Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

07.07.2024 04:00 – FT 0 : 0
4 : 2 Серія пенальті Серія пенальті
Кубок Америки
| Оновлено 07 липня 2024, 04:00
1733
0

Уругвай – Бразилія. Прогноз і анонс на матч 1/4 фіналу Копа Америка 2024

Sport.ua разом із GGBET анонсує цікавий поєдинок

| Оновлено 07 липня 2024, 04:00
1733
0
Уругвай – Бразилія. Прогноз і анонс на матч 1/4 фіналу Копа Америка 2024
Getty Images/Global Images Ukraine

7 липня на «Еліджент Стедіум» пройде матч 1/4 фіналу Копа Америка, в якому збірна Уругваю зустрінеться зі збірною Бразилії. Поєдинок розпочнеться о 03:00 за європейським часом.

Уругвай

Команда після важкого минулого циклу, вийшовши на мундіаль, таки нічого суттєвого не показала уже в Катарі. Після цього вдалося заманити на посаду головного тренера Марсело Б'єлсу. У того не все виходило, минулої осені, наприклад, була поразка Еквадору в кваліфікації на наступний мундіаль, і в товариських поєдинках не все вдавалося. Але загалом за Скаженого збірна залишає сильне враження. На Копі вона цілком виправдала найсміливіші очікування своїх уболівальників. Спочатку вийшло обіграти 3:1 Панаму, потім взагалі розгромили Болівію - там нічим не відповіли на п'ять м'ячів, причому від різних футболістів. І, вже все вирішивши для себе, уругвайці не пустили до плей-оф команду США, не лише не пропустивши від господарів турніру, а й вигравши за рахунок єдиного м'яча Олівери.

Ставки на матч Уругвай – Бразилія

Бразилія

Збірна провалилася у стартових турах кваліфікації, у жовтні-листопаді взявши лише нічию з Венесуелою вдома та тричі програвши. Та й у 2024-му році, вже за Дорівала Жуніора як повноцінного головного тренера, у товариських поєдинках чергувалися перемоги та нічиї. Нічого видатного не вдалося показати і на самій Копі. Так, була перемога, причому розгромна, над скромним Парагваєм, з дублем Вінісіуса Жуніора. Але перед цим була лише нульова нічия з Коста-Рікою. А у вирішальному поєдинку, проти Колумбії, що добре стартувала, не втримали перевагу, закінчивши тільки внічию, 1:1. Це дозволило вийти у плей-оф, ось тільки там чекає складний супротивник.

Статистика особистих зустрічей

Селесао не програвали 12 очних матчів поспіль, часто перемагаючи останнім часом. Але восени, вже за Б'єлси, чарруа вдома оформили 2:0.

Прогноз

GGBET надає мінімальну перевагу пентакампеонам. Але вони стикаються з потужним і мотивованим суперником, тому краще ставити на тотал більше 2,0 забитих голів (коефіцієнт - 1,71).

Прогноз Sport.ua
Уругвай
7 липня 2024 -
04:00
Бразилія
Тотал голів менше 2.0 1.71 Зробити ставку
Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.