Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
| Оновлено 20 липня 2024, 17:20
4236
6

Ситуація між Луніним та Реалом стала ще гіршою. В чому причина?

Усьому виною агент українця

| Оновлено 20 липня 2024, 17:20
4236
6
Ситуація між Луніним та Реалом стала ще гіршою. В чому причина?
Getty Images/Global Images Ukraine. Андрій Лунін

Український воротар Андрій Лунін може покинути «Реал Мадрид» через серйозний конфлікт між клубом та його агентом Жорже Мендешем.

За інформацією французького журналіста Ромена Моліни, проблема криється в діях Мендеша. Журналіст розповів про маніпуляції агента з іншим його клієнтом – Лені Йоро. Мендеш переконав молодого захисника перейти до «Манчестер Юнайтед» замість «Реала», навіявши йому, що мадридський клуб недостатньо зацікавлений у його послугах.

У результаті цих маніпуляцій стосунки між президентом «Реала» Флорентіно Пересом та Мендешем сильно зіпсувалися. У Мадриді вважають агента небезпечним, а сам Мендеш тепер намагається змусити Луніна покинути «Реал». Таким чином, майбутнє українського голкіпера в мадридському клубі опинилося під великим питанням через конфлікт між його агентом та керівництвом «Реала».

Ситуація між українським воротарем і клубом загострилася ще на початку літа. Після того, як «Реал» запропонував Луніну новий контракт, однак досі не отримав відповіді.

Оцініть матеріал
(22)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 6
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Flying Cat
Така історія... Сюжет на 10 сезонів для Netflix. 
antt
Перес, Мендес це прям як з якогось латино- але не американського серіалу 90х рр. Купляють, продають як на фірмі купи-продай. А для нас це Реал. Головний клуб головної футбольної європейської країни. Але із своїми ньюансами щодо нашого легіонера. Хоча після такого євро нюансів стане ще набагато більше.
Saar
Фінальна серія " Лунін і Ко"?
pecherytsja88
Вам писати більше немає про що? Хто такий лунін?