Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 18 липня 2024, 10:40
2005
1

Коноплянка розповів, як їм з Зозулею прийшла ідея стати агентами

Колишні гравці збірної України хочуть допомагати молодим футболістам

| Оновлено 18 липня 2024, 10:40
2005
1
Коноплянка розповів, як їм з Зозулею прийшла ідея стати агентами
Getty Images/Global Images Ukraine. Євген Коноплянка

Колишній гравець національної збірної України Євген Коноплянка розповів, як їм з Романом Зозулею прийшла ідея створити футбольну агенцію.

– Ми зідзвонювалися з Ромою дуже часто, розмовляли за всіх гравців. Завжди своїх якось обговорювали – коли вони грають, куди хто перейшов. І це так вийшло випадково… Це не випадково, що ми розмовляємо за футбол – випадково, що ми в один голос якось сказали, що прикольно це все. Тому що ми це все пройшли, і хочеться допомогти, поміняти цю ситуацію на прикладі, як у мене було, на прикладі, як було у Роми. Тому що в нас не було таких агентів, кому могли ми довіряти, а це дуже важливо. Якщо ти довіряєш агенту – він усе робить. Якщо в тебе є така людина, ти можеш не переживати, він робитиме для тебе все найкраще – і ти в шоколаді.

І ми так заговорили за це: «Може, спробуємо?» – «Давай, чому ні?» Хочеться допомогти талановитим гравцям, які хочуть грати не тільки в топових клубах України, а ще в Європі. Ми спробуємо підкоригувати цей момент, і я впевнений, що в нас усе вийде.

– Чому не тренер чи спортдиректор, а саме агент?

– На даний момент хочеться спробувати в цій сфері. Це футбол. Директор – також у футболі, тренер – так, звісно, всі розуміють. Тому все може бути. Може, я скажу через 2 роки, що не так подобається, як я планував. А може і навпаки. Краще пробувати все, ніж сидіти на місці та розповідати щось.

– Твоя агентська мрія?

– Як я бачу це: всі мої гравці мені довіряють, вони мене цінують, і я також. Я приїжджаю на всі стадіони. Це буде, уявляєте, фінал Ліги чемпіонів. Це ось ціль – я приїжджаю на цей фінал і знаю, що він там забиває гол. Це наша мрія, до якої ми йдемо.

– Які плани агенції на найближче майбутнє?

– У нас вже є хлопці, з якими ми підписали. Ми це офіційно не ставили в інтернет для того, щоб зробити це відео, і тоді вже можна показувати наших усіх гравців. Тому ми і зробили вже більше ніж 5 трансферів у нашому інстаграмі і ми це все будемо публікувати. Ми вже у справі.

Раніше Євген Коноплянка дав пораду молодим українським футболістам.

Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Фанькин кот
Сдается мне, эта парочка заделалась агентами, чтобы отвилять от призыва. Официально находится за границей (типа трудоустроены и работают) и не пересекать нашу границу. А бабки у них найдутся для юридического оформления всего этого спектакля с агентством.