Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Пляжний футбол
| Оновлено 19 липня 2024, 22:30
1197
0

Три перемоги. Україна виграла групу Євроліги з пляжного футболу

Синьо-жовті в останньому матчі групового раунду обіграли команду ОАЕ

| Оновлено 19 липня 2024, 22:30
1197
0
Три перемоги. Україна виграла групу Євроліги з пляжного футболу
УАФ

Збірна України з пляжного футболу сьогодні, 19 липня, в грузинському Батумі провела останній матч групового раунду в Євролізі-2024 у дивізіоні В.

У двох попередніх матчах підопічні Миколи Костенка переграли Ліван (6:1) та Саудівську Аравію (6:1) і завоювали право виступити у півфіналі Євроліги-2024. Поєдинок зі збірною Об'єднаних Арабських Еміратів, яка теж здобула дві перемоги у групі В, визначав переможця квартету.

У першому періоді точилася рівна боротьба з великою кількістю моментів у обох суперників. На 6-й хвилині Андрію Потапову вдався класний удар низом із середини поля, і українці повели в рахунку. Однак уже за хвилину не менш видовищного удару завдав Валід Бешр, зрівнявши рахунок. Більше того, на останній хвилині періоду суперник отримав право на пенальті, який без проблем виконав Ахмед Бешр (1:2).

На початку другої 12-хвилинки арбітр призначив пенальті у ворота ОАЕ, і Дмитро Войтенко також продемонстрував майстерність. Але особливо вдалою для синьо-жовтих стала 15-та хвилина. Спочатку Олег Щитник замкнув дальню стійку, а потім Максим Войток потішив глядачів бісіклетою (4:2).

У третьому періоді українці зуміли збільшити свою перевагу. На 28-й хвилині Ігор Левченко з розвороту з центральної зони перекинув голкіпера еміратців. Отже, Україна перемогла з рахунком 5:2 і посіла перше місце у групі В.

Далі підопічні Миколи Костенка зіграють у півфіналі зі збірною Латвії, другою командою групи А. Півфінальні матчі заплановані на суботу, 20 липня. А в неділю, 21 липня, пройдуть фінал та матчі за підсумкові місця.

Раніше українська команда втратила місце у Дивізіоні A внаслідок бойкоту турніру в 2023 році через участь збірної білорусі.

Євроліга-2024. Дивізіон В

Група В. 3-й тур. 19 липня

Україна – ОАЕ – 5:2

Голи: Потапов, 6, Войтенко, 14 (пен), Щитник, 15, Войток, 15, Левченко, 28 – В. Бешр, 7, А. Бешр, 12 (пен)

Україна: Неруш, Пославський, Левченко, Корнійчук, Зборовський, Пашко, Заворотний, Войток, Войтенко, Потапов, Щитник, Росс.

Попередження: Зборовський, 12, Левченко, 15, Войток, 28.

Саудівська Аравія – Ліван – 4:6

Турнірна таблиця

Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.