Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Молодежные турниры
| Обновлено 30 июля 2024, 20:59
5933
43

Плей-офф на замке. Украина проиграла Аргентине и покидает ОИ-2024

Команда Руслана Ротаня завершила борьбу в квартете, пропустив вперед себя Марокко и Аргентину

| Обновлено 30 июля 2024, 20:59
5933
43
Плей-офф на замке. Украина проиграла Аргентине и покидает ОИ-2024
Getty Images/Global Images Ukraine

Аргентина начала матч активно. Ее футболисты доминировали за счет скорости и высокого игрового класса. Последний был у них выше, чем у футболистов сборной Украины, однако парни Руслана Ротаня не роптали, а старались играть спокойно и брать свое за счет порядка. Постепенно это позволило «сине-желтым» отодвинуть игру подальше от ворот Фесюна.

На 17-й минуте украинцы создали первый момент возле ворот южноамериканцев. Батагов пробил сходу в кого-то из соперников после того, как Крыськив выкатил ему мяч со штрафного. Тут же издали прицел проверил Крупский – неточно. Далее были еще две атаки, которые едва не увенчались толковыми ассистами от Брагару: первый раз пас не получился точным на Сикана, а во второй – Хланю не хватило роста.

Постепенно игра перешла в позиционное русло, из которого стремительно вырвалась в круговерть событий на последних минутах первого тайма. Сигнал дал Симеоне, который с линии штрафной пробил точно – Фесюн среагировал. Тут же угрожал Альварес – заработал угловой, благодаря рикошету. А на 44-й минуте чудом голкипера сборной Украины не переиграл Гондоу. Повезло! Однако спустя мгновения петь оду Фортуне могли уже аргентинцы. При этом – дважды. На той же 44-й минуте Михайленко, а в компенсированное время Крыськив били, казалось бы, наверняка из убойных положений, но не забили.

Шок? Украинцы, вне сомнений, отправились на перерыв в схожем на то состоянии. Однако уже на 2-й минуте второго тайма их настроение усугубилось. Альмада кинжальным и точным ударом из-за пределов штрафной пробил аккурат в правую от себя девятку – Фесюн отвести угрозу оказался бессилен. 0:1.

Фора в счете позволила игрокам сборной Аргентины действовать предельно хладнокровно. Украинцы должны были что-то предпринимать, ведь им была необходима только победа. «Сине-желтые» стремились добираться до мяча и организовывать атаки большими силами. Южноамериканцы противопоставляли этому порядок в защите и быстрые контругрозы. В последних они были очень опасны за счет своего высокого класса.

Впрочем, несмотря ни на что, украинцы до последнего сражались и шли вперед. К сожалению, Рульи и Ко выстояли, а на 90+1 минуте провели финальный выпад, точку у котором поставил 18-летний Эчеверри.

0:2 – для сборной Украины U-23 в этот вечер в Лионе на замке оказались не только ворота аргентинской команды, а и плей-офф Олимпийских игр 2024.

Олимпиада 2024. Группа В. 3-й тур

Украина U-23 – Аргентина U-23 – 0:2

Альмада, 48, Эвечерри, 90+1

Рубчинский, 53, Велетень, 83

Украина: Фесюн, Крупский, Таловеров, Батагов, Мартынюк (Сыч, 70), Рубчинский, Михайленко (Очеретько, 59), Крыськив, Хлань (Велетень, 78), Брагару (Федор, 59), Сикан (Краснопир, 59).

Аргентина: Рулли, ди Чезаре, Солер (Амионе, 67), Фернандес (Зенон, 67), Отаменди, Луян, Гондоу (Эссе, 58), Медина, Альмада (Бельтран, 80), Альварес (Эчеверри, 80), Симеоне.

