Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Збірна України
| Оновлено 26 червня 2024, 23:13
115853
30

Шевченко прокоментував виліт збірної України з Євро-2024

Президент УАФ підтримав гравців та вболівальників

| Оновлено 26 червня 2024, 23:13
115853
30
Шевченко прокоментував виліт збірної України з Євро-2024
Getty Images/Global Images Ukraine. Андрій Шевченко

Президент Української асоціації футболу Андрій Шевченко звернувся до гравців і уболівальників збірної України після виліту з Євро-2024.

«Дякую команді, тренеру і нашим найкращим вболівальникам. Як би не було складно зараз, залишаємося єдиними. Сильними. Працюємо далі заради майбутнього України. Слава Україні!» – написав Андрій у своєму Instagram.

Матч проти Бельгії завершився в безгольову нічию 0:0. У паралельному матчі Румунія і Словаччина зіграли з рахунком 1:1. Україна посіла четверте місце в групі і вилетіла з Євро-2024.

Оцініть матеріал
(459)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 30
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Nikos
Отак і живем у цьому лайні ховаючи проблеми під коврик, видаючі поразки за перемоги. Це стосується всієї країни вцілому.
Анатолий Михно
Зараз дивлюся Грузія-Португалія. Одразу бачу роботу тренера збірної Грузії Віля Саньйоля. Його команда явний андердог, але знає що робити хоча португальці неістово тиснуть....
Cheng
Шева, да вы все вообще молодечики: за счёт страны покатались/поучавствовали, ещё призовых пробъёшь от своего "перзидента",война и мобилизация вас неЕ.бут... А,и ещё: немыслимо как порадовали свинособак на параше - цены вам прямо нет.
vbrjkf
ПРИДУРОК !!!
VIPsector1
Це ганьба та сором. Воно дякує. Подякуй тим підарам, які тебе, дурника лондонського, призначили. Бюджетні кошти проїдати задарма. Забирай свого друга-невдаху і геть звідси! 
igorek
Воно дякуе команді за що ти дякуеш за цей обсерос на полі. Ти ще в дупу розцілуй ціх деревяних лузерів.
Первый Среди Равных
Іншими словами, Ребров залишається. 
newo
До цих пір не розумію, що говорить і думає Шевченко. Він із когорти "не вмієш працювати головою, працюй руками". Але видно ним керують і вибирають такі самі. Коли вже ці дурні зрозуміютт, що "чемпіон" це не професія?
Фиват Ильясов
Мне кажется Йовичович был бы самое то. И украинский хорошо знает и в плане эмоций живой, мотивирует хорошо, расскрывает игроков. Тот же Мудрик при нём феерил. Результат давал в команде. 
Archie1991
Містер Пазік, забирай друга Реброва у свій Лондон і будете грати разом гольф бо у футболі зараз від вас толку ніякого. Ви даремно проїдаєте державні гроші, а футбол як був у с*раці, там і є. 
А щоб збірна розвивалась, треба створити збірну України-2, з гравців УПЛ можна навіть Першої Ліги,
можна Кривцова і Чеберка з МЛС довикликати, може гірше й не буде. Щоб вони могли створити конкуренцію розпіареним піжонам, які зараз представляють збірну, в яких була би зашкальна мотивація потрапити в основну збірну. Можна проводити цим складом спаринги як проти збірних, так і іноземних клубів, головне побачити хто є хто і награвати склад і можливості для ротацій. 
Перець
Чекаємо з нетерпінням ще динамівських сердець тренерів збірної України 
Зиновій Гаєцький
Степаненко каже, що не знає за всі роки існування такої професійної команди. Я також не пам'ятаю за всі попередні роки, щоб "професійна команда" вже у першому матчі програвала з різницею у три м'ячі.
Валерий Дворецкий
Хватит надеяться что нам кто-то поможет,миллионеры не играют они просто зарабатывают обнадеживая болельщиков страны и так не только в футболе!
Олексій Коваль
Скільки довбнів у нас виявляється...
Прикро, звісно, що вилетіли, але крім провалу в першому матчі грали та боролися.
Я ДЯКУЮ Команді, все у вас попереду!
CAHbI4
ПОТУЖНО.....
Бунтарь
Ю-17 не вийшла з групи
Перша команда також
Залишилась збірна Ю-19, куди він (шева) свого сина пристроїв.
yuriy popovych
Якби їм Лобана чи Сабо.....