Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 30 червня 2024, 03:05
801
0

Тренер Данії: «Іноді доходимо до півфіналу, іноді не доходимо»

Каспер Юльманн – про останній поєдинок на Євро-2024 для його команди

| Оновлено 30 червня 2024, 03:05
801
0
Тренер Данії: «Іноді доходимо до півфіналу, іноді не доходимо»
Getty Images/Global Images Ukraine. Каспер Юльманн

Головний тренер збірної Данії Каспер Юльманн прокоментував виліт своєї команди від Німеччини до 1/8 фіналу Євро-2024 після поразки 0:2.

«За останні роки ми продемонстрували, що близькі до найсильніших команд, але нам не вистачає одного: потрібно краще створювати та реалізовувати моменти. Наша мета – щоб найсильніші команди були нам під силу. Ми співпрацюємо з клубами з метою зростання гравців. Іноді доходимо до півфіналу, іноді не доходимо. Хорватія протягом кількох років була чудова, і нам хочеться досягти того самого.

Ми їхали сюди, усвідомлюючи, що нам не можна нічого втратити у контролі м'яча. Ми більше залучили до цього завдання Крістіана Еріксена, але дещо втратили в атаці порівняно з березневими товариськими матчами. Натомість виграли від цього у задній лінії.

Ми проаналізуємо цей результат і подивимося, як можна зробити команду сильнішою. Потрібно знаходити спосіб, як зберегти таку любов вболівальників – вона неймовірна. Ще раз маємо подякувати їм за підтримку і тут, у Німеччині, і вдома. У мене приголомшлива команда з приголомшливими гравцями, які підтримують один одного. Пишаюся своєю командою. У цього складу блискуче майбутнє», – сказав Юльманн.

Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.