Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
|
401
0

Петер ПЕКАРІК: «Ми знаємо, проти кого будемо грати»

Захисник збірної Словаччини поділився очікуваннями від матчу проти Англії

Петер ПЕКАРІК: «Ми знаємо, проти кого будемо грати»
УЄФА. Петер Пекарік

Захисник збірної Словаччини Петер Пекарік поділився очікуваннями від матчу 1/8 фіналу Євро-2024 проти національної команди Англії:

«Ми знаємо, проти кого ми граємо. Вони були фіналістами останнього Євро, у них є великі гравці, і вони є одними з фаворитів на перемогу на Євро-2024. Ми хочемо зосередитися на собі, зіграти в свою гру і викластися на повну. Сподіваємося, що нам це вдасться.

Я грав проти Англії кілька разів і дуже добре їх пам'ятаю. Коли ми грали з ними на Євро-2016, нам потрібне було очко, щоб вийти з групи. Ми були під тиском протягом більшої частини гри, але ми трималися твердо і здобули очко. Кожна гра відрізняється від інших, і ми зробимо все можливе, щоб створити їм проблеми. Це буде важке випробування для нас. Будуть моменти, коли нам потрібно буде об'єднатися і прикривати один одного, і це було однією з наших сильних сторін на цьому турнірі.

Вони дуже сильні в атаці та захисті. У них є гравці світового класу з топ-команд. Проти такого суперника нам усім потрібно провести ідеальний день: зіграти на максимумі своїх можливостей і навіть вийти за межі своїх можливостей. Ми повинні бути сконцентровані на 100% і думати тільки про себе. Ми припустилися помилок у попередніх іграх, і ми не можемо дозволити собі повторити їх, тому що такий сильний суперник, як Англія, завжди покарає вас».

Матч Англія – Словаччина відбудеться 30 червня о 19:00 за київським часом.

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.