УКРАИНА U-23 – АРГЕНТИНА U-23. ТЕКСТОВАЯ ТРАНСЛЯЦИЯ МАТЧА

Турнирное положение в группе В

Оцените материал
(31)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 43
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
TolsTIyELF
Не нужно поливать говном сборную, Аргентинцы и Испанцы самые мощные команды. Возможно, стоит полить клубы, которые не дали Трубину Мудрику и другим лучшим молодым игрокам бороться на Олимпиаде.
В любом случае - Слава Україні! Ми переможемо! 
odiniznashih
В принципе выступили неплохо, по крайней мере не опозорились.
А учитывая то, что команду собрали не из лучших, а из "лучших из худших"
В очередной раз спорт  победило бабло.
Команды не отпустили  игроков.
Это раньше Олимпиада была наше все, победителями гордились, а сейчас команду посылают так, просто для галочки  - типа главное участие
FunnyCat_____
Рулли Солер Отаменди Альварес Альмада -  у них даже на замену выходит игрок Фиорентины Бельтран!
не наш весовой уровень, свой шанс на выход мы проиграли в игре с Ираком, а тут просто получили мастер класс!
Henriklarsson11
Вище голови не стрибнули, але в даному випадку участь вже достойний результат. Шкода що з іраком так вийшло, але, будемо відверті, на медалі  очікувати було б дуже оптімистично
Александр Поляк
щось забагато,проросійських підорів,коментують наш спорт 
turist86
Гра сподобалась. Звісно, в Аргентини більший вибір виконавців високого рівня.
Шкода, що Шахтар не відпустив Судакова. Мабуть, побоявся, що Євро + збори + ОІ + відсутність літньої відпустки - надто велике навантаження. 
Не зрозумів, чому на футболці Таловєрова написано "Maxi". Вперше таке бачу, щоб замість прізвища на футболці писалося не прізвище, а ім'я або "клікуха". Це яким регламентом затверджено?
assa and
Як під кальку з національною збірною приходить аналогія. З командою яку потрібно обігрувати провалилися. Потім відскочили, а на лідера вже ні сил, ні майстерності  не хватило. Ну і те що не відпустили тіх хто міг підсилити до збірної теж зіграло свою роль.
C.Пеклов
Ми грали не гірше за Аргентину каже Ротань.Руслане,гірше.В загальної швидкості,в швидкості думки,і в швидкости дій.Згадайте момент Очеретька,поки він зупинив м'яча,а потім почав пробивати, його удар заблокували-це наглядний приклад!
Микола Захарченко
Конкретно в цьому матчі можна було отримати позитивний результат . Аргентина не справила враження непереможної команди , але ж треба реалізовувати свої моменти . Так передбачувано грати в останній фазі атаки , м'яч б'ється куди завгодно , тільки не в ворота . А моменти були й непогані . Забий наші першими і була б гра на контратаках . Ротань , таке враження своїми постійними криками вносив нервозність в дії хлопців . Звичайно, виграй ми в Іраку і шанси були б набагато вищими , а так - що маємо те маємо . Всерівно дякуємо за вихід на ОІ 🇺🇦
😼
З Марокко та Аргентиною грали не так вже і погано, а от з Іраком був повний провал, недооцінка суперника зіграла злий жарт. Плюс до всього цього, відсутність багатьох футболістів, на яких розраховував тренерський штаб, який змусив нашу команду грати з футболістами, більшість з яких це резервні і не є основними, тобто грала не збірна, а те що від неї залишилося.
antt
Ірак повинні були обігрувати, але з цим складом могли не обіграти Марокко. Просто дуже пощастило не пропустити в меншості і вийти вперед за дві хвилини до завершення доданого часу ( а так могла бути нічия навіть без пенальті і такий розгром Іраку мароканцями щоб не було нам на користь). Крім того в двох матчах ми все таки перші виходили вперед а тут пропустили відразу в другому таймі. Тому все таки збірна мала мати якесь підсилення принаймні на рівні воротаря. Трубін був би якраз. Набагато старший Отаменді і сьогодні проти нас допоміг то чому нашого не відпустила Бенфіка, що не заслужив, якщо провалилася головна збірна ще без нього на початку. Бо нашому воротарю сьогодні і в попередніх матчах не вистачало антропометрії. І у відбитті пенальті, бо важко було дотягуватись, і напевно в другому голі Іраку, коли мяч полетів також у кут (хоча я цей момент безпосередньо в трансляції пропустив). Також такий же ж ньюанс в нашого нападника, який тут інтервью цікаві роздавав. Часто йому заважав також цей момент, і часто не бачив за спиною що до нього наблизився і потім відібрав мяч суперник, і сьогодні проти самих аргентинців нічого вже не продемонстрував. Був удар Краснопіра, який заблокували, і спроби Очеретька. І взагалі то нам треба було принаймні не пропускати більшу частину матчу, а вистачило на один тайм грати у нічию, що і так не підходила нам.
v2341770
Після матчу можна сказати тільки одне: Аргентина - це не наша ліга. Хлопці старалися, але якщо ти програєш у техніці, тактичному мисленні, то ніяка старанність не допоможе. Хронічне невміння бити з ходу по воротах, причому на рівні усіх наших збірних, проводити позиційні атаки, слабенька взаємостраховка і ще багато-багато компонентів, за якими ми поступаємося, не дозволяють збірним досягати більш-менш пристойних результатів.Рівень УПЛ з кожним роком падає і поступово призводить наш футбол у ранг слаборозвинених футбольних країн. Сумно, але результати стверджують що це факт.
ВАЛ
Р.Ротаня на стажировку до Іраку!!;
MrStepanovM .
Треба подякувати Таловєрову! Особливо марокканці повинні дякувати 
Андрій Милявський
Ну і виграли би ми в Іраку і все одно були би третіми в групі...
Stanislav Matusevych
Тут все зрозуміло було ще після першого матчу. Одне радує, що молодіжкою керує Мельгоса, а фізрук тепер повернеться у свою Олександрію і принаймні найближчим часом не матиме відношення до жодної з наших збірних. Але ж Ребров залишається, і ось це - справжня біда.
D.Lanskoy
Це був дебют, і він не був аж таким поганим, як виступ дорослої збірної на Євро. Ну так, програли несподівано Іраку, але ж мали перевагу і вели в рахунку, отримали сумнівний пенальті і не втримали нічию. В другому матчі взагалі створили диво і виграли в меншості. Аргентинці зрештою були сильніше і досвіченіше, але якось нема кого звинуватити в поразці, всі старались. Так, Ротань їх вивів на ОІ, але показав, що як тренер слабенький. Але теж якось не кинеш камінь, він зробив все що міг, це його рівень. Ось кого точно хочеться попинати, так це УАФ і Шеву, які, по-перше, не призначили більш фахового тренера, по-друге, не зробили нічого, щоби мотивувати молодих гравців типу Забарного чи того ж Мудрика таки приїхати на турнір, а їхні клуби вмовити їх відпустити, як МанСіті відпустив Альвареса. На Євро головний провал був тренерським, на ОІ — федерації. Якось так.  
Антонів Юра
Як можна програти першу гру цим днарям????Як можна було програти, знаючи гіркий досвід євро. Думаю відставка тренера
Андрій Шевченко
Хтось під час трансляції запитав, чи є матчі де талаверав не обісрався ? От думаю , де воно грало зі старту : Польща - Україна 3:1, товарняк перед євро --- засрав все що міг. Ірак, обісрався і привіз пенальти, який переламав гру. Сьогодні два гола дві його помилки....є малеееесеньке побажання до тренерів, НЕ ВИКЛИКАЙТЕ ТО ЧМО
Педр Яновский
Питарасы