Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга конференцій
| Оновлено 25 липня 2024, 22:57
4878
48

Невдалий дебют. Полісся у Любляні програло Олімпії

Житомирська команда поразкою дебютувала на євроарені

| Оновлено 25 липня 2024, 22:57
4878
48
Невдалий дебют. Полісся у Любляні програло Олімпії
ФК Полісся

Житомирське «Полісся» у Любляні дебютувало на єврокубковій арені. У поєдинку другого кваліфікаційного раунду Ліги конференцій житомиряни зустрілися з «Олімпією». «Дракони» вже встигли стартувати у своєму національному чемпіонаті, тоді як житомирська команда проводила перший офіційний матч у новому сезоні.

Футболісти «Олімпії» на правах господарів поля активно розпочали матч, високо пресингуючи «вовків». Щоправда, загроз воротам «Полісся» «дракони» не створили, а з кількома стандартними положеннями від суперників підопічні Імада Ашура впевнено впоралися. Невдовзі житомиряни взяли м'яч під контроль, неквапливо розігруючи свої комбінації.

Надалі гра характеризувалася спалахами активності від господарів поля, на які «вовки» відповідали монотонними розіграшами м'яча. Обидві команди помітно грали обережно: під пресингом футболісти без роздумів вибивали м'яч подалі від небезпечної зони. Серце тьохнуло, коли Сарапій збив суперника за кілька сантиметрів від лінії штрафного майданчика «Полісся».

Друга половина зустрічі розпочалася з активних атак «драконів» і, на жаль, вони зуміли реалізувати свою перевагу. Після передачі Коджича Флоруч справа увійшов до штрафного майданчика «Полісся» і точно пробив у дальній кут.

Тренерський штаб гостей зробив низку замін, намагаючись вплинути на гру «Полісся». Але у діях новачків житомирської команди спостерігалася незіграність, внаслідок чого атаки «вовків» не несли загроз воротам «Олімпії». Більше того, «дракони» мало не подвоїли свою перевагу. З ударом Німаньї Мотіки Волинець у падінні впорався, а Баултом на добиванні не влучив у ціль.

Наприкінці поєдинку житомиряни великими силами спробували вирвати нічию та «зловили» контратаку суперників. Після поперечної передачі Ласицкаса Пінту з центру штрафного майданчика «Полісся» другим дотиком відправив м'яч у ворота. На виправлення ситуації у «вовків» залишалося замало часу.

Ця поразка суттєво знизила шанси житомирської команди на вихід до наступної стадії кваліфікації Ліги конференцій. Матч-відповідь команди проведуть за тиждень.

Ліга конференцій. Другий відбірковий раунд. Перший матч.

«Олімпія» (Любляна, Словенія) – «Полісся» (Житомир, Україна) – 2:0

Голи: Флоруч (56), Пінту (92)

Попередження: Жорж Сілва (31), Коджич (33) – Сарапій (25), Будківський (31), Майсурадзе (49), Крушинський (87)

«Олімпія»: Відовшек, Суалехе, Мухамедбегович, Ратнік, Жорж Сілва (Ласицкас, 81), Агба, Доффо, Педро Лукас (Дурдов, 81), Баултом (Брест, 80), Флоруч (Пінту, 63), Коджич (Неманья Мотіка, 60)

«Полісся»: Волинець, Михайліченко, Сарапій, Хоботенко, Майсурадзе (Тейлор, 58), Крушинський, Таллес, Назаренко, Мустафаєв (Козак, 58), Гуцуляк (Пайшао, 69), Будківський (Бристрич, 61)

Арбітр: Хав'єр Альберола (Іспанія)

Стадіон «Стожице» (Любляна, Словенія)

ОЛІМПІЯ ЛЮБЛЯНА – ПОЛІССЯ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Оцініть матеріал
(40)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

На ОІ-2024 встановлено перший світовий рекорд
Олімпійські ігри | 25 липня 2024, 15:03 1
На ОІ-2024 встановлено перший світовий рекорд

