Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 02 липня 2024, 02:06
425
0

Діогу КОШТА: «Напевно, ця гра була найкращою в моєму житті»

Найкращий гравець матчу Португалія – Словенія прокоментував поєдинок

| Оновлено 02 липня 2024, 02:06
425
0
Діогу КОШТА: «Напевно, ця гра була найкращою в моєму житті»
УЄФА. Діогу Кошта

Воротар збірної Португалії Діогу Кошта, який став найкращим гравцем матчу 1/8 фіналу Євро-2024, у якому Португалія перемогла Словенію (0:0, 3:0 у серії пенальті), прокоментував гру.

«Коли я вибігав на Шешко, подумав, що маю це зробити. Я розібрав мову його тіла та зміг допомогти команді.

Напевно, ця гра була найкращою в моєму житті. Я зосередився на тому, що робити. Діяв, керуючись своїм внутрішнім чуттям. Звісно, ​​пенальтистів ми аналізували, але гравці змінюються самі, змінюють свої удари. Я дуже щасливий і дуже вражений тим, що допоміг команді.

Всі ми відчували, що треба зберегти віру в себе після першого пенальті Роналду у грі. Вірили до самого кінця і дуже щасливі.

Емоції – приголомшливі. Гра була важкою: ми знали, що суперники робитимуть, і вони робили це добре. Мені вдалося зберігати концентрацію уваги протягом усієї гри та дочекатися свого шансу допомогти команді. Найважчі ігри – ті, в яких я м'яча майже не торкаюся, але наполеглива робота дала результат.

Сім'я – моя опора, і тепер, хто б не став суперником, ми готові. Такій команді, як наша, потрібно чекати всього чого завгодно і бути готовим до цього.

На цей раз я робив все інакше. Довіряючи сврєму інстинкту, я вирішив, що це буде найкращим рішенням, і воно виявилося кращим. Тож я дуже щасливий допомогти команді – це найголовніше», – сказав Кошта.

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.