Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
|
1939
1

Євген ЛЕВЧЕНКО: «З такою командою ми повинні вимагати більшого»

Фахівець вважає, що потрібно детально проаналізувати всі помилки

Євген ЛЕВЧЕНКО: «З такою командою ми повинні вимагати більшого»
Getty Images/Global Images Ukraine

Колишній півзахисник збірної України і футбольний експерт Євген Левченко поділився емоціями після вильоту національної команди з Євро-2024.

«Дуже болісно для України. Кінець Євро-2024. Одна жахлива гра може вбити ваш турнір. Ми дуже погано зіграли проти збірної Румунії 3:0, героїчно відігралися проти Словаччини 1:2 і добре зіграли проти Бельгії 0:0.

Я думаю, що з такою командою ми повинні вимагати більшого від наших гравців і тренерів. Нам потрібен час, щоб проаналізувати, що сталося і як ми можемо поліпшити ситуацію», – сказав Левченко.

«Золоте покоління» сіло в калюжу. Чому Україна провалила Євро-2024

Оцініть матеріал
(12)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
vazazh
А звідки взялося, що в нас "такі гравці", які можуть щось більше? Чи ярмо, яке в кращі роки реалізововував з 5 моментів 1 (в кращому), якого поперли з Сауді, чи інші, наприклад Зіна, автобіографію пише (мабуть Мессі чи Рон), які грають при іншому стилі гри команди (за бугром). мурзік з судаком - здатні на більше? Дуже сумнівно. Ще один міф - "гарна" гра з Бел. БО сітуація була заздалегідь відома. Всіх влаштовували нічії, і Бел. приємно було дати очко Укр. Варто було б Укр забити - тут би ми побачили, як нас би натягли одразу. Вигравати може не стал б, але нічію - створили б. Прагматизм відомий: Німеччина в останньому, Португалія, Англія і т.д. Тому - не творить що ми вже вміємо. Товариська з Польщею показала - що ми вміємо, а далі лише підтвердження.