Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 05 липня 2024, 10:45
477
0

Роберто МАРТІНЕС: «Я хочу грати красиво»

Головний тренер збірної Португалії поділився очікуваннями від матчу проти Франції

| Оновлено 05 липня 2024, 10:45
477
0
Роберто МАРТІНЕС: «Я хочу грати красиво»
УЄФА. Роберто Мартінес

Головний тренер збірної Португалії Роберто Мартінес поділився очікуваннями від чвертьфінального матчу Євро-2024 проти національної команди Франції:

«З точки зору передбачуваності, всі знають, як грають великі команди. Важливим є виконання – талант наших гравців. Я думаю, що ми повністю готові. Це чвертьфінал, і ми повністю сконцентровані. Ми критично ставимося до себе, завжди хочемо вдосконалюватися, але ми не повинні змінювати все від гри до гри.

Критика показує, наскільки люди пристрасно вболівають за збірну, і я це приймаю. Але я також вважаю, що у нас є дуже важливі гравці і дуже конкурентоспроможна роздягальня. Моя робота полягає в тому, щоб наші гравці виступали якнайкраще, і це те, що я обіцяю вболівальникам.

Ігри тут дуже конкурентні. Важко забити перший гол. Думаю, ми дуже ризикуємо. Щоб забити, потрібно входити в останню третину, але ми володіємо м'ячем і маємо багато гравців на позиції. Ми багато чого робимо добре, і нам потрібно продовжувати в тому ж дусі, але є речі, які ми можемо покращити.

Як для тренера національної збірної, це ключовий момент. Це шанс створити вічні спогади. Перемога на Євро у 2016 році – це пам'ять, її не можна порівнювати з іншим поколінням. Це покоління було на іншому шляху. Я сподіваюся, що нинішнє покоління зможе мотивувати інші покоління в майбутньому.

Я хочу грати добре, і я хочу грати красиво, і я хочу забивати голи. Досконалість – це те, чого ми не маємо, тому ми працюємо над тим, щоб завжди бути на висоті. Коли ми граємо красиво, ми граємо краще, а коли ми граємо краще, у нас більше шансів вигравати матчі».

Матч Португалія – Франція відбудеться 5 липня о 22:00 за київським часом.

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.