Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 27 липня 2024, 02:09
9867
8

«Хлопці плакали». Тренер України оцінив поразку в півфіналі Євро-2024 U-19

Команда Дмитра Михайленка не зуміла впоратися з Францією

| Оновлено 27 липня 2024, 02:09
9867
8
«Хлопці плакали». Тренер України оцінив поразку в півфіналі Євро-2024 U-19
УАФ. Дмитро Михайленко

Головний тренер юнацької збірної України Дмитро Михайленко оцінив поразку від однолітків з Франції (0:1) у півфіналі Євро-2024 U-19:

«Залишилися хороші емоції. Ми були конкурентні, створювали моменти і в першому, і в другому таймах. Ми могли бути більш небезпечними біля їх штрафного майданчика. Хотілося б, щоби ми більш якісно і спокійно контролювали мʼяч, тоді були би більш свіжими в атаці.

В другому таймі нам уже не вдавалося так виходити зі своєї половини поля, ми стали втрачати мʼячі. Але після низки замін ми переломили хід гри, почали створювати моменти й були близькі до того, щоби зрівняти рахунок. Тому враження від гри позитивні і є розчарування, оскільки ми могли зробити більше.

За рахунок характеру, бажання та готовності витягнути із себе щось надзвичайне ми створювали тиск, і якщо б трошки більше удачі, могли б забити. Всі гравці проявили себе. Як захист грав, як вони віддавалися, як вони підбадьорювали один одного. Зараз не час когось виділяти. Всі гравці молодці, віддали всі сили й показали свою майстерність.

Емоції трошки вщухнуть, і ми будемо по-іншому дивитися і на гру, і на результат. Для мене є великий позитив у тому, що ми вийшли у фінальну частину чемпіонату світу, ми серед квартету найкращих команд Європи. Подивіться, хто поруч із нами: це італійці, іспанці та французи. І ми були сьогодні дуже близькими до того, щоб не програти Франції.

Але я розумію, що треба багато працювати, гравці відчули рівень і стандарти, до яких треба рости. Це дуже важливо. Вони плакали в роздягальні, були розчаровані, тому що все було дуже близько, це не була гра в одні ворота. Нам потрібно більше працювати, мені здається, нам потрібно більше вимагати від наших гравців. Вони можуть більше. Нам потрібно лише ставити цілі та йти до них».

Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 8
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
wojsergivan
украинский футбол убили власти
Victor QA
В атаці  ніічого не показали, не було швидкого переходу в атаку. Французи більш якісну гру показали
Дані Рохас
Какая разница, наш футбол умер, Днепр его убил
Андрей Головнин
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил