Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 12 липня 2024, 02:29
11522
111

УАФ оцінила роботу Реброва. Тренер залишається у збірній України

Шевченко підбив підсумки виступів збірної України на Євро-2024

| Оновлено 12 липня 2024, 02:29
11522
111
УАФ оцінила роботу Реброва. Тренер залишається у збірній України
УАФ

Українська асоціація футболу провела засідання Виконавчого комітету, де розглянула виступи збірної України на Євро-2024.

Тренеру Сергію Реброву висловили довіру, незважаючи на те, що команда з 4 очками не вийшла з групи.

Після обговорення виступів національної збірної за пропозицією президента УАФ Андрія Шевченка Сергію Реброву та його тренерському штабу було висловлено повну підтримку. Цю пропозицію підтримали всі члени виконкому. Своєю чергою, Сергій Ребров подякував за довіру й підкреслив, що вірить у потенціал команди.

«Наша головна команда, попри надважку ситуацію в країні, усе ж потрапила на чемпіонат Європи. На самому чемпіонаті збірна не виправдала сподівань і не вийшла з групи. Основною причиною став провальний перший матч, в якому ми поступилися збірній Румунії. На жаль, у наступних матчах виправити ситуацію не вдалося, хоча команда Сергія Реброва і змогла набрати чотири очки — це найбільший результат за весь час виступів збірної України у фінальних турнірах Євро.

Відзначу, що УАФ створила всі умови для якісної підготовки національної команди до Євро-2024. Але слід згадати, що Сергій Ребров очолив збірну вже після початку відбірного циклу. І це ми також брали до уваги, оцінюючи роботу тренерського штабу. У цілому Виконком УАФ підтримав напрямок розвитку національної збірної й висловив повну довіру та підтримку тренерському штабу Сергія Реброва.

Зараз завдання національної команди — підготуватися до виступів у Лізі націй, матчі якої розпочнуться вже у вересні, та кваліфікації до чемпіонату світу-2026. До старту національної команди в Лізі націй, після закінчення Олімпійських ігор, ми проаналізуємо її виступи, а також виступи двох юнацьких і олімпійської збірної цього літа на засіданні комітету національних збірних», — прокоментував підсумки виконкому президент УАФ Андрій Шевченко.

Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 111
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
mastorent
кучка напёрсточников, подкормышей и вороватых гнид. что ещё скажешь.
u6464u
а що , були в когось сумніви що щось зміниться , це ж Петракова  можуть карманні  журналюги поливати брудом , а тут все зашибісь , глухий кут .
Stanislav Matusevych
Жодних сумнівів і не було. Одне дно залишило інше дно на посаді. Не доживу я до іноземних тренерів у збірній, точно не доживу.
Ukraine
Робота тренера незадовільна, результати теж.
Не бачу сенсу залишати на почесній посаді.
Вболівальники вимагають змін в ЗУ, відповідних рішень та корегування функціонування.
Я не хочу ще 4-6 років дивитись фуфло, потім читати "що в нас наймолодша збірна" від тренера, виправдовуючі всі провали. Ладно б був характер, бійці, за які не стидно було б перед Європою, але ні гри, ні стратегії, ні характеру, ...
Я не бачу позитивних змін, навіщо витрачати дорогоціні роки життя на те що не варто?
Карабас Барабас
Я так розумію, оцінка ребровської роботи - шикарно, блискуче і неперевершено! Допоки не буде в сбірній іноземного тренера - ПРИНЦИПОВО НЕ ДИВЛЮСЬ, най буде проклятий той футбол!
Бензар Євген
Те що очолив збірну Ребров не з початку відбору не аргумент, на думку йде приказка про танцюриста, якому щось заважає танцювати. В.В. Лобановський очолив збірну СРСР після Малафєєва за місяць взагалі!! до ЧС-1986 у Мексиці і команда чудово грала, просто феєрично. У плей- офф здолали б ту Бельгію, якби брутально та цинічно той іспанський суддя не засудив.  Команда на цьому Євро-2024 та гравці виглядали виснаженими, безхребетними, безпорадними, то, мабуть, не потрібно було грати аж три товарняки перед ЧЄ. Феєричний Трубін сидів на лавці, коли на гру після двох підряд застуд!! з якогось переляку Ребровим був поставлений не очунявший ще від хвороб Лунін. Маліновський, який провів чудовий сезон, просидів ЧЄ на лавці. Якби не Трубін, якого визнали кращим гравцем матчів зі Словакією та Бельгією, очок було б скоріше нуль, а поразок всі три. На мій погляд, це в першу чергу, великий провал тренера збірної по всіх компонентах ігор. Невже після такого фіаско та глобальних помилок можна розраховувати на якесь покращення? Намагався стримати емоції та написати об'єктивно. Всім добра!
Snooker
Как уже надоело кумовство и динамовские сердца 
Boodya
Давайте так.
Винен в провалі не тільки тренер. (Який йде на повідку деяких президентів і спорт.дирів)
Винні всі, хто має відношення до збірної, журналісти (які за плату облизують посередніх футболістів, навіть за мірками УПЛ)
Президенти і спортдири деяких клубів, які заради втюхування посередніх футболістів вказують тренерам, кого потрібно викликати в збірну.
Тут все набагато глибше, ніж просто тренер (тренера замінять, а система залишиться)
Я спеціально не називаю прізвищ посередніх гравців, бо їх і так всі знають, їх від сили 3-4, але саме їх зробили кістяком збірної 
George Abuladze
Чому в найбіднішій краіні Європи, де війна, головний тренер збірної отримує з бюджету зарплату 1250000 євро на рік? А може краще знайти тренера за 250-300 тис євро, а мільйон євро витратити на зброю? 16 бригад не укомплектовані зброєю каже президент?
SandroKing
В общем логично было пожурить и дать еще один шанс, но они сказали что выступление чуть ли не отличное. Я давно перестал понимать этот мир.
Перець
По 5 бальній системі на 5 з плюсом 
_Quantum19_
Якщо Ребров продовжить ставити збірній млявий футбол, четверте місце в групі ЛН гарантоване. Від кого від кого, а від Сергія Станіславовича мало хто очікував на нездатність формування стартового складу. Нехай спробує трикутник у центрі награти Судаков-Малиновський-Мудрик. І щоб періодично позиціями змінювалися. Це додасть трохи цікавості у гру та десь суперники більше часу на роздуми витрачатимуть, ніж треба зазвичай.🇺🇦💙💙💛💛
Сміх
Це і є рівень збірної. Вийти на Євро, і там програти.
Міняти тренера немає сенсу - бо цілі на щось більше не ставляться.
Замінити тренера - і отримати той самий результат за більші гроші.
pricolist
Друг головного тренера вирішив не звільняти головного тренера, як несподівано.
Dfs2262ar
Кто бы сомневался)))) Друзья ермака тут до самого немагу сидеть!
DK1970
Сергію Реброву та тренерському штабу було висловлено повну підтримку попри те, що команда не вийшла з групи... А також попри надважку ситуацію в країні команда потрапила на ЧЄ. Це якийсь сюр. Ви яке маєте відношення маєте до ситуації в країні? Що вам завадило?  Вам були створені всі умови. Ви  за кого нас  маєте? Ребров найслабша ланка у збірній. Сергію, почитай коментарі та будь порядною людиною - подай у відставку.
icebeer
))))
Рука-руку моет. 
Горите вы аду,кумовья сцук.
v2341770
Все очікувано, бо цій організації під назвою УАФ, глибоко пох.. і доля збірної і невдоволення вболівальників та, за великим рахунком, і престиж країни. Чи досягне чогось збУ під орудою Реброва? Нічого... від слова зовсім. Ставлять у заслугу ГТ що команда набрала аж 4 очка, а чому не пишуть про те, що Ребров готував майже місяць команду до Євро на зборах, а на виході всі зіграли навіть гірше своїх можливостей, а за результатами і грою заслужено посіли 4 місце. А далі... така ж прірва (причина-читай перше речення)
nick07
які зміни? у корупційному болітці все спокійно.
навіщо гнати хвилю, якщо всіх пацюків може накрити
suforza1921
Чого і варто було очікувати. Прогресу в команди немає. У ЛН знову буде сонна гра в дир-дир. А це погано, особливо в перспективі майбутнього Мундіалю. Адже, щоб потрапити таки в перший кошик у відбір на ЧС, а відтак уникнути Іспанії/Німеччини/Франції/Італії/Нідерла
ндів/Португалії і т. д , потрібно в ЛН брати 18, ну хоча б, 16 очок. А як їх взяти з Ребровим? Навпаки, слід очікувати нічиїх, а то й поразок з Албанією і Грузією...