Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 20 липня 2024, 08:26
2986
8

ФРІДМАН: «Хейт Дніпра-1? Краще обговорюйте провал збірної на Євро»

Комерційний директор «Дніпра-1» відреагував на критику вболівальників

| Оновлено 20 липня 2024, 08:26
2986
8
ФРІДМАН: «Хейт Дніпра-1? Краще обговорюйте провал збірної на Євро»
В'ячеслав Фрідман

Комерційний директор «Дніпра-1» В'ячеслав Фрідман відреагував на критику вболівальників у бік спортивного клубу.

– «Дніпро-1» багато хто хейтить через те, що Україна втратила учасника єврокубків, а замінити на іншого представника УЄФА вже не дозволить.

– Тут більше галасу. По-вашому, було б краще, якби «Дніпро-1» вилетів від «Академії Пушкаша», двічі програвши? В угорців досить пристойна команда. Обговорюйте краще провал України на Євро-2024 і гру нашої юнацької збірної на чемпіонаті Європи, де нам теж важко і потрібна перемога над Італією.

Раніше В'ячеслав Фрідман жорстко розкритикував Ігоря Бурбаса.

Оцініть матеріал
(24)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 8
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
a.fedorenko1953
Відморожений розбалакався. Доки не відновите футбол у Дніпрі , нех..... взагалі рота відкривати з порадами. Йди до хазяїна, падай долу та вимолюй прощеня та  наводь причини ,як відродити  Дніпро. 
NM16071
До чого тут збірна. Треба ввести певні норми для олігархів, а то мають команди як іграшки. Зайняти місце в єврокубках і потім нас.. ти на країну, то класно. Козел (Фрідман)
Выталкиватель парашутистов
Пока в Украине футбольные команды существуют на деньги, которые разного рода бандиты и преступники преступным путем добыли в воюющей стране, будут происходить такие вот нежданчики... В стране нет законов,которые как-то регулировали бы функционирование футбольных команд,как в загнивающем Западе. А пока так и будет - захотел какой-то бандит или олигарх создать себе машину, пардон, команду по отмыванию преступных денег - да нет вопросов, вперёд, только отвали определенный процент доходов в УАФ и коси бабло дальше....
Oleg Wel
По моєму, було б краще, якби Дніпро-1 показав проти Академії Пушкаша пристойну гру і поборовся за вихід в наступний раунд, як, наприклад, вже згадана цим недоспортивним недодиректором, поборолася вчора юніорська збірна України проти чинних чемпіонів. Навіть та ж національна збірна, згадана ним же, з бельгійцями провела досить непогану гру. 
Таким спеціалістам потрібно на десятиліття заборонити займати керівні посади в футболі.
Serhiikher
Все как всегда… недоразумение на недоразумении. Зачем рыло своё свинячее сували в зону евро кубов. 
Falko
Ага, тобто якби Дніпро не знявся, Фрідман усе одно заздалегідь планував програти мадярам 2 матчі? Так, було би краще - вийти і спробувати поборотись із "пристойною командою". Так роблять спортсмени.
Мда, керівник. Заявитись аби злитись.
AndiM
Ну могли б оголосити про банкрутство на місяць раніше. Нє, не можна було, якщо  було ясно що вам пзда? А то і самі обісралися і всякі Рухи обляпали їм.  Нє пазволім всьо спіхнуть на наших топчікав - мудрєка мішаню і сундукова. Ані ігралі на 20% сваіх вазможнастєй, патамушта кукарєлья ні аднаво паса нє атдал на мішаню.
zelc006
Кросавчег! Позатикав рота усім шевабобам!