Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга конференцій
| Оновлено 26 липня 2024, 13:12
309
0

Степан МАТВІЇВ: «Не можу сказати, що шансів у Полісся вже немає»

Відомий український тренер прокоментував поразку житомирян від «Олімпії»

| Оновлено 26 липня 2024, 13:12
309
0
Степан МАТВІЇВ: «Не можу сказати, що шансів у Полісся вже немає»
ФК Полісся

Відомий український тренер Степан Матвіїв прокоментував поразку житомирського «Полісся» у першому матчі другого кваліфікаційного раунду Ліги конференцій 2024/25 проти словенської «Олімпії» (0:2).

– Не можу сказати, що після вчорашнього матчу у Любляні шансів у «Полісся» немає. Є ще другий поєдинок, який відбудеться у польському Глівіце. Впевнений, тренерський штаб житомирського клубу зробить все можливе, щоб команда пройшла у наступний раунд змагань. З таким складом, який зараз є у «Полісся», навіть нема про що думати – це житомирянам по силах. «Полісся» – молода команда молодого клубу, який тільки розвивається. Тож будь що вимагати якісь результати передчасно, адже процес становлення ще триває. Влітку у житомирського клубу відбулося дуже серйозне підсилення. З’явились нові футболісти, яким ще потрібно зігратися. Адже процес притирання потребує певний час. Думаю, що оновлений колектив повинен виправдати тренерські надії.

Які враження про саму гру у Любляні?

– Більшу частину матчу «Полісся» виглядало непогано, маючи перевагу над суперником. Команда грала, старалася. Впродовж гри житомиряни могли забити, але не вдалося. Хоча могли й програти з більшим рахунком. «Олімпія» скористалася помилками української команди і змогла досягти переможного результату. Шкода, що в кінцівці матчу наші футболісти не змогли забити бодай один м’яч, коли притиснули суперника до його воріт. Не вистачило часу. Однак повторюся: двораундова дуель ще не завершена, є ще матч-відповідь. Головне для тренерського штабу «Полісся» – зробити правильні висновки з прорахунків у грі і налаштувати підопічних, щоб вони могли зіграти у наступному раунді Ліги конференцій.

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.