Це сталося у стрільбі з лука

Олімпіада-2024 (футбол): розклад, результати, таблиці, сітки плей-оф
Олімпійські ігри | 25 липня 2024, 12:01 0
Олімпіада-2024 (футбол): розклад, результати, таблиці, сітки плей-оф

Олімпійський турнір із футболу відбудеться з 24 липня по 10 серпня

Коментарі 48
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
PUMA
Ну кого наши клубы с  топ 4-5 вообще могут обыграть?  С каких пор словенцы это стена преткновения  . То Ворскла позориться со всякими Купсами и Дилами, теперь Полесья 
Иван Качура
З такою грою і другого матчу не потрібно. 
Oleg Dykyy
А радощів у фінальному турі були повні штани, що обійшли Рух... Усе було передбачувано, як завжди.
Бубка Гоп
У цього Буткєвіча тіки с одной сєті АТБ мільярди бакінскіх, а він не може норм тренера і ігроків в команду пригласить! Такий же колхоз як і Ворскла і всі остальні із 2 місця по 16.
FunnyCat_____
жаль, начали нормально но потом класс и опыт взяли свое
П.С. за какие заслуги уже столько лет Будковский играет в командах высшего эшелона УПЛ?
mevast
Ні гри, ні команди. Гроші спонсора в пісок.
Бубка Гоп
Я ж казав, що олімпійці ви..буть їх в сраку!
Cityzen83
Взагалі без форми. Ні фізики, ні думки. Якщо ще в першому таймі хоть якось норм було, то далі повний треш. Ну таке. Будемо сподіватись, що Кривбасу хтось більш менш попадеться в кваліфаї ЛК. Вікторію точно не пройдуть. Але думаю, що знову 2 команди буде в основній сітці грати як і минулого року.
VladislavP
Наче й гроші є, й трансфери і все одно те саме, що й з Ворсклою, Олександрією і т.д. Чесно, були відчуття, що у цьому сезоні змінемо тенденцію, коли бали приносять тільки Шахтар й ДК, але, схоже, ні.
roman75zpr
Чё ото лезть в еврокубки?! Всё, теперь осталось, считай, три команды... Хорошо, если хоть три останется
ТвояМамка
Шифровались-шифровались а остались как обычно)
василь бруховський
Просто дворова команда... Назбирали непотріб, включно з тренером, і результат плачевний.
Виктория Войцеховская
Фу, лошары житомирские 
Болела
Так а хто в єврокубках має грати? Це одна з найсильніших команд України . Такий наш рівень. 
Sergey Romanchik
Тренера необходимо было приглашать... Верблюд с Фейка -1 будет уволен до зимы 
Oleha1987
Дивився перший тайм і все, сил не вистачило. Два паси не можуть толком зробити у центрі поля. Будківський це не нападник . Та в селах більше комбінованіший футбол чим у Полісся. Дно. 
KvlaD
Буткевич потом заставит футболеров грузчиками в АТБ отрабатывать. ))
Pavel_i_CO
Якщо після першого тайму ще була надія на позитивний результат, то другий тайм - це рівень Турніру чотирьох за вихід в УПЛ, де Полісся б не було фаворитом 
Marcus
Я теж , спочатку навіть хотів поставити на житомирян, хоча ніколи цього не роблю. А потім подивився як Олімпія грала в єврокубках минулий та позаминулий сезон. Чесно, бажання зразу відпало. Нажаль це наш такий рівень. Дуже дивно було дивитися на всі ці квадратики та закидання, тілько от так вже не грають років з 30-40. Біда нашого футболу в наших тренерах та психології, в нульовому тактичному рівні та недостатній фізиці. Техніка якраз присутня, але нажаль вся тренерська система в нас прогнила та в стадії жахливої стагнації . З старими тренерами все ясно, молоді… Ну ви все бачили на ЧЄ 2024
Taras Chaikovsky
Всі так чмирять Ярмоленко, що пора на пенсію. Тут цілу команду можна туди відправити. Особливо Будківського. Немічні