Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга конференцій
| Оновлено 26 липня 2024, 13:42
411
1

Володимир МАЗЯР: «Очікував сміливішого футболу від Полісся»

Колишній головний тренер «Полісся» прокоментував поразку від «Олімпії»

| Оновлено 26 липня 2024, 13:42
411
1
Володимир МАЗЯР: «Очікував сміливішого футболу від Полісся»
ФК Полісся

Колишній головний тренер «Полісся» Володимир Мазяр прокоментував поразку житомирян від словенської «Олімпії» (0:2) в першому матчі другого кваліфікаційного раунду Ліги конференцій 2024/25.

– У «Полісся» змінився головний тренер, були гарні трансфери, тому я очікував більш сміливішого футболу з нашої сторони. Але треба взяти до уваги, що команда ще не починала чемпіонат і проводила тільки товариські матчі. Проти «Олімпії» «Поліссю» не вистачило агресії в атаці і командна швидкість була не досить високою.

Коли ми пропустили голи, то було видно, що гравці вже почали трохи підсідати. У моменті з першим м’ячем Ашур не встиг провести заміну і ми пропустили якраз після помилки крайнього захисника Майсурадзе, якого потім зняли. Ну і другий гол… Можна сказати, що не дотерпіли.

Атака «Полісся» була на слабкому рівні. Ми не побачили тієї агресії, яку «Динамо» показало у матчі з «Партизаном» після пропущеного голу. Також мені не сподобалося те, на яких швидкостях атакувало «Полісся» і як сідало за лінію м’яча. Відбір у нас чомусь падав на захисників, а не на опорників.

Було видно, що в «Полісся» були проблеми в опорній зоні. Крушинський грає більше на оборону і не було гравця, який би розганяв атаки – Таллес з цим просто не справлявся. Також були проблеми із фланговими захисниками.

– Раніше українські клуби дуже легко проходили словенські. Зараз у нас із цим серйозні проблеми. Це настільки впав рівень українського футболу чи «Олімпія» не такий вже і прохідний варіант? Також цікавий факт – склад «Полісся» на Transfermarkt майже вдвічі дорожчий за «Олімпію» – 22,45 млн проти 11,63 млн.

– Сьогодні футбол взагалі вирівнявся. Що казати, якщо клуби із Фарерських островів потрапляють у групу Ліги конференцій! До того ж гроші не грають у футбол, грають – футболісти і їх дисципліна, самовіддача і концентрація. У цьому плані «Олімпія» переграла «Полісся».

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
wojsergivan
кредо всех украинских команд всё просрать это исходит от руководства страны