Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
|
590
0

Дідьє ДЕШАМ: «Якщо ви знаєте склад Португалії, то я б хотів його почути»

Головний тренер збірної Франції поділився очікуваннями від матчу проти Португалії

Дідьє ДЕШАМ: «Якщо ви знаєте склад Португалії, то я б хотів його почути»
УЄФА. Дідьє Дешам

Головний тренер збірної Франції Дідьє Дешам поділився очікуваннями від чвертьфінального матчу Євро-2024 проти національної команди Португалії:

«Якщо у вас є інформація про склад Португалії, я буду радий її почути!

У нас є надійна оборона, яка має вирішальне значення на цих змаганнях. Ми також контролювали гру краще, ніж раніше, і краще, ніж наші суперники. Але що також цікаво, так це кількість моментів, які ми можемо створити, проте у нас були труднощі в завершенні. Досі цього було достатньо, але рівень конкуренції зростає.

Це не мій стиль – робити заміни лише заради замін. Це правда, що досі я не робив багато замін. Гравці на полі не показували ознак втоми.

Це матчі високого рівня. В обох командах є гравці, які можуть зробити різницю. У збірній Португалії багато якості, як і в нашій команді. Це одна з найкращих команд Європи. Я впевнений, що це буде величезна гра. Історично, рахунок між нами був рівним, але на цій стадії змагань рідко бувають односторонні ігри. Це буде чудовий чвертьфінал.

Що ж, це матч, про який говорять заголовки газет. Португалія та Франція є одними з фаворитів, які мають на меті пройти весь турнір до кінця. На стадії чвертьфіналу залишаються лише найкращі команди.

Португалія – це дуже хороша команда, з дуже хорошими гравцями. У них, як і у нас, були проблеми на цьому шляху. Це одна з найкращих команд Європи, і я очікую, що завтра буде велика гра».

Матч Португалія – Франція відбудеться 5 липня о 22:00 за київським часом.

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.