Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
900
0

ШАРАН: «Клубам потрібно було підсилити нашу олімпійську збірну»

Відомий український тренер розповів, що здивований рішенням клубів УПЛ

ШАРАН: «Клубам потрібно було підсилити нашу олімпійську збірну»
ФК Олександрія. Володимир Шаран

Відомий український тренер Володимир Шаран розповів, що здивований рішенням клубів УПЛ не відпускати своїх футболістів до олімпійської збірної.

«Думаю, що не тільки я, а й тренерський штаб олімпійської збірної теж незадоволений тим, що мають, це у плані гравців, які повинні були зіграти на Олімпіаді. Чесно кажучи, я здивований. Я розумію, що наші футбольні клуби ставлять перед собою свої завдання, але Україна потрапила перший раз на Олімпійські ігри. Я думаю, що їм потрібно було підсилити нашу олімпійську збірну.

Підсилили б Трубін і Бондаренко. Для мене це ті гравці, які потрібні нашій збірній. Я розумію, що Судакова Шахтар не відпустить, але відпустили, слава Богу, хоча б Криськіва і Сікана, це вже непогано. Ну і Динамо могло відпустити Нещерета, якщо Трубіна немає. Я не знаю, чому так сталося, він хотів грати на Олімпіаді. Чому Шахтар відпустив Сікана і Криськіва, а Судакова і Бондаренка ні?

Це вже питання не до мене, кожен тренер думає за свою команду. Федерація на це вплинути не може, у клубів свої завдання, їм потрібно потрапляти в Лігу чемпіонів. Переносити старт УПЛ теж не будуть, хоча, я думаю, що без Бондаренка і Судакова Шахтар у першому і другому турах переміг би. Не знаю, мені так здається. Наскільки я знаю, хлопці дуже хотіли грати на Олімпійських іграх».

На Олімпіаді Україна виступатиме у групі B. Окрім неї, там також зіграють Аргентина, Іран та Марокко. Чоловічий футбольний турнір відбудеться з 24 липня по 9 серпня.

Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.