – заробив кутовий, завдяки рикошету. А на 44-й хвилині дивом голкіпера збірної України не переграв Гондоу. Пощастило! Однак за мить співати оду Фортуні могли вже аргентинці. При цьому – двічі. На тій же 44-й хвилині Михайленко, а в компенсований час Криськів били, здавалося б, напевно із забійних положень, але не забили.

Шок? Українці, поза сумнівами, вирушили на перерву в схожому на те стані. Однак уже на 2-й хвилині другого тайму їхній настрій погіршився. Альмада кинджальним і точним ударом з-за меж штрафного пробив якраз у праву від себе дев'ятку – Фесюн відвести загрозу виявився безсилим. 0:1.

Фора в рахунку дозволила гравцям збірної Аргентини діяти гранично холоднокровно. Українці повинні були щось робити, адже їм була необхідна тільки перемога. «Синьо-жовті» прагнули добиратися до м'яча й організовувати атаки великими силами. Південноамериканці протиставляли цьому порядок у захисті та швидкі контрзагрози. В останніх вони були дуже небезпечні за рахунок свого високого класу.

Утім, незважаючи ні на що, українці до останнього билися і йшли вперед. На жаль, Рульї і Ко вистояли, а на 90+1 хвилині провели фінальний випад, крапку в якому поставив 18-річний Ечеверрі.

0:2 – для збірної України U-23 цього вечора в Ліоні на замку опинилися не тільки ворота аргентинської команди, а й плей-оф Олімпійських ігор 2024.

Олімпіада 2024. Група В. 3-й тур

Україна U-23 – Аргентина U-23 – 0:2

Альмада, 48, Ечеверрі, 90+1

Рубчинський, 53, Велетень, 83

Україна: Фесюн, Крупський, Таловєров, Батагов, Мартинюк (Сич, 70), Рубчинський, Михайленко (Очеретько, 59), Криськів, Хлань (Велетень, 78), Брагару (Федор, 59), Сікан (Краснопір, 59).

Аргентина: Руллі, ді Чезаре, Солер (Аміоне, 67), Фернандес (Зенон, 67), Отаменді, Луян, Гондоу (Ессе, 58), Медіна, Альмада (Бельтран, 80), Альварес (Ечеверрі, 80), Сімеоне.

УКРАЇНА U-23 – АРГЕНТИНА U-23. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Турнірне становище у групі В

Оцініть матеріал
(44)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Світоліна програла чемпіонці Вімблдона-2024 в 1/8 фіналу Олімпіади-2024
Олімпійські ігри | 30 липня 2024, 19:13 44
Світоліна програла чемпіонці Вімблдона-2024 в 1/8 фіналу Олімпіади-2024

Еліна у трьох сетах поступилася Барборі Крейчиковій в 3-му раунді Олімпійських ігор у Парижі

«Я цього не хочу...» Чісора розповів, чим закінчиться реванш Усик – Ф'юрі
Бокс | 30 липня 2024, 07:49 0
«Я цього не хочу...» Чісора розповів, чим закінчиться реванш Усик – Ф'юрі

Дерек чекає перемоги українця нокаутом

Коментарі 42
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
TolsTIyELF
Не нужно поливать говном сборную, Аргентинцы и Испанцы самые мощные команды. Возможно, стоит полить клубы, которые не дали Трубину Мудрику и другим лучшим молодым игрокам бороться на Олимпиаде.
В любом случае - Слава Україні! Ми переможемо! 
FunnyCat_____
Рулли Солер Отаменди Альварес Альмада -  у них даже на замену выходит игрок Фиорентины Бельтран!
не наш весовой уровень, свой шанс на выход мы проиграли в игре с Ираком, а тут просто получили мастер класс!
odiniznashih
В принципе выступили неплохо, по крайней мере не опозорились.
А учитывая то, что команду собрали не из лучших, а из "лучших из худших"
В очередной раз спорт  победило бабло.
Команды не отпустили  игроков.
Это раньше Олимпиада была наше все, победителями гордились, а сейчас команду посылают так, просто для галочки  - типа главное участие
Henriklarsson11
Вище голови не стрибнули, але в даному випадку участь вже достойний результат. Шкода що з іраком так вийшло, але, будемо відверті, на медалі  очікувати було б дуже оптімистично
ВАЛ
Р.Ротаня на стажировку до Іраку!!;
turist86
Гра сподобалась. Звісно, в Аргентини більший вибір виконавців високого рівня.
Шкода, що Шахтар не відпустив Судакова. Мабуть, побоявся, що Євро + збори + ОІ + відсутність літньої відпустки - надто велике навантаження. 
Не зрозумів, чому на футболці Таловєрова написано "Maxi". Вперше таке бачу, щоб замість прізвища на футболці писалося не прізвище, а ім'я або "клікуха". Це яким регламентом затверджено?
C.Пеклов
Ми грали не гірше за Аргентину каже Ротань.Руслане,гірше.В загальної швидкості,в швидкості думки,і в швидкости дій.Згадайте момент Очеретька,поки він зупинив м'яча,а потім почав пробивати, його удар заблокували-це наглядний приклад!
Stanislav Matusevych
Тут все зрозуміло було ще після першого матчу. Одне радує, що молодіжкою керує Мельгоса, а фізрук тепер повернеться у свою Олександрію і принаймні найближчим часом не матиме відношення до жодної з наших збірних. Але ж Ребров залишається, і ось це - справжня біда.
Александр Поляк
щось забагато,проросійських підорів,коментують наш спорт 
MrStepanovM .
Треба подякувати Таловєрову! Особливо марокканці повинні дякувати 
assa and
Як під кальку з національною збірною приходить аналогія. З командою яку потрібно обігрувати провалилися. Потім відскочили, а на лідера вже ні сил, ні майстерності  не хватило. Ну і те що не відпустили тіх хто міг підсилити до збірної теж зіграло свою роль.
antt
Ірак повинні були обігрувати, але з цим складом могли не обіграти Марокко. Просто дуже пощастило не пропустити в меншості і вийти вперед за дві хвилини до завершення доданого часу ( а так могла бути нічия навіть без пенальті і такий розгром Іраку мароканцями щоб не було нам на користь). Крім того в двох матчах ми все таки перші виходили вперед а тут пропустили відразу в другому таймі. Тому все таки збірна мала мати якесь підсилення принаймні на рівні воротаря. Трубін був би якраз. Набагато старший Отаменді і сьогодні проти нас допоміг то чому нашого не відпустила Бенфіка, що не заслужив, якщо провалилася головна збірна ще без нього на початку. Бо нашому воротарю сьогодні і в попередніх матчах не вистачало антропометрії. І у відбитті пенальті, бо важко було дотягуватись, і напевно в другому голі Іраку, коли мяч полетів також у кут (хоча я цей момент безпосередньо в трансляції пропустив). Також такий же ж ньюанс в нашого нападника, який тут інтервью цікаві роздавав. Часто йому заважав також цей момент, і часто не бачив за спиною що до нього наблизився і потім відібрав мяч суперник, і сьогодні проти самих аргентинців нічого вже не продемонстрував. Був удар Краснопіра, який заблокували, і спроби Очеретька. І взагалі то нам треба було принаймні не пропускати більшу частину матчу, а вистачило на один тайм грати у нічию, що і так не підходила нам.
Микола Захарченко
Конкретно в цьому матчі можна було отримати позитивний результат . Аргентина не справила враження непереможної команди , але ж треба реалізовувати свої моменти . Так передбачувано грати в останній фазі атаки , м'яч б'ється куди завгодно , тільки не в ворота . А моменти були й непогані . Забий наші першими і була б гра на контратаках . Ротань , таке враження своїми постійними криками вносив нервозність в дії хлопців . Звичайно, виграй ми в Іраку і шанси були б набагато вищими , а так - що маємо те маємо . Всерівно дякуємо за вихід на ОІ 🇺🇦
Trent78
Пердянское физручело ни к чему доброму не приведёт 
😼
З Марокко та Аргентиною грали не так вже і погано, а от з Іраком був повний провал, недооцінка суперника зіграла злий жарт. Плюс до всього цього, відсутність багатьох футболістів, на яких розраховував тренерський штаб, який змусив нашу команду грати з футболістами, більшість з яких це резервні і не є основними, тобто грала не збірна, а те що від неї залишилося.
v2341770
Після матчу можна сказати тільки одне: Аргентина - це не наша ліга. Хлопці старалися, але якщо ти програєш у техніці, тактичному мисленні, то ніяка старанність не допоможе. Хронічне невміння бити з ходу по воротах, причому на рівні усіх наших збірних, проводити позиційні атаки, слабенька взаємостраховка і ще багато-багато компонентів, за якими ми поступаємося, не дозволяють збірним досягати більш-менш пристойних результатів.Рівень УПЛ з кожним роком падає і поступово призводить наш футбол у ранг слаборозвинених футбольних країн. Сумно, але результати стверджують що це факт.
Педр Яновский
Питарасы   
ТвояМамка
Днари
Андрій Милявський
Ну і виграли би ми в Іраку і все одно були би третіми в групі...