Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 27 липня 2024, 11:14
345
0

Роман ДІДИК: «Було цікаво порівняти сили на фоні європейських клубів»

Захисник «Руха» поділився враженнями від передсезонних зборів

| Оновлено 27 липня 2024, 11:14
345
0
Роман ДІДИК: «Було цікаво порівняти сили на фоні європейських клубів»
ФК Рух. Роман Дідик

Захисник львівського «Руха» Роман Дідик поділився враженнями від літніх зборів у Словенії:

«У нас були хороші суперники на зборах у Словенії і хочеться подякувати менеджменту клубу, адже не щодня є змога грати проти таких сильних команд. Було цікаво порівняти свої сили на фоні міцних європейських клубів.

Щодо самого процесу зборів, то у нас були серйозні навантаження, але всі розуміли, що так буде і що це потрібно для якісної підготовки до сезону. «Рух» працював у горах, там був один температурний режим, а матчі грались в іншому місці й там були більш класичні умови. Це створювало додаткові навантаження на організм. Тепер продовжуємо готуватись вдома у режимі двох тренувань на день. На зборах ми працюємо над фізичною та тактичною підготовкою, визначаємо вектор свого розвитку.

У Словенії були певні експерименти з позиціями на полі. Мені все ж зручніше грати на звичній позиції у центрі захисту, адже саме там я провів найбільше матчів. Але я можу грати й там, де скажуть тренери, в тому числі й на різних позиціях у центрі поля. Атакувального півзахисника до цих зборів я востаннє грав ще, мабуть, у школі. У перших матчах відчувався дискомфорт, але з кожною наступною грою та тренуванням мені було комфортніше на цій позиції.

У суботу буде спаринг з «Агробізнесом». Приємно зіграти проти своєї колишньої команди. Там вже повністю новий склад і я знайомий лише з тренерським штабом. Буду радий їх побачити».

Раніше про літні збори висловився головний тренер «Руха» Віталій Пономарьов.

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.