Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 26 червня 2024, 22:53
4727
23

РЕБРОВ: «Ми не потрапили до плей-оф через поразку від Румунії»

Наставник збірної України дав коментар за підсумками поєдинку з Бельгією

| Оновлено 26 червня 2024, 22:53
4727
23
РЕБРОВ: «Ми не потрапили до плей-оф через поразку від Румунії»
УАФ. Сергій Ребров

Головний тренер збірної України Сергій Ребров дав свій коментар за підсумками поєдинку Євро-2024 проти команди Бельгії (0:0).

– Як ви пережили цей матч? Як оціните виступ команди на турнірі та вашу роботу?

– Моїй роботі оцінку повинні давати ви. На жаль, ми не потрапили до плей-оф через перший матч, в якому програли Румунії. У тій грі після 0:1 і 0:2 ми не прокинулися. Я вдячний футболістам за поєдинок зі Словаччиною. Сьогодні ми намагалися перемогти, створювати моменти. Моментів було достатньо, але ми грали проти топзбірної, було дуже важко. Ми не використали свої шанси, але претензій до гравців немає.

– Яким ви бачите наступний етап цієї збірної? Чи будемо ми бачити зміни в команді? Можливо, це останній турнір для вікових гравців?

– Я не знаю, останній чи не останній. Сьогодні в нас наймолодша збірна на турнірі. Не розумію, чому ми зараз повинні щось омолоджувати, змінювати. Прийшов той самий Володимир Бражко, грає в основному складі. Ми стежимо за гравцями молодіжної, олімпійської збірних. Це процес. Не можна сказати, що ми не потрапили в плей-оф, і тепер усе потрібно змінювати.

– Наскільки важливою є участь у такому турнірі для України?

– Цей турнір дуже важливий, ми представляємо нашу країну. В останніх двох матчах не було питань щодо віддачі й характеру гравців. Ми показали характер нашої нації. Зараз важливо показати людям, що ми досі боремося, що нам потрібна допомога Європи, частиною якої ми є. Дуже важливо для нас бути представленими тут. Прикро, що ми погано провели першу гру. Але це життя, і важливо реагувати на помилки. Гадаю, ми добре відреагували. На жаль, ми не пройшли далі, набравши чотири очки. Якщо говорити про сьогоднішню гру, то я пишаюся футболістами. Кожен в Україні, думаю, незадоволений рахунком, але в мене немає питань до гравців.

– Яка ситуація зараз в українському футболі?

– Ми продовжуємо проводити наші внутрішні змагання, продовжуємо жити. На жаль, багато стадіонів були знищені. Але зараз ми живемо в таких умовах. Я дуже радий, що ми продовжуємо чемпіонати, це дуже важливо. Також важливо представляти Україну на Євро, показувати, що ми все ще живі, боремося й не зупинимося.

– Яку підтримку українського футболу ви б хотіли побачити від Європи?

– Під час турніру, де б ми не були, ми відчували підтримку. Це дуже важливо, футбол є частиною життя. Також ми розуміємо, що зараз б’ємося не лише за Україну, а й за всю Європу.

– Чи ви спілкувалися з підопічними після матчу?

– Я подякував їм за цю гру, але сказав, що ми не потрапили до плей-оф через результат поєдинку з румунами. Я бачив гравців – у них немає жодних емоцій. У нас дуже молода збірна, я бачу перспективу в майбутньому. Треба пережити цей день і завтра починати працювати.

Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 23
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
VIPsector1
Подивись, як грає Грузія. Ти ніякий. Геть!
roman75zpr
Перечитал 2 раза... и не заметил извинений перед болельщиками! Или это ниже твоего достоинства высокого, Сергей?!! И где ты собрался завтра начинать работать?! Ты в отставку уже два часа как должен был САМ подать с опущенными глазами!!!
Василий Гредюшкин
Ми не  потрапили  через  такого "тренера ".
Alehandro
Не потрапили через посереднього тренера, який не впевнений у тому, якою саме він бачить команду, не хоче брати на себе відповідальність, натомість, сподівався віїхати за рахунок якості гравців. Типу ви тут усі офігенно зіркові легіонери, йдіть і грайте у свою гру, я у вас вірю
VIPsector1
Дурень думкою багатіє… « В гравців немає жодних емоцій…». Це як? Просрали найлегшу групу Евро та й хер з цим?! Немає жодних емоцій?  Я не впевнений, що ви керуєте гравцями. Вийдіть, будь ласка з роздягальні, ми тут самі розберемось…. Мозку геть  бракує, Сірожа.
Marcus
Ми не потрапили туди за твою недолугість та жадібність. Ти сука вже рахував комісійні за Судакова та інших. Бл.. реально цій країні пороблено 
Yura Юрий
тобто після Румунії потрбно було паковати валізи? що ти верзешь??? ви не потрапили через те що не змогли перемогли "мертву" Бельгію.
Yura Юрий
Тренер грузин ничего не говорил, про то что они не выйдут из группы из за проигрыша Турции? не? просто взяли и обыграли Португалию, которая на голову выше Бельгии.... И зарплата у Реброва 1 250 000 евро, у а Саньоля всего 200 000....
avk2307
Так і є. Ключова гра була з Румунією.
Треба було готуватися  а не понтуватися, що важко грати в статусі фаворита
newo
Ой ой ой, а кто ето сдєлал?
Archie1991
Ви не потрапили в плей офф не через Румунію, а через тебе і твоїх піжонськи налатованих підопічних. 
Andre Chil
А Серьожа молодець! Не обіцянок, не пробачень! Зарплату( чималеньку) загребе, і политить на Мальдіви, з "чистою совістю".
antt
дійсно питання - а що це було. Про гру з румунами. Так треба було придумати ще. Чи це дійсно відплата за молдаван, і реальна подяка від Санду. Чи так всі розслабились після цього. Але ж треба було зупинись після 1:0 чи хоч 2:0. Хоча і після таких рахунків мало що вже вірилось у збірнгу. А виходить що ні. Тому завдання тренера було щоб зупинити розвал команди на цьому одному матчі.
pricolist
Через тебе
Xvalenok03
Вообще-то не попали в плей-офф потому, что не выиграли у бельгийцев.
Единственное, что требовалось в третьей игре сделать.
doktor-q
Колись ця гра називалась шахмати. А зараз це і футболом важко назвати.
Vangallerr
Найгірший тренер збірної за всі часи...
lenares85
ставлять в рамку вороторя з найбільшим ігровим часом, а він поставив
Луніна що сезон на бануі провів, це його головна тренерська помилка
OtsoCity
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил