Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 27 червня 2024, 11:02
1552
1

Іван ГАШЕК: «Це провал. Я засмучений і розчарований»

Головний тренер збірної Чехії прокоментував виліт збірної з Євро-2024

| Оновлено 27 червня 2024, 11:02
1552
1
Іван ГАШЕК: «Це провал. Я засмучений і розчарований»
Getty Images/Global Images Ukraine. Іван Гашек

Головний тренер збірної Чехії Іван Гашек прокоментував виліт збірної з Євро-2024:

«Це провал. Я засмучений і розчарований, тому що у нас була команда, що здатна вийти з групи. Мені шкода хлопців, які віддали все, грали на межі самопожертви до самої останньої хвилини. Але ми зараз їдемо додому.

Я розчарований тим, що ми відправляємося додому, тому що у цієї команди є потенціал. Ми хотіли показати його тут, на цьому турнірі. Ключовим фактором нашої невдачі було те, що ми не виграли у Грузії.

Що стосується бойового духу, я знімаю капелюх перед моїми гравцями. Вони віддали всі сили. Нам довелося справлятися з несприятливими ситуаціями, нас залишилося десять осіб, наш воротар був травмований».

Також своє слово додав півзахисник Лукаш Провод:

«Я хотів би подякувати фанатам за неймовірну підтримку, яку ми отримали. Ми відчували їхню підтримку навіть сьогодні, коли вони були в меншості. Велике їм усім дякую.

У кожному матчі нам не щастило. Ми проявили характер і бойовий дух. Я вважаю, що це те, на чому ми можемо будувати в майбутньому. Ми дуже розчаровані. Ми не досягли своєї мети - вийти з групи. Ми хотіли перемогти, боролися за неї, віддали всі сили, але програли.

У нас були деякі тактичні плани, але нам довелося змінити їх, коли нас залишилося десять осіб. Ми продовжували боротися; всі ми робили все, щоб перемогти і допомогти один одному. Ми тримали гру без голів до перерви. Потім ми пропустили, але зуміли зрівняти рахунок і змусили їх нервувати. Ми віддали всі сили».

Важливо відзначити, що збірна Чехії вилетіла з турніру, зайнявши 4-те місце в групі з Португалією, Туреччиною та Грузією. Чехи набрали лише 1 очко за 3 матчі.

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
AndiM
Щось він геть не розуміє як реагувати на виліт команди. У вас маладая каманда, набралісь опита, ігракі саздавалі мамєнти, претензій к нім нєт.