Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Европы
| Обновлено 12 июля 2024, 02:29
10730
116

УАФ оценила работу Реброва. Тренер остается в сборной Украины

Шевченко подвел итоги выступлений сборной Украины на Евро-2024

| Обновлено 12 июля 2024, 02:29
10730
116
УАФ оценила работу Реброва. Тренер остается в сборной Украины
УАФ

Украинская ассоциация футбола провела заседание Исполнительного комитета, на котором рассмотрела выступления сборной Украины на Евро-2024.

Тренеру Сергею Реброву выразили доверие, несмотря на то, что команда с 4 очками не вышла из группы.

После обсуждения выступлений национальной сборной Сергею Реброву и его тренерскому штабу была выражена полная поддержка. Это предложение поддержали все члены исполкома. В свою очередь, Сергей Ребров поблагодарил за доверие и подчеркнул, что верит в потенциал команды.

«Наша главная команда, несмотря на тяжелую ситуацию в стране, все же попала на чемпионат Европы. На самом чемпионате сборная не оправдала надежд и не вышла из группы. Основной причиной стал провальный первый матч, в котором мы уступили сборной Румынии. К сожалению, в следующих матчах исправить ситуацию не удалось, хотя команда Сергея Реброва и смогла набрать четыре очка – это самый большой результат за все время выступлений сборной Украины в финальных турнирах Евро.

Отметим, что УАФ создала все условия для качественной подготовки национальной команды к Евро-2024. Но следует упомянуть, что Сергей Ребров возглавил сборную уже после начала отборочного цикла. И это мы также учитывали, оценивая работу тренерского штаба. В целом Исполком УАФ поддержал направление развития национальной сборной и выразил полное доверие и поддержку тренерскому штабу Сергея Реброва.

Сейчас задача национальной команды – подготовиться к выступлениям в Лиге наций, матчи которой начнутся уже в сентябре, и квалификации к чемпионату мира-2026. До старта национальной команды в Лиге наций и после окончания Олимпийских игр мы проанализируем ее выступления, а также выступления двух юношеских и олимпийской сборной этим летом на заседании комитета национальных сборных», — прокомментировал итоги исполкома президент УАФ Андрей Шевченко.

Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 116
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
mastorent
кучка напёрсточников, подкормышей и вороватых гнид. что ещё скажешь.
u6464u
а що , були в когось сумніви що щось зміниться , це ж Петракова  можуть карманні  журналюги поливати брудом , а тут все зашибісь , глухий кут .
Stanislav Matusevych
Жодних сумнівів і не було. Одне дно залишило інше дно на посаді. Не доживу я до іноземних тренерів у збірній, точно не доживу.
Ukraine
Робота тренера незадовільна, результати теж.
Не бачу сенсу залишати на почесній посаді.
Вболівальники вимагають змін в ЗУ, відповідних рішень та корегування функціонування.
Я не хочу ще 4-6 років дивитись фуфло, потім читати "що в нас наймолодша збірна" від тренера, виправдовуючі всі провали. Ладно б був характер, бійці, за які не стидно було б перед Європою, але ні гри, ні стратегії, ні характеру, ...
Я не бачу позитивних змін, навіщо витрачати дорогоціні роки життя на те що не варто?
Карабас Барабас
Я так розумію, оцінка ребровської роботи - шикарно, блискуче і неперевершено! Допоки не буде в сбірній іноземного тренера - ПРИНЦИПОВО НЕ ДИВЛЮСЬ, най буде проклятий той футбол!
Бензар Євген
Те що очолив збірну Ребров не з початку відбору не аргумент, на думку йде приказка про танцюриста, якому щось заважає танцювати. В.В. Лобановський очолив збірну СРСР після Малафєєва за місяць взагалі!! до ЧС-1986 у Мексиці і команда чудово грала, просто феєрично. У плей- офф здолали б ту Бельгію, якби брутально та цинічно той іспанський суддя не засудив.  Команда на цьому Євро-2024 та гравці виглядали виснаженими, безхребетними, безпорадними, то, мабуть, не потрібно було грати аж три товарняки перед ЧЄ. Феєричний Трубін сидів на лавці, коли на гру після двох підряд застуд!! з якогось переляку Ребровим був поставлений не очунявший ще від хвороб Лунін. Маліновський, який провів чудовий сезон, просидів ЧЄ на лавці. Якби не Трубін, якого визнали кращим гравцем матчів зі Словакією та Бельгією, очок було б скоріше нуль, а поразок всі три. На мій погляд, це в першу чергу, великий провал тренера збірної по всіх компонентах ігор. Невже після такого фіаско та глобальних помилок можна розраховувати на якесь покращення? Намагався стримати емоції та написати об'єктивно. Всім добра!
Snooker
Как уже надоело кумовство и динамовские сердца 
Boodya
Давайте так.
Винен в провалі не тільки тренер. (Який йде на повідку деяких президентів і спорт.дирів)
Винні всі, хто має відношення до збірної, журналісти (які за плату облизують посередніх футболістів, навіть за мірками УПЛ)
Президенти і спортдири деяких клубів, які заради втюхування посередніх футболістів вказують тренерам, кого потрібно викликати в збірну.
Тут все набагато глибше, ніж просто тренер (тренера замінять, а система залишиться)
Я спеціально не називаю прізвищ посередніх гравців, бо їх і так всі знають, їх від сили 3-4, але саме їх зробили кістяком збірної 
George Abuladze
Чому в найбіднішій краіні Європи, де війна, головний тренер збірної отримує з бюджету зарплату 1250000 євро на рік? А може краще знайти тренера за 250-300 тис євро, а мільйон євро витратити на зброю? 16 бригад не укомплектовані зброєю каже президент?
SandroKing
В общем логично было пожурить и дать еще один шанс, но они сказали что выступление чуть ли не отличное. Я давно перестал понимать этот мир.
Перець
По 5 бальній системі на 5 з плюсом 
_Quantum19_
Якщо Ребров продовжить ставити збірній млявий футбол, четверте місце в групі ЛН гарантоване. Від кого від кого, а від Сергія Станіславовича мало хто очікував на нездатність формування стартового складу. Нехай спробує трикутник у центрі награти Судаков-Малиновський-Мудрик. І щоб періодично позиціями змінювалися. Це додасть трохи цікавості у гру та десь суперники більше часу на роздуми витрачатимуть, ніж треба зазвичай.🇺🇦💙💙💛💛
Сміх
Це і є рівень збірної. Вийти на Євро, і там програти.
Міняти тренера немає сенсу - бо цілі на щось більше не ставляться.
Замінити тренера - і отримати той самий результат за більші гроші.
pricolist
Друг головного тренера вирішив не звільняти головного тренера, як несподівано.
Dfs2262ar
Кто бы сомневался)))) Друзья ермака тут до самого немагу сидеть!
DK1970
Сергію Реброву та тренерському штабу було висловлено повну підтримку попри те, що команда не вийшла з групи... А також попри надважку ситуацію в країні команда потрапила на ЧЄ. Це якийсь сюр. Ви яке маєте відношення маєте до ситуації в країні? Що вам завадило?  Вам були створені всі умови. Ви  за кого нас  маєте? Ребров найслабша ланка у збірній. Сергію, почитай коментарі та будь порядною людиною - подай у відставку.
icebeer
))))
Рука-руку моет. 
Горите вы аду,кумовья сцук.
v2341770
Все очікувано, бо цій організації під назвою УАФ, глибоко пох.. і доля збірної і невдоволення вболівальників та, за великим рахунком, і престиж країни. Чи досягне чогось збУ під орудою Реброва? Нічого... від слова зовсім. Ставлять у заслугу ГТ що команда набрала аж 4 очка, а чому не пишуть про те, що Ребров готував майже місяць команду до Євро на зборах, а на виході всі зіграли навіть гірше своїх можливостей, а за результатами і грою заслужено посіли 4 місце. А далі... така ж прірва (причина-читай перше речення)
nick07
які зміни? у корупційному болітці все спокійно.
навіщо гнати хвилю, якщо всіх пацюків може накрити
suforza1921
Чого і варто було очікувати. Прогресу в команди немає. У ЛН знову буде сонна гра в дир-дир. А це погано, особливо в перспективі майбутнього Мундіалю. Адже, щоб потрапити таки в перший кошик у відбір на ЧС, а відтак уникнути Іспанії/Німеччини/Франції/Італії/Нідерла
ндів/Португалії і т. д , потрібно в ЛН брати 18, ну хоча б, 16 очок. А як їх взяти з Ребровим? Навпаки, слід очікувати нічиїх, а то й поразок з Албанією і Грузією...