Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Товариські матчі
14.07.2024 18:00 – FT 0 : 0
Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 14 липня 2024, 17:34
446
0

Зоря – Мура. Прогноз та анонс на товариський матч

Луганська команда проводить черговий спаринг під час літніх зборів

| Оновлено 14 липня 2024, 17:34
446
0
Зоря – Мура. Прогноз та анонс на товариський матч
ФК Зоря

14 липня пройде товариський матч, у якому зустрінуться луганська Зоря та словенська Мура. Поєдинок розпочнеться о 18:00 за київським часом.

Зоря

Зоря довго знаходиться далеко за межами рідного Луганська. І не дивно, що чорно-білі вкрай нестабільні. Неодноразові успіхи у вигляді завойованих бронзових медалей УПЛ змінювалися окремими провальними розіграшами. У сезоні 2023/24 було саме так: не без нервів Зоря уникла боротьби за виживання і закінчила чемпіонат на 10-й позиції. Очевидно, що з цим миритися не виходить, і влітку склад різко оновився. Пішли досить відомі футболісти, які не особливо проявили себе, – Бутко і Чурко, завершив кар'єру Данченко, а низка орендних угод закінчилася. Але знову склад поповнився легіонерами –о крім Жордана та Ескіньї, прийшов Тронтель, який раніше грав саме за Муру. Втім, поки що мало що виходить: Зоря з МТК зіграла внічию, а Белтінцям та Зрінськи поступилася.

Мура

Мура відзначає якраз цього року сторічний ювілей. Клуб, який у 1990-ті роки діставався другого місця в чемпіонаті, перемагав у Кубку і був досить регулярним учасником єврокубків, був де-факто ліквідований, і в 2012 році чорно-білі були перезапущені заново. Але це пішло на користь, і початок 2020-х років став піком проекту. Мура спочатку виграла Кубок Словенії, а наступного сезону 2020/21 стала чемпіоном Словенії. І потім пробилася до групового етапу Ліги конференцій. Повторити той успіх не вдалося. Навесні 2024 року Мура закінчила шостою в таблиці чемпіонату. Посиленням стали гравці, які прибули як вільні агенти – Зогос та Курежа. У попередньому контрольному поєдинку з клубом Бачка-Топола не вийшло майже нічого – програш 0:4.

Статистика особистих зустрічей

Це буде перший очний поєдинок між клубами.

Прогноз

Букмекерські контори не бачать явного переможця. Але з огляду на те, як багато пропускають сторони, можна зробити вибір на користь ставки: обидві заб'ють (коефіцієнт – 1,95).

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.