Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Гандбол
| Оновлено 28 червня 2024, 10:01
285
0

ЧС-2024 U-20. Франція вийшла до півфіналу, рекорд збірної Данії

Визначилася друга півфінальна пара юніорського чемпіонату світу серед жінок

| Оновлено 28 червня 2024, 10:01
285
0
ЧС-2024 U-20. Франція вийшла до півфіналу, рекорд збірної Данії
IHF

Визначилася друга півфінальна пара юніорського чемпіонату світу 2024 року з гандболу серед жінок, який проходить у Північній Македонії.

Збірна Франції у чвертьфінальній зустрічі переграла команду Швейцарії. У першій половині зустрічі ініціатива переходила від однієї команди до іншої, обидві збірні зробили серії по чотири та три точні кидки поспіль і на перерву француженки пішли з перевагою у два м'ячі. У другому таймі збірна Франції успішно збільшувала перевагу і зрештою виграла з різницею у вісім м'ячів при тому, що лідерка атак швейцарок Емма Бахтігер закинула 10 м'ячів з 11 кидків.

В іншому півфіналі збірна Данії розгромила команду Португалії. За перші вісім хвилин гри данки закинули дев'ять м'ячів, а пропустили лише один. Це зумовило подальший хід зустрічі – на кожен точний кидок збірної Португалії команда Данії відповідала серією. Не допомогла португалкам і результативність їхньої лідерки атак – Констанса Секейра закинула 11 м'ячів із 19 кидків. У скандинавок відразу сім гандболісток показали 100% точність. З них п'ять закинули п'ять і більше м'ячів. У тому числі Матильда Вестергор, яка має дев'ять точних кидків із дев'яти. Збірна Данії при цьому встановила рекорд чвертьфіналів чемпіонатів світу U-20 за кількістю закинутих м'ячів – 49 та покращила попередній рекорд на шість точних кидків.

А у сітці за 25-28 місця Тайвань переграв Узбекистан. Узбечки до кінця зустрічі почали робити серії по два, три та чотири точні кидки поспіль, але відставання від збірної Тайваню на той час було вже великим і в підсумку збірна Узбекистану програла з різницею в сім м'ячів. У тайванської команди знову на висоті була воротар У Сіньюнь, яка відбила 25 кидків із 52.

Чемпіонат світу U-20 серед жінок

27 червня

Чвертьфінали

Франція – Швейцарія – 34:26

Португалія – Данія – 22:49

За 25-28 місця

Тайвань – Узбекистан – 39:32

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.