Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
|
311
0

Кіліан МБАППЕ: «У нас є амбіції стати чемпіонами Європи»

Нападник збірної Франції поділився очікуваннями від матчу проти Португалії

Кіліан МБАППЕ: «У нас є амбіції стати чемпіонами Європи»
УЄФА. Кіліан Мбаппе

Нападник збірної Франції Кіліан Мбаппе поділився очікуваннями від чвертьфінального матчу Євро-2024 проти національної команди Португалії:

«Євро – це жорстка конкуренція. Кожна гра зводиться до дрібних деталей. Ми повинні добре грати на обох половинах поля. Вони теж багато працювали і значно покращилися, тож у нас будуть дві команди, які хочуть пройти до півфіналу. Ми готові до завтрашнього дня і сподіваємося, що зіграємо так, як потрібно для перемоги.

У нас є амбіції стати чемпіонами Європи, але спочатку мета – вийти до півфіналу. Це великий крок проти Португалії, чудової команди. Наразі це все, на чому ми зосереджені, а не на тому, що сталося до цього часу, і не на тому, що може статися після.

Я не думаю, що я готовий на 100%. Я не з тих гравців, які виправдовуються, але щоб бути дійсно вибуховим, дійсно швидким, мені потрібна хороша фізична підготовка, яку я отримаю з моїм клубом цього літа. Але це чвертьфінал, і я готовий віддати все, щоб допомогти своїй команді. Ми можемо стати чемпіонами Європи, і я хочу скористатися цією можливістю разом з іншими хлопцями.

Ми все ще тут. Ми готові, ми прагнемо робити великі справи. Ми зосереджені, тому що це буде важка гра, і ми сподіваємося, що пройдемо до півфіналу.

Це чудова команда, тому буде важко. Якщо вони тут, то це означає, що вони одна з найкращих команд Європи. Деталі будуть ключовими. Я думаю, що це буде дуже тактична гра, тому ми повинні бути готовими і зосередженими, щоб, сподіваюся, потрапити до півфіналу».

Матч Португалія – Франція відбудеться 5 липня о 22:00 за київським часом.

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.