Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 14 липня 2024, 17:17
744
0

Луїс ДЕ ЛА ФУЕНТЕ: «Педрі та Айосе Перес не зможуть зіграти проти Англії»

Тренер збірної Іспанії прокоментував майбутній фінал Євро-2024

| Оновлено 14 липня 2024, 17:17
744
0
Луїс ДЕ ЛА ФУЕНТЕ: «Педрі та Айосе Перес не зможуть зіграти проти Англії»
УЄФА. Луїс де ла Фуенте

Головний тренер збірної Іспанії Луїс де ла Фуенте напередодні фіналу Євро-2024 поділився очікуваннями від матчу проти Англії.

«Я щасливий. Я не маю часу накопичувати в житті все погане, тільки хороше. Вийти у фінал чемпіонату Європи – одне з найбільших досягнень, яких можна досягти у футболі. Ми дуже спокійні і чекаємо не дочекаємось гри.

Ми спокійні. Ми ніколи не втрачали тверезого погляду. Ми знаємо, що завтра фаворита немає, це дуже рівна гра. Ми знаємо, якщо не зіграємо вище за рівень, який показували на цьому турнірі. Якщо не будемо повністю сфокусовані, якщо робитимемо помилки, то не зможемо перемогти. Я знаю, що моя команда може все це зробити. Ми з нетерпінням чекаємо на матч, але з максимальною повагою до наших суперників.

Яку гру ми очікуємо завтра? Це фінал, тож це буде дуже рівна гра, дуже конкурентна. Люди повинні розуміти, що ці матчі завжди залежать від найдрібніших деталей. Команда, яка припуститься менше помилок, виграє. Наша команда підходить до цього фіналу на своєму піку.

Я – гладіатор, мені подобається бути на арені. Мені дуже подобається бачити щасливих людей, і я знаю, наскільки щасливими будуть мої гравці, якщо ми виграємо. Ми дуже наснажені тим, як вся країна показує нам свою підтримку. Ми б по-справжньому відсвяткували, якщо нам вдасться виграти трофей.

Я хочу подякувати за чудову роботу двом гравцям: Педрі, який, на жаль, отримав травму, і Айосе Пересу, який мав проблеми з першої гри, але він дуже багато працював. На жаль, завтра вони не зможуть зіграти. Гаві приїде завтра, щоби підтримати нас, він буде гравцем під номером 27.

Іноді мені соромно, бо вимагаю від своїх гравців надто багато. Завтра я не проситиму нічого особливого. Я бачу їхні обличчя та бачу їхній настрій. Просто попрошу їх насолодитися тим, що вони заслужили. Я хочу, щоб вони отримували задоволення від гри завтра.

Ми маємо підійти до завтрашньої гри у бойовому настрої. Ми пишаємося тим шляхом, який зробили, щоб потрапити сюди. Ніхто нічого не дав цій команді просто так. Вони все це заслужили на полі. Ми маємо право пишатися тим, що зробили. Бачити, як країна так пишається цією командою, це чудове почуття.

Зізнаюся, цікаво, що за весь цей час, який ми знаходимося у зборі, серед нас було так багато днів народження. Думаю, це все вказує на те, що ми стаємо старшими.

Суть у тому, що коли відзначаєш свій день народження, хочеться опинитися в колі сім'ї. Коли це неможливо, найкраще – це мати можливість перебувати разом із нинішнім складом та штабом команди. Ці моменти є емоційними, і вони багато в чому допомогли нам стати згуртованішими.

Англія? Чудова збірна. Незалежно від результатів та гри на цьому Євро я знав, що в Англії дуже хороша команда, дуже хороший підбір гравців і що рано чи пізно вони включатимуться.

Я здогадувався про це через винятковий рівень її гравців. Тож з нашого боку немає ніякої самозаспокоєності чи надмірної самовпевненості. Насправді, гра з Англією – це, думаю, зовсім інший матч серед усіх, раніше проведених нами на Євро, – сказав де ла Фуенте.

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.